SCHRIJNWERKERIJ J. VAN CAMPFORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHRIJNWERKERIJ J. VAN CAMPFORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.000.955

Publication

23/10/2014
ÿþMW Won:1 11,1

").114_,:q1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rime van ae akte



ANTWERPEN

Neergelegd

ti giurie val; de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 4 OKT, 2014

afaeiing TURNHOUT

De Griffier Griffie



" ------ - ,

Ondernemingsnr 0424.000.955

Benaming

(voluit) SCHRIJNWERKERIJ J. VAN CAMPFORT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Meistraat 106, 2480 Dessel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding - Aanstelling Vereffenaar

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Heidi Blervacq met standplaats te Dessel, op 30 september 2014, neergelegd ter registratie, heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schrijnwerkerij J. Van Campfort", met zetel te Dessel, Meistraat 106, met BTW-nummer BE 0424.000.955 RPR Turnhout, geldig beraadslagend, in aanwezigheid van elle vennoten, houdende de totaliteit der stemmen, met eenparigheid van stemmen het volgende beslist: EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering neemt kennis van voormeld bijzondere verslag van de zaakvoerder houdende een voorste tot vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de daarbij gevoegde staat van activa en passive per 16 september 2014 evenals van voormeld bijzondere verslag van de externe accountant opgesteld over voormelde staat van activa en passive conform artikel 181, §1, van het Wetboek van Vennootschappen. Zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van deze beide verslagen. Zij verklaart en bevestigt dat een afschrift van voormelde verslagen en staat van activa en passive voorafgaandelijk aan haar werd overgemaakt en dat zij hierover geen opmerkingen heeft, zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

Het besluit van het voormelde verslag van de externe accountant luidt letterlijk als volgt

"De staat van activa en passive van de Bvba Schrijnwerkerij J. Van Campfort met zetel te 2480 Dessel, meistraat 106 per 16/09/2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht,

Gedaan te Geel op 19 september 2014.

ACROG Accountancy & Belastingconsulent BVBA"

TWEEDE BESLISSING  Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de enige zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- de heer VAN CAMPFORT Jozef Louis Maria, wonende te 2480 Dessel, Meistraat 106.

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar- bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer VAN CAMPFORT Jozef Louis Maria voornoemd, die verklaart dit mendaat te aanvaarden. De vergadering benoemt geen alternatieve kandidaat-vereffenaars.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze benoeming moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap is gevestigd worden voorgelegd ter bevestiging.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar de heer VAN CAMPFORT Jozef Louis Maria, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van voornoemde bevestiging in te dienen bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zoals wordt toegestaan bij artikel 184 §2, 7e lid Wetboek van Vennootschappen.

Ingevolge dit verzoekschrift zal de voorzitter de rechtschapenheid van de heer VAN CAMPFORT Jozef Louis Maria, voornoemd, controleren. De heer VAN CAMPFORT Jozef Louis Maria, voornoemd, verklaart niet onder een van de gevallen van artikel 184 §2, 4e en 5e lid Wetboek van Vennootschappen te vallen.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

na neerlegging ter

1111!MIER1,11111

" j

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal

neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

In de tussenperiode is de vereffenaar reeds bevoegd om aile handelingen te stellen. Handelingen die

kennelijk in strijd zouden zijn met de rechten van derden kunnen evenwel met terugwerkende kracht nietig

verklaard worden ingevolge artikel 184 §2, 3e lid Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

"De taak van de vereffenaar bestaat uit drie het verzilveren van het actief, het aanzuiveren van het

passief en het aanwenden van het eventuele vereffeningssaldo voor de door de wet of de statuten bepaalde bestemming.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij hij uitdrukkelijk wordt vrijgesteld van het machtigingsvereiste zoals is opgenomen in dat artikel.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar dient ingevolge artikel 193 Wetboek van Vennootschappen elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

Bijkomend dient de vereffenaar ingevolge artikel 189bis Wetboek van Vennootschappen in de zevende en in de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te maken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden en bij het vennootschapsdossier te worden gevoegd.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen bij eenzijdig verzoekschrift, door hemzelf ondertekend?

ZESDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

Ingevolge voormelde beslissingen en de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "SCHRIJNWERKERIJ J. VAN CAMPFORT, in vereffening".

Ingevolge artikel 183 §2 Wetboek van Vennootschappen is het verboden de naam van de vennootschap in vereffening te wijzigen."

vervanging van artikel 5 door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 30 september 2014 enkel nog voor haar vereffening."

ZEVENDE BESLISSING Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan voornoemde heer Van Campfort Jozef Louis Maria en aan notaris Heidi Blervacq, ieder afzonderlijk bevoegd, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhouderkantoor Cuyvers-Smets", P. Van Henxthovenstraat 1 te 2400 Mol, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Heidi Blervacq

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte dd. 30 september 2014 met verslag van de zaakvoerder, staat actief/passief, verslag door de externe accountant, beschikking voorzitter Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout dd. 7 oktober 2014 houdende bevestiging benoeming van Van Campfort Jozef tot vereffenaar en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vimr: loehouden aan het4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : TU050586
14/08/2012 : TU050586
12/07/2011 : TU050586
07/07/2010 : TU050586
03/07/2009 : TU050586
04/07/2008 : TU050586
03/07/2007 : TU050586
06/07/2006 : TU050586
26/07/2005 : TU050586
05/08/2004 : TU050586
10/08/2015 : TU050586
24/02/2004 : TU050586
11/07/2003 : TU050586
07/12/2001 : TU050586
09/09/2000 : TU050586
30/11/2015 : TU050586
05/01/1989 : TU50586
01/01/1986 : TU50586

Coordonnées
SCHRIJNWERKERIJ J. VAN CAMPFORT

Adresse
MEISTRAAT 106 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande