SCHUMACHER BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHUMACHER BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.873.587

Publication

22/09/2014
ÿþ 2142789 mur 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UI

111111

*14173567*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 I SEP. 2014

afdering entwgroen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

lOnclernemingsnr : 561" 875..587

Benaming (voluit) : SCHUMACHER BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nationalestraat 24

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreks01 afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Hat blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 8 september 2014, dat:

Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ais naam: "SCHUMACHER BELGIUM".

2. Zetel: Antwerpen, Nationalestraat 24.

3. Oorichtsters:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "Schumacher Retail ingeschreven in het handelsregister B van het arrondissement Mannheim onder het nummer HRB 720169, met zetel te 68169 Mannheim (Duitsland), Industriestrasse 47 (KBO Ondememingsnummer 0560.854.988 - buitenlandse rechtspersoon).

21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "Schumacher Holding GmbH", ingeschreven in het handelsregister B van het arrondissement Mannheim onder het nummer HRB

" 700370, met zetel te 68169 Mannheim (Duitsland), lndustriestrasse 47 (KBO Ondernemingsnummer 0560.961.391 - buitenlandse rechtspersoon).

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

8. Nog niet volgestorte inbrengen: 6.200,00 euro.

Sub 3,1/ 6.138,00 euro;

Sub 3.2/62,00 euro,

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op 1 mei en eindigt op 30 april. Het eerste boekjaar eindigt op 30 april

2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op - wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel,

10, Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

" vereffening rekening houdend met hun volstorting. indien de netto-opbrengst niet volstaat orn aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze

" laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen,

12. Niet-statutaire zaakvoerder(s): voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar; de besloten

" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "Schumacher Retail GmbH", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw SCHUMACHER-SINGHOFF Dorethee, geboren te Hoizheim (Duitsland) op 19 augustus 1966, wonende te 64626 Bensheim (Duitsland), Amauer Strass@ 15 (bisregistemummer 664819

" 054 31).

13. Commissarissen: geen. _ _

Op de laatste bz. van Lulk B vermeitien cc.- Naam en hoedanigheid van de instrumenterencle nogaris heizij van de perso(o)n(en}

nevoeqd ce rechtspersoon ter; aanzien van derden te vertegon\ coordipen

1...!Fd...:vri n handtz-2.;ening

mod t1.1

Voor-bchoucien acin ner, Belgisch FI Staateble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

14. Doel: De vennootschap heeft tot doei:

Het uitoefenen van activiteiten in de textielindustrie waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- de groothandel in producten van de textiel en kledingnijverheid waaronder onder meer: confectie voor dames en heren en babyuitzet, beroepskiedij, modeartikelen zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, garens, kledingstoffen, meubileringstoffen, huishoud- en tafellinnen, breigoed, merceriewaren, passement, borduurwerk en kant, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde;

- het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van aile voormelde producten, materialen en materieel;

- in het algemeen het modedesign, meer bepaald de fabricage en de verkoop van fashion, lingerie, accessoires, lederwaren, schoenen, homeware en cosmetica;

- de ontwikkeling en toepassing van innovatieve marketing- en commercialiseringsconcepten inclusief de verkoop van merchandisingartikelen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bil heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijftiende dag van de maand oktober om tien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt 'gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "Schumacher Retail GmbH" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "Schumacher Holding GmbH", beiden voornoemd, werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer SAEVARSSON Atli Freyr, geboren te Reykjavik (ljsland) op 4 mei 1972, wonende te 64625 Bensheim (Duitsland), Amauer Stresse 15.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AND3 ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN', rechtspersonenregister Antwerpen 0418.390.001, met zetel te Antwerpen (Welk), Prins Boudewijnlaan 91 bus 1, en huas aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B,T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, Mies te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op d laatste btz vn Luik E slarrrietcien E.ecto : Maero en -hoede,migl-etcj van cie nstr tenci noterie. hetzij van cie prc4.Dn-;-st

b" ,,,:oegri de rechtsperzon ter. aanzien in derden t verteqentvoarchgen

Naarr e.n

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 23.10.2015, NGL 28.10.2015 15656-0559-027

Coordonnées
SCHUMACHER BELGIUM

Adresse
NATIONALESTRAAT 24 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande