SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN DEKOR

Société en commandite simple


Dénomination : SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN DEKOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.747.662

Publication

25/02/2011
ÿþMotl 2.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11030968 Ill

tleoreclagd VIM de Rechez.PJ. ivagreph:8cû ,. P; %fdtcmgpitn,

1 5 FEB. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 08 33 .7-41- . 66 2

Benaming

(voluit) : Schilder- en decoratiewerken Dekor

Rechtsvoren : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Over d'Aa 13 -2910 Essen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 3 februari 2011 blijkt de oprichting van een gewone commanditaire

vennootschap :

De heer Tom Koreman wonende te Over d'Aa 13  2910 Essen;

Hierna genoemd de "beherende vennoot" enerzijds en

STATUTEN

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Schilder- en

decoratiewerken Dekor".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Over d' Aa 13, 2910 Essen. De zetel kan verplaatst worden

naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of het tweetalige gebied van België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het schilderen van gebouwen;

2.Het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen, huizen, appartementen, woningen ,

(commerciële) panden;

3.Schilderen van metalen constructies;

4.Het kalken van gebouwen en het bestrijken van kalk;

5.Het schilderen en kaleien van buitengevels;

6.Gevelreiniging;

7.Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

8.Plaatsen van behang en wandbekleding;

9.Het aanbrengen van parket en anderen houten vloeren, laminaat, tapijt en vloerbekking van linoleum,

rubber of kunststof, kurk of andere materialen;

10.Het lappen van ramen;

11.Het uitvoeren van klein schrijnwerkerij;

12. Het plaatsen van tussenwanden;

13.Het plaatsen van valse plafonds;

14.Bezettingswerken;

15.De stoffering van meubels;

16.Advies en studie mbt binnenhuis- en interieurdecoratie;

17.Deelname aan interieurbeurzen;

18.Import en export, klein- en groothandel in:

a.Onderhoud- en reinigingsproducten;

b.Bouwmaterialen, algemeen assortiment;

c.Behang en muurbekleding;

d.Vert en vernis;

e.Tapijten, andere vloerbedekking en wandbekleding, vloermatten;

f. Gordijnen;

g.Meubelen, artikelen voor wooninrichting, decoratieartiklen en verlichting;

h.Stoffen voor decoratie en kunststoffen, tafel- en bedlinnen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

19. Het beheer en de uitbreiding van voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland evenals alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van dien aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, mei uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoed makelaars.

Deze opsomming is niet limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend EURO (1.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien afbetaald ten belope van zijn totaliteit, zodoende het bedrag van 1000 ¬ van nu af ter beschikking van de vennootschap is.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

De heer Tom Koreman is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: De Heer Tom Koreman. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle mach-gen om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdin-'gen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgend kalenderjaar. leder jaar zal de inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld naargelang het aandelenbezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerst woensdag van december om 20.00 uur ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar aangesteld mits homologatie van de benoeming door de rechtbank van koophandel. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door de wetsbepalingen onder artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in heden en zal afgesloten worden op 30/6/2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

Artikel 60 W Venn

De vennoten verklaren dat de vennootschap met ingang van 1 oktober 2010 alle verbintenissen die overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen tot op heden door hem werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en overneemt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van

Voorbehouden taan het Belgisch Staatsblad

neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Volmacht

Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte " aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Hellemons en Anthonissen", met zetel te Stabroek, Dorpsstraat174-176, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KMO FOCUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van Der Hoeven Kris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

Tom Koreman Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN DEKOR

Adresse
OVER D'AA 13 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande