SCHMILBLICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHMILBLICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.231.803

Publication

31/01/2014
ÿþ Mod POF 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 2 JAN, 2014

11111111

19 31750*

Voo

behou aan I Belgir

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur beige

Ondememingsnr : 0863.231.803

Benaming (voluit) : Schmilblick

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap metbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dr. Vandeperrelaan 7, 2110 Wijnegem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 blijkt:

1. Het ontslag van zaakvoerder Elke Bogaerts met ingang van 31 december 2013.

2. De benoeming als zaakvoerder van mevrouwVandewynckel Renée, Leopoldlaan 4/0101, 8430 Middelkerke met ingang van 1 januari 2014. Het mandaat is onbezoldigd.

Getekend

Vandewynckel Renée

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LûikW ~e~me en : ecto : aam en oe anigfié'rdvàn dë'instrümentérende vén dé përsiï(d)ri(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

02/07/2013
ÿþ mod 11.1



I Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aac

Bek

Staa

NrBRVbLtC71] tel urk,r" i" IË de~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt,

BRUGGE (Afdeling Brugje)

op: 2 f JUNI ZOU fteci

Ondernemingsnr : 880863.231.803

Benaming (voluit) : Securify

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Landsdijk 3-5

8340 Damme

Onderwerp akte : BVBA: Naamswijziging - Zetelverplaatsing - Doelwijziging - Benoeming Ontslag - Aanpassing statuten

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op achttien juni tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Securify", gevestigd te Damme, Landsdijk 3-5, opgericht bij akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op drie februari tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf februari nadien onder nummer 04023406, waarvan de statuten volgens verklaring van nagemelde vennoot sedertdien niet meer werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge en hebbende als B.i.W.- en ondernemingsnummer (0)863231803, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

* Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Schmilblick".

;7 Aanpassing van artikel één van de statuten van de vennootschap ingevolge de voorgaande wijziging. 2. * Om te voldoen aan de wettelijke publiciteitsvereisten bevestiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap per één april tweeduizend en dertien naar het adres: Dr. Vandeperrelaan 7 2110 W ijnegern.

* Aanpassing van artikel twee van de statuten van de vennootschap ingevolge de voorgaande wijziging.

* Voorafgaandelijk verslag van de zaakvoerder(s) in verband met de voorgenomen doelwijziging met aangehechte staat van actief en passief afgestoten per eenendertig maart tweeduizend en dertien. * Vervanging van de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap door volgende tekst: "Het onderzoeken van de markt door verschillende methodes en benaderen van potentiële

geïnteresseerden voor activiteiten van andere ondernemingen.

Het vertegenwoordigen van ondernemingen.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële;, of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband:: houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten'; zowel in België als in hef buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of' die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.". * Wijziging van artikel drie van de statuten ingevolge de voorgaande beslissing.

1* Aanpassing van de statuten en bevestiging van het ontslag van de statutaire zaakvoerders van de vennootschap, te weten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 mod 11.1

*Voo- behouden aan het Belgisch Staatsblad

1.de heer VEHMEIJER Anton Caspar Rudolf, geboren te Vught (Nederland) op twee september negentienhonderd drieenvijftig, wonende te Damme, Landsdijk 3-5 (R.R. 530902 473 61) per eenendertig maart tweeduizend en dertien en

2.de heer VAN 'T SLOT Willem geboren te Nieuwer-Amstel (Nederland) op zeven september negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 2970 Schilde, Biekenshel 19 (R.R. 550907 444 63) per zesentwintig mei tweeduizend en vier en verlening van décharge.

* Schrapping van de bepalingen in verband met de statutaire zaakvoerders mits vervanging van de tekst van de artikels elf en twaalf van de statuten door volgende tekst:

ARTIKEL ELF:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen z1 een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen,

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband,

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

ARTIKEL TWAALF:

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering."

Bevestiging van de benoeming van mevrouw Bogaerts Elke, geboren te Deurne (Antwerpen) op dertien juli negentienhonderd zevenentachtig, wonende te Beveren, Piet Stautstraat 1 (rijksregisternummer 87.07.13-388.31  identiteitskaartnummer 590-9043262-65), als gewone ' zaakvoerder vanaf één april tweeduizend en dertien.

Vervanging van de tekst van artikel drieëntwintig van de statuten door volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen van de vereffenaar(s) vaststelt

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijnlhun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Daartoe zal een eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de vereffenaar samen met een afschrift van de akte in vereffeningstelling moeten worden ingeleid bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen die daarover uiterlijk binnen de vijf dagen uitspraak doet. Bij gebreke van een beschikking binnen deze termijn wordt de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als bevestigd dan wel gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen."

L Verlenen van volmachten.

* De Algemene Vergadering verleent aan de zaakvoerder alle macht om voorgaande beslissingen uit te voeren en volmacht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

* Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de ' Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan de heer Boonen Guido, accountant - belastingconsulent, wonende Het Prieel 29, 2640 Mortsel en Boonen Evi, stagiair-accountant, wonende Het Prieel 27, 2640 Mortsel, elk afzonderlijk handelend met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS















Getekend Patrick Knevels





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. z

me 111.1

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift - voorafgaandelijk verslag van de zaakvoerder(s) in verband met de voorgenomen doelwijziging met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en dertien - coördinatie met lijst.

Bijlagen bij liét Belgiscïi Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

'behouden behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.08.2012 12439-0165-011
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.09.2011 11560-0186-011
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 30.08.2010 10461-0146-011
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 31.08.2009 09671-0036-011
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.12.2008 08876-0163-011
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.08.2007 07641-0393-013
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.02.2007 07057-2869-014
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 30.09.2005 05744-2346-014
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15611-0394-010
23/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHMILBLICK

Adresse
FRANS DE VRIENDTSTRAAT 34, BUS 96 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande