SCIL.INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCIL.INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.010.822

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0195-010
28/06/2011
ÿþMO 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nee rgetel dier effile van Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op -I L JI!L2111--

-- De Gri lier.

Griffie

de



Luik B



RII

*11096103*

vc behc aar Bet! Staal

II

u

i

R

II

i

i

Ondernemingsnr : p3 ~~~ S)22.

Benaming

(voluit) : SCIL.INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremboslaan 7, 2970 Schilde

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 07!0612011, "Geregistreerd vijf, bladen een verzendingen te Zandhoven, Registratie, de 10/06/11 boek 121 blad 93 vak 4 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.a. Inspecteur wn (getekend) W. Laureys.", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCIL.INVEST", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Bremboslaan 7,' werd opgericht.

Oprichters-vennoten:

1/ De heer VAN BROECKHOVEN François, geboren te Hoevenen op één april negentienhonderd vijfenveertig, en zijn echtgenote mevrouw DOCKX Maria Elza, geboren te Putte op veertien april negentienhonderd tweeënveertig, wonende te 2970 Schilde, Bremboslaan 7.

2/ Mevrouw VAN BROECKHOVEN Ann Kristine, geboren te Antwerpen op vierentwintig april negentienhonderd negenenzestig, echtgenote van de heer LOONTJENS Erik Karel Yvonne, geboren te Antwerpen, district Wilrijk, op vijftien februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2970 Schilde, De. Zevenster 22.

3/ Mevrouw VAN BROECKHOVEN Katia, geboren te Antwerpen op achtentwintig maart negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de heer VAN STEENBERGEN Koenraad Jozef Maria, geboren te Antwerpen op twaalf februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2970 Schilde, Van de Wervelaan 50.

Maatschappelijk kapitaal: ê 5.409.000,00 , volledig volgestort als volgt:

a/ Een inbreng in geld ten belope van ¬ 5.000,00 , gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BANK J. VAN BREDA & C° te Antwerpen;

b/ Een inbreng in natura ten belope van ¬ 5.404.000,00 , zoals blijkt uit het verslag de dato éénendertig mei tweeduizend en elf van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VCLJ BEDRIJFSREVISOREN bvba, te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, ondernemingsnummer 0816.796.121 RPR Antwerpen, waarvan de conclusie luidt:

" V. CONCLUSIE

Ondergetekende VCLJ Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, Bedrijfsrevisor, verklaart betreffende de inbreng in natura van :

- 698 aandelen in volle eigendom van in totaal 700 aandelen van NV HOLDIMIJ met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Bremboslaan 7 en met ondernemingsnummer 0457.348.862.;

- 60 aandelen in volle eigendom van in totaal 100 aandelen van NV FINESS LINGERIE met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Bremboslaan 7 en ondernemingsnummer 0448.302.722. ;

- 7.998 aandelen in voile eigendom van in totaal 8.000 aandelen van NV VAN BROECKHOVEN RENOVATIEBOUW met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Bremboslaan 7 en ondernemingsnummer 0419.886.769.;

- 126 aandelen in volle eigendom van in totaal 250 aandelen van NV SCHRIJNWERKERIJ HET AMBACHT met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Bremboslaan 7 en ondernemingsnummer 0443.597.034.

door de Heer Francois VAN BROECKHOVEN, Mevrouw Maria DOCKX, Mevrouw Ann VAN BROECKHOVEN en Mevrouw Katia VAN BROEKCHOVEN met een totale inbrengwaarde van 5.404.000 Euro dat:

- de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

- de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

- de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met de fractiewaarde_en het aantal van de tegen de inbreng_uit te geven aandelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- de vergoeding van de inbreng bestaat in 5.404 aandelen van de SCIL.INVEST BVBA.

Deze conclusie is onder voorbehoud dat de in te brengen aandelen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat in overeenstemming met voornoemde norm onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit verslag is enkel geldig voor bovenstaande verrichting en voor een periode niet langer dan 2 maanden na de ondertekening en voor zover geen wijziging wordt aangebracht aan het aangehechte bijzondere verslag van de oprichters.

Opgemaakt te Antwerpen, 31 mei 2011 "

Duur: onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, zelf of door bemiddeling van elk natuurlijk of rechtspersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

2) Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle roerende goederen, evenals alle welkdanige roerende en onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

3) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietenopnerningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

4) De participatie in alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, alsmede de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van ; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

5) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

6) Het onderschrijven van obligaties, verstrekken van leningen, certificatie's onder welke vorm ook aan alle verbonden ondernemingen.

7) Het waarnemen van het dagelijks bestuur, de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder in verbonden of andere ondernemingen.

8) De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels verrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: ieder jaar op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en

4r

i"

;,schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Verdeling van het vereffeningssaldo: wettelijke regeling

Zaakvoerder: De heer VAN BROECKHOVEN François, voornoemd, werd als statutaire zaakvoerder " benoemd, voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht: Werd gegeven aan DELVOLY & C° BVB onder de vorm van een BVBA te Antwerpen' Merksem, Groenendaallaan 90, RPR Antwerpen 0431.720.868., vertegenwoordigd door de heer Luc Delvaux, " wonende te 2900 Schoten, Borkelstraat 43, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap in de " Kruispunt Bank van Ondernemingen en bij de administratie van de BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket, met recht van indeplaatsstelling en het vermogen de opdracht door te geven.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Notaris Jacques Istas te Schilde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCIL.INVEST

Adresse
BREMBOSLAAN 7 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande