SCHOETERS

Société en commandite simple


Dénomination : SCHOETERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.888.335

Publication

03/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



a_' i~i.~



il 011 II IIIII~II119111Nn

*11066778*

NEERGELEGD

2k -04- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEIG[1á SCHELEN

r ~



Ondernemingsnr : 0809.888.335

es

Benaming :

(voluit): SCHOETERS

ei

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2500 Lier, Pannenhuisstraat 46

Onderwerp akte : FUSIE KAPITAALSVERHOGING  OMVORMING  DOELSUITBREIDING - ZETELVERPLAATSING

Zij besluiten aldus dat de gewone commanditaire Î vennootschap VERLINDEN, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt :

100 volstorte nieuwe aandelen van de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN worden uitgereikt aan de

aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, zijnde de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN, wordt vastgesteld op 31 december 2010, datum waarop de laatste jaarrekening werd afgesloten;

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

§ 2. Kapitaalverhoging I

I

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN verhoogd wordt met 250,00 euro, om het aldus te brengen van 100,00 euro tot 350,00 euro, door uitgifte van 100 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS op de wijze als hierboven gezegd.

§ 3. Overgang van de vermogens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Tekst :

Uit de buitengewone algemene vergaderingen gehouden voor het ambt van notaris Paul Roetmens te Meer

(Hoogstraten), vervangend zijn ambtgenoot Philippe Verlinden, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel, wettelijk

belet, op 31 maart 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende besluiten werden genomen

I. FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij

eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ I. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed

Luik B- vervolg

i Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap, zijnde van de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen De overgang van het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS op de overnemende vennootschap, zijnde de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger

beschrijving van te eisen. !~

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen

j vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ais Î hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, 'evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende ! vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, Î zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren. I

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden, met ! behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de f overnemende vennootschap.

§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te I wijzigen : * Artikel 2: dit artikel wordt vervangen door volgende tekst : "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

A Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

Het aanleggen van reserves om de vereiste apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen. De mogelijkheid scheppen om de zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitvoeren.

i Het oordeelkundig beheer van het in haar bezit zijnde, het te verwerven en het haar toevertrouwde patrimonium. Dit bevat ook het beheer van alle roerende en onroerende vermogens.

B. Het oprichten, overnemen, verhuur en uitbaten van of het verzorgen van vervangingen in een of meerdere apotheken met I alle hieronder begrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in-en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, fysiotherapeutische producten, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, cosmetica-, parfumerie-, drogisterij-en bandageartikelen, herboristerij , kruiden,

j toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale bereidingen van allo- of homeopathische geneesmiddelen.

C. In het algemeen kan de vennootschap alle activiteiten uitoefenen die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houden, met inbegrip van de industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses, dit alles in de ruimste zin van het woord.

D. De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, knowhow en rechten van het 1 ! intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie l van bovenvermelde rechten.

j E. Het organiseren van beurzen en congressen, het geven van opleidingen en workshops, het uitvoeren van studies en verlenen van advies en bijstand in de meest ruime zin, het geven van advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk in verband met het bovenstaande alsook op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

F. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Vcdr-

behouden

aan het

--~èTgisc ít`

Staatsblad

' Ver*.

behouden

aan het

 13élgiscft--

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B -'vervolg

I G. Overige zakelijke dienstverlening.

H. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten I Islechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake. 1 De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of Îonrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, I een soortgelijk; een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving,

. deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt." * Artikel 3: dit artikel wordt vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 350,00 euro, vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

§ 6. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen

1Il. ZETELVERPLAATSING + KAPITAALSVERHOGING + OMVORMING NAAR BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Eerste Besluit

De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2340 Beerse, Houtseweg 133.

1 Tweede Besluit

1. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van 350,00 euro te verhogen met E 18.250,00 om het te brengen op 18.600,00 EUR door inbreng in geld en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

IDe vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging gebeurde door de huidige aandeelhouders.

Dat er hiervoor een som van 6.200,00 euro gestort is en gedeponeerd is op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS Fortis Bank onder nummer 001-6392485-67 geopend op naam van de vennootschap "VERLINDEN, commanditaire vennootschap" zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 31 maart 2011, hetwelk mij is overhandigd. Derhalve beschikt de vennootschap over een som van 6.550,00 EUR, dewelke van nu af ter beschikking is van de vennootschap.

Het bestuursorgaan zal de fondsen tot verdere afbetaling van de kapitaalverhoging, vorderen naargelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen I toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft, en de op zijn aandelen gevorderde stortingen niet doet na een aanmaning acht dagen I voordien bij aangetekende brief betekend door het bestuursorgaan, zal de wettelijke intrest ten bate van de vennootschap moeten betalen te beginnen van de dag der aanmaning.

2. Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De voorzitter van de vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en er een som van 6.200,00 euro gestort werd. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op E 18.600,00, hetwelk ten belope van meer dan 1/3de , namelijk 6.550,00 euro, volstort is.

Derde besluit

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. Vierde besluit

! Omvorming der vennootschap I

nkrat-behouden aan het -Belgisch Staatsblad Luik B -'vervolg

rDe algemene vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonIijkheid te i veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het maatschappelijk voorwerp blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet Ide geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

I De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister evenals het ondernemingsnummer te weten BTW-BE 812.234.943. 1 De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2010 en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de Besloten Vennootschap onder Beperkte Aansprakelijkheid De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de Heer Meuldermans Kris bedrijfsrevisor, kantoor houdend te Boom.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap(pen) worden geacht Ite zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De tweehonderd (200) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Vijfde besluit

Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakellkheid

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

STATUTEN

Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TELESTO".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2340 Beerse, Houtseweg 133.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Doe 1

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen : A Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

Het aanleggen van reserves om de vereiste apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen. De mogelijkheid scheppen om de zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitvoeren. s Het oordeelkundig beheer van het in haar bezit zijnde, het te verwerven en het haar toevertrouwde patrimonium. Dit bevat ook het beheer van alle roerende en onroerende vermogens.

B. Het oprichten, overnemen, verhuur en uitbaten van of het verzorgen van vervangingen in een of meerdere apotheken met alle hieronder begrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in-en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, fysiotherapeutische j producten, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, cosmetica-, parfumerie-, drogisterij-en i bandageartikelen, herboristerij , kruiden, toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale bereidingen van alla of homeopathische geneesmiddelen.

C. In het algemeen kan de vennootschap alle activiteiten uitoefenen die met de gezondheidszorg in de ruimste zin 1 verband houden, met inbegrip van de industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses, dit alles in de ruimste zin van het woord.

D. De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, knowhow en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.















































4 " w 'vdt r-behouden Luik B -'vdrvolg

aan het

Belgisch Staatsblad

E. Het organiseren van beurzen en congressen, het geven van opleidingen en workshops, het uitvoeren van studies en verlenen van advies en bijstand in de meest ruime zin, het geven van advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk in verband met het bovenstaande alsook op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

F. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

G. Overige zakelijke dienstverlening.

H. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, fmanciële tussenkomst als waarborggever of op i een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is del uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de'`, vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze i goed vindt. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die I de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (£ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk I één/tweehonderste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig z jn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die





























































behouden aan het Luik B -`vérvo!g

 ëlgTsc-h

Staatsblad

de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie I uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te !

i

herroepen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Verdeling

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Verdeling bij vereffening.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Zesde besluit:

Ontslag beherende vennoten van de voormalige gewone commanditiare - décharge

De Heer Verlinden Yves en Mevrouw Schoeters Marie, bieden hun ontslag aan als beherende vennoten te ' rekenen vanaf heden.

De algemene vergadering geeft volle en algehele kwijting aan voornoemde ontslagnemende beherende vennoten voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

Zevende besluit:

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutaire zaakvoerder te rekenen vanaf heden de Heer Verlinden Yves en Mevrouw Schoeters Marie hier aanwezig en aanvaardend. Het mandaat van de zaakvoerder wordt vastgesteld voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij de algemene vergadering anders beslist. É

De algemene vergadering verklaart geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul Roetmens, notaris,

LTegelk hierbijneergelegd: expeditieverslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor 1: !







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge



















































25/02/2011
ÿþrace a+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bah

aa

sel

III II IIIIIUI IIlIlIIflhI

" 11031146*

Ondernemingsnr : 0809.888.335

Benaming

(voluit) : Schoeters

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pannenhuisstraat 46 - 2500 Lier

Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

VERLINDEN

Gewone commanditaire vennootschap te 2340 Beerse, Houtseweg 160.

Ondememingsnummer: RPR Turnhout 0812.234.943

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 812.234.943

SCHOETERS

Gewone commanditaire vennootschap te 2500 Lier, Pannenhuisstraat 46.

Ondememingsnummer: RPR Mechelen 0809.888.335

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 809.888.335

FUSIE DOOR OVERNEMING van SCHOETERS Comm.V door VERLINDEN Comm.V op basis van de financiële staten per 31 december 2010.

De respectieve bestuursorganen van Comm.V SCHOETERS en Comm.V VERLINDEN erkennen elk twee (2) originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan zij elk één (1) zullen neerleggen op de griffie van de, bevoegde Rechtbank van Koophandel en één (1) zullen bewaren in hun respectievelijke zetels.

Comm.V VERLINDEN Comm.V SCHOETERS

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Yves Verlinden Marie Schoeters

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

GRIFFIE RECFITB'ANK van KOOPHANDEL te Mr OHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SCHOETERS

Adresse
PANNENHUISSTRAAT 46 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande