SDOUBLEV IMMOBILIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDOUBLEV IMMOBILIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.172.477

Publication

11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 29.11.2013 13678-0029-014
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 14.08.2012 12421-0315-015
12/09/2011
ÿþ," .

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0425.172.477

Benaming

(voluit) : MatuVU

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bastijnstraat 21 - 2590 Berlaar

Onderwerp akte : Wijziging naam en doel - Statutenwijziging

WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit notulen opgesteld door Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK te Lint op 17 augustus 2011, "Geregistreerd vier bladen drie verzendingen te Kontich, 24 augustus 2011. Boekdeel 540 blad 34 vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. Eeckeleers", dat de. buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATUVU, waarvan de zetel gevestigd is te 2590 Berlaar, Bastijnstraat 21, (vennootschap opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Antic-Decor Il - Hasselt" blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Karl Smeets te Hasselt op 16 december 1983, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 1984, onder nummer 81-23 en laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck op 21 december. 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari daarna, onder nummer 08014024.

VOLGENDE BESLUITEN HEEFT GENOMEN :

EERSTE BESLISSING : WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "SdoubleV immobilier' .

TWEEDE BESLISSING : ONTSLAG VOORLEZING VERSLAG

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezing van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 mei 2011.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag als-mede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2011 te heb-ben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

DERDE BESLISSING : DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, door artikel 3 der statuten te vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel :

-De aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo groothandel als kleinhandel, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenper-soon in de sector van antiquiteiten, brocante, binnen- en buitenver-siering, verlichtingsmaterialen of geschenken, materialen voor ver-siering van wanden en vloeren, en meer in het bijzonder van alle goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of kunnen houden met bewoning of bezetting van lokalen en de versiering ervan.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroe-rende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en de verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met' betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en ver-koop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het. stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste " " ---

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

I IIII 111111111111111 hifi III? 1111111 hIll

*11137717*

ia

NEERGELEGD

31.4)8- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANánfte MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan'het Belgisch Staatsblad

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of Laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de exploitatie, het gebruik van distributienetten van elektriciteit en de dienstverlening aan de netgebruikers.

-Het uitoefenen van alle leidinggebonden activiteiten.

-De opname van meterstanden bij de distributienetgebruikers, de validatie en het beheer van deze gegevens en het bezorgen ervan aan de betrokken marktprijzen.

-Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met de productie van hernieuwbare energie.

-Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met de productie en distributie van hernieuwbare energie.

-Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met het leveren van energiediensten en voorzieningen aan distributienetgebruikers.

-De aan- en verkoop van groene stroomcertificaten.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in dit doel vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemid-delaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdra-ger, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, fi-nanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in recht-streeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck te Lint alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIENSTCENTRALE", met zetel te 3720 Kortes-sem, Nieuwstraat 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om  met mogelijkheid van indeplaatsstelling  de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo onder meer bij de Kruispunt van Ondernemingen, Directe Belastingen, Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck ie Lint alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd

- afschrift akte dd. 17 augustus 2011

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief per 31 mei 2011

- gecoördineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 29.07.2011 11371-0076-014
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 17.08.2010 10432-0421-016
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 30.07.2009 09538-0351-016
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 28.08.2008 08684-0035-016
19/10/2007 : HA061172
12/09/2007 : HA061172
16/11/2006 : HA061172
18/09/2006 : HA061172
04/11/2005 : HA061172
29/10/2004 : HA061172
23/12/2003 : HA061172
17/10/2003 : HA061172
15/07/2003 : HA061172
15/10/2002 : HA061172
21/06/2002 : HA061172
26/08/2000 : HA061172
13/10/1999 : HA061172
21/08/1990 : HA61172

Coordonnées
SDOUBLEV IMMOBILIER

Adresse
BASTIJNSTRAAT 21 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande