SCHILDERWERKEN DIRMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHILDERWERKEN DIRMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.893.864

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 01.08.2013 13391-0558-012
27/06/2013
ÿþ.0"e-

~77:\--N,r)tH

.:~~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vage c] kta. R G E L E G D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 JUNI 203

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

11111111gO§I

-

Ondernemingsnr : 0444.893.864

Benaming (voluit) ~~ t 1 tl e WeIk_ 2-144-

.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heihoef 7 bus 1

2275 Lille (Wechelderzande)

Onde erp akte :BVBA: wijziging

Tekst : xi

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor vanl geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 10 juni 2013 blijkt dat de.

vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen: "

1. Vernlaatsinq van zetel.

De vergadering beslist éénparig de maatschappelijke zetel over te brengen naar 2275 Lillei~

(Poederfee), Lichtaartsesteenweg 908,

2. Doelsuitbreidinq.

De vergadering verklaart kennis te hebben van de staat van actief en passief afgesloten or)V'

;; 31 maart 2013 en van het verslag van de zaakvoerder, dat de doelsuitbreiding verantwoordt en

;£ beslist het doel aan te vullen ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening,,, vcor rekening van derden of als tussenpersoon: het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;li het ruimen van bouwterreinen; het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen; hetï uitvoeren als aannemer of in onderaanneming van alle bouw-, verbouwings- en/of,; herstellingswerken; voltooiing, versiering en uitrusting van alle gebouwen; alle metsel-, beton-, graaf;; timmer-, lood- en zinkwerk; alle welkdanige verrichtingen of prestaties die rechtstreeks of;; onrechtstreeks in verband staan met het bouwvak in de ruimste zin. Het coördineren van.; aannemingswerken; algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers. De import en,1 1 export, de aan- en verkoop van grondstoffen, afgewerkte én half-afgewerkte producten alsook dei handel in machines en onderdelen voor de verwerking ervan.

3. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 3: wordt vervangen door volgende tekst :

De vennootschap is gevestigd te 2275 Lille (Poederlee), Lichtaartsesteenweg 108.

Artikel 4 ; wordt aangevuld als volgt

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening,?, voor rekening van derden of ais tussenpersoon: het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;:; ;= het ruimen van bouwterreinen; het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen; het'; uitvoeren als aannemer of in onderaanneming van alle bouw-, verbouwings- en/of;; '' herstellingswerken; voltooiing, versiering en uitrusting van alle gebouwen; alle metsel-, beton-, graaf-; , timmer-, lood- en zinkwerk; alle welkdanige verrichtingen of prestaties die rechtstreeks of:' onrechtstreeks in verband staan met het bouwvak in de ruimste zin. Het coordineren van aannemingswerken; algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers. De import en'' export, de aan- en verkoop van grondstcffen, afgewerkte en half-afgewerkte producten alsook de ii handel in machines en onderdelen voor de verwerking ervan.

4. Coördinatie van de statuten.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

5. Ontslaq en benoeming nieuwe zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

;;

mod 11.1

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de heer Dirk Schoonvliet en de heer Marc Lembrechts, beide voornoemd, als zaakvoerder der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hen algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd : de heer Hugo Leemans, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

6. Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger.

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de heer Dirk Schoonvliet, voornoemd,

als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, dankt hem voor het gevoerde beleid en verleent

hem algehele ontlasting nopens de uitvoering van zijn mandaat.

Tot nieuwe vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Hugo

Leemans, die verklaart te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.

Vóor-

behu&tden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Neeraelecad ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 JUNI 2012

TURNHOUTgriffier,

flhI1 iii iiii lilial

aiaiiza*

Ondememingsnr: BE0444.893.864

Benaming (voluit) : TUINARCHITECTUUR TURELINCKX

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heihoef 7 bus 1

2275 Lille (Wechelderzande)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Tekst

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris An Verwerft te Grobbendonk op 22 juni 2012 blijkt dat de vennootschap de' volgende beslissingen heeft genomen:

1. Naamswijziging.

De vergadering beslist éénparig de maatschappelijke benaming van de vennootschap te; wijzigen in "Schilderwerken DIRMA".

2. Uitdrukking kapitaal in euro.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering het kapitaal voortaan uit te drukken in. :euro, zodat dit thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent bedraagt.

3. Splitsing aandelen.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering dat alle bestaande aandelen zullen; opgesplitst worden in 2 nieuwe aandelen per bestaand aandeel. Ten gevolge van deze beslissing; wordt het kapitaal voortaan vertegenwoordigd door 358 ondeelbare aandelen zonder vermelding van', waarde, met een fractiewaarde van 1/358ste van het kapitaal.

4. Doelswiiziging.

De vergadering verklaart kennis te hebben van de staat van actief en passief afgesloten op;

31 december 2012 en van het verslag van de zaakvoerder, dat de doeiswijziging verantwoordt en

beslist het doel te wijzigen als volgt :

Aanneming van schilder-, decoratie-, en spuitwerken, behanger, plaatsen van;: vloerbekleding, ontmossen en spuiten van daken, het restaureren, reinigen en wassen van; gebouwen, gevels en monumenten. Klein- en groothandel, kopen en verkopen, verhandelen,=; vervaardigen, plaatsen en herstellen van alles wat betrekking heeft op de binnenhuisinrichting,;; bemeubeling, bevloering, schildering, decoratie, aankleding en verfraaiing van huizen, interieurs, industriële en openbare gebouwen en burelen, vervaardigen en plaatsen van gordijnen en = overgordijnen, kopen en verkopen van stoffen, textiel, verven, onderhoudsproducten en allerhandei gebruiks- en verbruiksartikelen en decoratiematerialen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin, niets uitgezonderd

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende;; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar_; doel of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit'; te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een`' gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of waarvan het doel in samenhang met het hare of voor`;; haar eenvoudig nuttig zou kunnen zijn. Zij mag dergelijke ondernemingen opslorpen of ermee;, fusioneren. Zij mag zich hiervoor borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan,;; hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of;i vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

5. Overdracht aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

Met éénparigheiid van stemmen beslist de vergadering dat de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet mogen worden overgedragen onder levenden of bij overlijden, dan met instemming van alle vennoten.

6. Regeling vaste vertegenwoordiger.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering een regeling te treffen met betrekking tot de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen.

7. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen als volgt ;

A. Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd oorspronkelijk opgericht onder de naam "TUINARCHITECTUUR TURELINCKX".

De algemene vergadering gehouden op 22 juni 2012 besliste de benaming te wijzigen in "Schilderwerken DIRMA".

Artikel 2. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. De vennootschap is gevestigd te 2275 Lille (Wechelderzande), Heihoef 7 bus 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse en Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

Aanneming van schilder-, decoratie-, en spuitwerken, behanger, plaatsen van vloerbekleding, ontmossen en spuiten van daken, het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten. Klein- en groothandel, kopen en verkopen, verhandelen, vervaardigen, plaatsen en herstellen van alles wat betrekking heeft op de binnenhuisinrichting, bemeubeling, bevloering, schildering, decoratie, aankleding en verfraaiing van huizen, interieurs, industriële en openbare gebouwen en burelen, vervaardigen en plaatsen van gordijnen en overgordijnen, kopen en verkopen van stoffen, textiel, verven, onderhoudsproducten en allerhande gebruiks- en verbruiksartikelen en decoratiematerialen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin, niets uitgezonderd.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende i handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of waarvan het doel in samenhang met het hare of voor haar eenvoudig nuttig zou kunnen zijn. Zij mag dergelijke ondernemingen opslorpen of ermee fusioneren. Zij mag zich hiervoor borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

Het is vertegenwoordigd door 358 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van 11358ste van het kapitaal.

Artikel 6. Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappélijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten conform art 309 van het Wetboek van Vennootschappen de nieuwe aandelen het eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Dit voorkeurrecht is imperatief, niet verhandelbaar en kan worden uitgeoefend binnen de termijn bepaald door de algemene vergadering met als minimum vijftien dagen na het openstellen der inschrijving. Zowel de uitgifte zelf ais de termijn van inschrijving moeten per aangetekende brief ter kennis warden gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop geen voorkeurrecht wordt uitgeoefend, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7. Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan kan zij dit slechts mits te voldoen aan de voorwaarden gesteld vcor

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

een statutenwijziging en mits de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden ook gelijk worden behandeld en de oproeping tot de algemene vergadering het doel en de werkwijze der kapitaalvermindering vermeldt.

Artikel 8. De aandelen zijn op naam; zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels.

In de zetel van de vennootschap wordt overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen een aandelenregister gehouden.

Artikel 9. Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of bij overlijden, dan met instemming van alle vennoten.

In geval van weigering tot toestemming voor een overdracht van aandelen onder levenden, of indien erfgenamen of legatarissen van aandelen niet toegelaten worden als vennoten, kan door de belanghebbenden verhaal worden uitgeoefend overeenkomstig artikel 251 en 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10. Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Artikel 11. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle ' handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de zaakvoerder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 12. Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering met een gewone meerderheid beslist een vaste vergoeding toe te kennen, waarvan zij het bedrag jaarlijks vaststelt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap,

Artikel 13. iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Toezicht

Artikel 14. Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap en kan zich laten bijstaan door een accountant

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

E. Algemene vergadering

Artikel 15. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van mei om 18.00 uur.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vermeld in de oproeping een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vermeld in de oproeping ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 16. De zaakvoerders en/of de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Zij zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vergaderingen zullen uitspraak doen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

F. Inventaris - jaarrekening - reserve - winstverdeling

Artikel 17. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en volgende van

" het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18. Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal, Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. Ontbinding - vereffening

Artikel 19. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan, De zaakvoerders van de vennootschap die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, worden dan van rechtswege vereffenaars, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank'; van koophandel.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan echter ten allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 20. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief ten minste gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, zal artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro zal artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen worden toegepast.

H. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt. Artikel 21. Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 22. Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door i de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 23. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Artikel 24. Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap zoals bedoeld in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover ' bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid.

Artikel 25. Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 14 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 26. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

I. Keuze van woonplaats

Artikel 27. Alle aandeelhouders, obligatiehouders, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

J. Algemeen kader

Artikel 28. Voor al hetgeen in de statuten niet is voorzien wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Ontslag zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de heer Christiaan Turelinckx, voornoemd, als statutair zaakvoerder der vennootschap, dankt hem voor het gevoerde beleid en verleent hem algehele ontlasting nopens de uitvoering van zijn mandaat.

9. Benoeming vaste vertegenwoordiger.

Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Dirk Schoonvliet, die verklaart te aanvaarden.

10. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Symons Accountancy, met zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 253 bus 2, met recht van indeplaatsstelling en volgende machten

Aile inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het ondememingsioket en diensten directe belastingen en B.T.W.uit te voeren en/of alle wijziging ; hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden. Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

An Verwerft_

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 22.05.2012 12124-0227-010
27/04/2012 : AN284947
21/06/2011 : AN284947
06/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/07/2010 : AN284947
07/08/2009 : AN284947
01/08/2008 : AN284947
13/07/2007 : AN284947
26/05/2005 : AN284947
04/06/2004 : AN284947
05/06/2003 : AN284947
12/05/2000 : AN284947
13/10/1995 : AN284947
13/09/1991 : AN284947
02/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHILDERWERKEN DIRMA

Adresse
LICHTAARTSESTEENWEG 108 2275 WECHELDERZANDE

Code postal : 2275
Localité : Wechelderzande
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande