SCHOUPPE TROEF

Société en commandite simple


Dénomination : SCHOUPPE TROEF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 599.938.862

Publication

17/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V i 101.11,1,111011,7111 11

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

0599

09380862

SCHOUPPE TROEF

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VELDSTRAAT 40, 2060 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwees akte : OPRICHTING

Uittreks:l oprichtingsakte d.d. 13 januari 2015:

Het jaar tweeduizend en vijftien.

Op 13 januari te VELDSTRAAT 40 2060 ANTWERPEN.

ZIJN SAMENGEKOMEN:

1. De heer SCHOUPPE BART, geboren te WILRIJK op 18 AUGUSTUS 1982, wonende te VELDSTRAAT 40,

2060 ANTWERPEN.

2. Mevrouw VAN dEN BROECK SARA, geboren te TURNHOUT op 11 APRIL 1982, wonende te VELDSTRAAT 40, 2060 ANTWERPEN.

Die bij onderhandse akte de oprichting en de statuten hebben vastgesteld van de hierna genoemde vennootschap:

1. OPRICHTING

De samengekomen partijen hebben besloten een onderhandse akte op te stellen van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap. De voormelde verschijners verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze handeling te stellen, en niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel en beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op collectieve schuldenregeling.

Inbrengin geld

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DUIZEND EURO (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door; duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde, maar elk van deze aandelen hebbende een fractiewaarde van één honderdste van voormeld kapitaal.

Deze aandelen, die samen het totaal bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, worden alle onderschreven door de genoemde comparanten - oprichters, die verklaren deze aandelen volledig te volstarten,' ais volgt:

Door de heer SCHOUPPE Bart, negenhonderd negenennegentig (999) aandelen, middels inbreng in speciën van een bedrag van negenhonderd negentig euro (999,00 EUR);

Door mevrouw VAN dEN BROECK Sara, voornoemd, één (1) aandeel, middels inbreng in speciën van een bedrag van één euro (1,00 EUR).

De inbrengen in geld werden gedeponeerd op Business Pro rekening SCHOUPPE TROEF met nummer BE 07 7340 3986 3066, geopend bij de KBC BANK & VERZEKERING  ANTWERPEN HAVEN te Brouwersvliet 39 2000 Antwerpen.

Volstorting

De oprichters stellen vast en erkennen dat het kapitaal werd volgestort ten belope van duizend euro (1.000,00

EUR)

i1Vcr7lf7 " i_~tn 4.iio;iirensdel

013 VAU gra ~if¢i ~ve `---r~nr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. STATUTEN

ARTIKEL 1. Naam -- Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam: "SCHOUPPE TROEF". Deze benaming wordt gebruikt als maatschappelijke benaming en als handelsbenaming. De vennootschap kan echter als alternatieve handelsbenaming de benaming "SaME" hanteren.

De maatschappelijke benaming moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en ander stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, door de afkortingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister» of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het inschrijvingsnummer.

ARTIKEL 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te VELDSTRAAT 40, 2060 ANTWERPEN. De zetel van de vennootschap mag overgebracht worden naar elke stad of gemeente in Vlaanderen of in het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste wordt gemachtigd op authentieke wijze de statutenwijziging die uit de zetelverplaatsing voortvloeit, vast te stellen. De vennootschap mag, bij beslissing van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of door deelname van dezen:

1. Het Bemiddelen en afsluiten van overeenkomsten voor de verkoop of de verhuur van alle soorten beveiliging, controlesystemen en systemen voor automatisatie, in de meest ruime zin van het woord, alsmede het verlenen van alle hiermee verband houdende diensten en prestaties;

2. Het verlenen van advies en expertise inzake beveiliging en automatisatie;

3. Het verlenen van adviezen van financiële , technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar afval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositiebanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

5. Het verhuren of huren, aan- en verkopen van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

6. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa;

7. Zij kan alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen;

8. Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan vervroegd ontbonden warden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor

een wijziging aan de statuten.

ARTIKEL 5. Kapitaal  aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt DUIZEND EURO (¬ 1.000,00), en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste (1/1.000) van het maatschappelijk kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

../.3

ARTIKEL 6. Overdraagbaarheid van aandelen onder de levenden

Elke vennoot die wenst uit de vennootschap te treden, moet dit bij aangetekend schrijven melden aan al zijn medevennoten,

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van drie vierde meerderheid van stemmen. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf In te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling

overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde

rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

Elke overdracht bij toepassing van dit artikel zal worden aangetekend in het vennotenregister waarvan sprake in artikel 8 van deze statuten.

ARTIKEL 7. Overlijden van een vennoot

Het overlijden van een vennoot, evenals de invereffeningstelling ervan zo de vennoot een rechtspersoon is, geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden / invereffeningstelling van een vennoot zonder ontbinding van de vennootschap, zullen de lidmaatschapsrechten op de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen I achterliggende aandeelhouders, indien alle andere vennoten hiermede unaniem hun uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord betuigen.

Indien deze erfgenamen niet als vennoten worden toegelaten, zijn zij enkel gerechtigd tot een deel in de waarde, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in cie laatste balans.

De erfgenamen of legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een boedelbeschrijving laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

ARTIKEL 8. Vennotenregister van de vennootschap

Op de zetel van de vennootschap wordt een vennotenregister bijgehouden, waarin de naam, voornaam, beroep en woonplaats of maatschappelijke zetel van alle vennoten wordt opgenomen, met vermelding van hun respectieve aandelen in de vennootschap, alsook de wijzigingen hierin.

ARTIKEL 9. Latere inbrengen

Het staat de vennoten vrij om naderhand, en tijdens de duur van de vennootschap, andere vermogensbestanddelen, welke ook, in de vennootschap in te brengen, alsmede om nieuwe vennoten op te nemen in de vennootschap, telkens mits unanieme goedkeuring van alle vennoten. Elke latere inbreng zal het voorwerp uitmaken van een statutenwijziging.

Desgevallend zal telkenmale ook het aandelenbezit, zoals hoger uiteengezet, gewijzigd warden.

Eventuele wijzigingen aan de verhouding in de aandelen van de vennootschap zullen worden aangetekend in het vennotenregister van de vennootschap.

ARTIKEL 10. Beherende en stille vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De heer SCHOUPPE Bart is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

Mevrouw VAN dEN BROECK Sara is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij heeft ingebracht in de vennootschap,

De macht van de stille vennoten bestaat enkel in het stemrecht op algemene vennotenvergaderingen, controle

van de vennootschap, het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s) en de goedkeuring omtrent de

vervreemding van financiële vaste activa.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De stille vennoot kan de vennootschap niet rechtsgeldig vertegenwoordigen, noch verbinden.

ARTIKEL 11: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen stille vennoten mogen zijn.

Tenzij de algemene vergadering er unaniem anders over beslist kunnen enkel natuurlijke personen warden benoemd als zaakvoerder.

Wanneer met toepassing van de vorige alinea, een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder.

li

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

.J.4

ARTIKEL 12: Bevoegdheden bestuur

De stille vennoten mogen zich geenszins mengen in het bestuur van de vennootschap.

Interne bestu rsbevoe" dheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van deze bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoeders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap:

De heer SCHOUPPE Bart, voornoemd.

Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich

hiertegen verzet. Het mandaat kan slechts vroegtijdig worden herroepen door de algemene vergadering

beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige

redenen of met unanieme beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De algemene vergadering kan anders beslissen.

Externe bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoeder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 13: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december elk jaar

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van onderhavig akte en zal afgesloten worden op

eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Per einde van ieder boekjaar zal een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

ARTIKEL 14: Algemene vennotenvergaderingen

De jaarlijkse algemene vennotenvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om

achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder kan te allen tijde een bijzondere algemene vennotenvergadering samenroepen op een door

hem te bepalen plaats, datum en uur, schriftelijk per aangetekend schrijven, fax of via e-mail en minstens vijftien

dagen tevoren mede te delen aan al de vennoten.

De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn op deze

algemene vennotenvergadering.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vennotenvergadering bijeenroepen op een door hem te

bepalen plaats, datum en uur, schriftelijk en minstens vijftien dagen tevoren mede te delen aan zijn

medevennoten,

Ook hier is de vervulling van deze formaliteiten niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn op deze

algemene vennotenvergadering.

Alle beslissingen van de algemene, bijzondere of buitengewone vennotenvergadering vereisen de eenvoudige

meerderheid van de stemmen, tenzij anders wordt bepaald in deze statuten.

De vennotenvergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van:

de vaststelling van de jaarrekening;

de wijziging van de statuten;

de benoeming van één of meerdere zaakvoerders, andere dan de statutaire zaakvoerder,

de vaststelling van hun bezoldiging, het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen en het

verlenen van kwijting;

alle zaken die haar zijn voorbehouden door de wet of deze statuten;

Een beslissing tot statutenwijziging vereist een drie/vierde meerderheid van de stemmen,

ARTIKEL 15. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de

beslissing, .J.,

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

j..5

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en aile vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerders) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te Komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen véôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôér die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

ARTIKEL 16: Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vennotenvergadering met

eenvoudige meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 17: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

Op vennotenvergaderingen hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun inbreng.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten

geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap is aangewezen als zijnde de eigenaar

van het aandeel.

Wanneer een aandeel toebehoort aan een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, worden alle rechten,

inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 18: Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vennotenvergadering, bij gewone meerderheid, één of meerdere vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn.

De algemene vennotenvergadering bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening,

Indien er geen vereffenaars worden benoemd, dan treedt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege op als vereffenaar.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering, beslissend bij gewone meerderheid.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing va de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft,

Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden, Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of

bevestiging is ingediend. ../..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

j

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

...6

TITEL 3: ALGEMENE BEPALINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge ' ARTIKEL 19. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

ARTIKEL 20. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting over de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

ARTIKEL 21. Bezoldiging

Het mandaat van statutair zaakvoerder wordt bezoldigd uitgeoefend.

ARTIKEL 22. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

Volmacht

' Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax

& Legal BV CVBA (RPR 0643.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispunten bank voor ondernemingen, de ondernenmingsioketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Tegelijk neergelegd: statuten

Bart Schouppe,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHOUPPE TROEF

Adresse
VELDSTRAAT 40 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande