SCHOVENBEEMD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOVENBEEMD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.551.079

Publication

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12467-0092-011
14/12/2011
ÿþmoa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van - te

11111 i iwui 1ui11i1 !u11

be a

B4

Sta

11

Ondernemingsnr : 0446.551.079

Benaming (voluit) : Ekolplast

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nikelaan 33

2430 Laakdal (Vorst)

GRIFFIE AECbTBANK VAN 0 2 DEC. 2011

Onderwerp akte :Wijziging naam - kapitaalverhoging - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - ontslag bestuurders - benoeming zaakvoerder - goedkeuring statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 november 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Ekolplast", met maatschappelijke zetel te 2430 Laakdal (Vorst), Nikelaan 33, BTW BE 0446.551.079 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Schovenbeemd".

TWEEDE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vyvey & Co Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Vyvey Steven, bedrijfsrevisor, als volgt:

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 602 van het wetboek van vennootschappen, bij de kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura , dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger; de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bednjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomt met de volstorting van 5.674 aandelen zonder nominale waarde van de Naamloze Vennootschap "EKOLPLAST", zodat de inbreng in natura niet; overgewaardeerd is onder voorbehoud van de effectieve verwezenlijking van de veronderstellingen, vooruitzichten, hypothesen en financiële projecties in aanmerking genomen in de waarderingsmodellen voor de vennootschappen "VERHAERT" en "VERSTE" aangewend door de raad van bestuur van de vennootschap "EKOLPLAST" en onder voorbehoud van niet-geboekte claims en verbintenissen bij de vennootschappen "VERHAERT" en "VERSTE" Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 14 november 2011

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b.

c.

d.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

a Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

motl 11.1

Bedrijfsrevisor

DERDE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met een totaalbedrag van TIEN MILJOEN ACHTHONDERDACHTENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 10 828 000,00) en gebracht op TIEN MILJOEN NEGENHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 10 940 000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

VIERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vyvey & Co Bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Vyvey Steven, bedrijfsrevisor, als volgt:

ln het kader van de procedures voorzien door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de Naamloze Vennootschap EKOLPLAST een staat van actief en passief per 30 september 2011 opgesteld, die afsluit met een eigen vermogen van 836.205, 89 EUR en een balanstotaal van 844.726, 66 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat actief en passief per 30 september 2011, die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats gehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap is groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Opgesteld te Massenhoven, 09 november 2011

Vyvey & Co - Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

Steven Vyvey

Wettelijk vertegenwoordiger

Bedrijfsrevisor

Vennoot

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2011, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden uitgebreid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 6.124 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap, à rato van 1 aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen 1 aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 oktober 2011 werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen. ZESDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat. ZEVENDE BESLISSING.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd voor onbepaalde duur, de heer Verhaert, Koen August Lucia, geboren te Turnhout op 12 februari 1966, (rijksregisternummer 66.02.12-279.82), wonende te 2430 Laakdal (Vorst), Nikelaan 35 bus 1, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

ACHTSTE BESLISSING.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden samengevat als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen_bij hetBelgisehStaatsblad -14112/21111-_Annexe .dag Moniteur belge

mod 11.1

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Schovenbeemd".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2430 Laakdal (Vorst), Nikelaan 33.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de uitbating, het onderhoud, de promotie, de valorisatie van alle onroerende goederen.

Alle bouw- en andere projecten.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het deelnemen in, het voeren van beheer en het bestuur over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel; zij mag onder meer zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TIEN MILJOEN NEGENHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 10 940 000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel

van de vennootschap op 1 juni om 15.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen,..voor_zover..de.statutert.geen.bijzondere.r..egels.opleggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

motli1.i

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslagen raad van bestuur, verslagen

bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voov-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 24.08.2011 11424-0506-012
19/05/2011 : TU068720
09/03/2011 : TU068720
16/07/2010 : TU068720
27/08/2009 : TU068720
28/05/2009 : TU068720
07/01/2009 : TU068720
11/07/2008 : TU068720
10/08/2007 : TU068720
28/02/2007 : TU068720
04/08/2005 : TU068720
13/07/2005 : TU068720
28/07/2004 : TU068720
13/08/2003 : TU068720
22/05/2003 : TU068720
23/07/2002 : TU068720
20/07/2001 : TU068720
31/12/1997 : TU68720
28/02/1992 : TU68720
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0479-013

Coordonnées
SCHOVENBEEMD

Adresse
NIKELAAN 33 2430 VORST(KEMPEN)

Code postal : 2430
Localité : Vorst
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande