SCOPELLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCOPELLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.999.610

Publication

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.06.2013 13184-0302-010
06/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JAN. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

111111, I1,110 II

Voor-

behouden aan het  Belgisch _

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0839.999.610

Benaming

(volut) : SCOPELLO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 130, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2014 werd het ontslag als zaakvoerder van Filip Vonckx, met NN 69040631908 en Fabrice Gerres, met NN 76121621713, met éénparigheid van stemmen aanvaard en goedgekeurd. Er werd hen tevens décharge verleend voor hun mandaat tot op heden.

Tijdens dezelfde algemene vergadering werden in vervanging benoemd als zaakvoerders

6onifaas Vonckx wonende te 2640 Mortsel, Kapellelei 11, NN 39042234536

en

Huguette Van de Goor wonende te 2970 Schilde, Philippedreef 21, NN 51041241236.

E3eide mandaten zijn onbezoldigd,

!onifaas Vonckx

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/10/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SCOPELLO

III aloi luil1u11i iii A

*11157133*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

oge39 ()5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 103 - 2650 Edegem

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie DE HERDT, notaris met standplaats te Hove, op 03/10/2011,,

eerstdaags te registreren, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door

i 1) de heer Gerres Fabrice Michel Moïra, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 16/12/1976, echtgenoot van;

mevrouw Van Laere Lys, wonende te Edegem, Parklaan 103, en 2) de heer Vonckx Filip Marcel Cathy, geboren

te Antwerpen (Wilrijk) op 6 april 1969, ongehuwd, wonende te Hove, Beekhoekstraat 8.

De statuten luiden als volgt:

Naam: SCOPELLO

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Parklaan 103 te 2650 Edegem

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Fieldmarketing, waaronder begrepen dient te worden: de verkrijgbaarheid van producten en diensten actief:

bevorderen, verbeteren en promoten onder handelspartners en aan potentiële kopers en gebruikers met als:

doel om het koopgedrag en de merkbeleving direct te beïnvloeden.

- Communicatie- en project management

- Adviesverlening inzake fieldmarketingstrategie

- Het strategisch plaatsen van producten en displays in winkels en op alle andere mogelijke verkooppunten

- Warehousing, waaronder begrepen dient te worden: het in ontvangst nemen, stockeren, (be)handelen en versturen van goederen van derden

- Het waarnemen en het uitoefenen van bestuurders- en beleidsfuncties

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks: betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen goederen of onroerende

zakelijke rechten. "

- De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies" van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen." De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het: meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen en alle; activiteiten uitoefenen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken en op enigerlei wijze aan zo'n activiteiten deelnemen, zo in het binnenland als; in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere; verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als: vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk: 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-.pehouden aan het B gisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een bedrag van 18.600,00 ¬ werd gestort door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank kantoor te Mortsel, Antwerpsestraat 50, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer 363-

0943457-75

afgeleverd op 29 september 2011. Ondergetekende notaris bevestigt deze deponering zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan haar werd overhandigd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.lndien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen " vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie

van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni in het jaar 2013.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Tot niet-statutaire zaakvoerder worden voor onbepaalde duur benoemd:

1)de heer Gerres Fabrice, voornoemd, wonende te Edegem, Parklaan 103;

2)de heer Vonckx Filip, voornoemd, wonende te Hove, Beekhoekstraat 8.

Zij kunnen individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij hebben elk hun opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °VONCKX & PARTNERS", met zetel te Schilde, De Reep 20, vertegenwoordigd door de heer' Vonckx Frank, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstehling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij andere instanties zoals de administratie der BTW en directe belastingen, sociaal verzekeringsfonds en andere, dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties:

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, notaris te Hove_

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte voor registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCOPELLO

Adresse
PARKLAAN 103 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande