SEA SIDE INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEA SIDE INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.731.282

Publication

23/04/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IR ~m~M~unw~uu~w~~u~

*1908 443*

Mergelegd tergri;tie van de Reci,ti" ,;g van Koophandel Antwerpen,

MT\NERPEN pY il 1.3 AiPP, `/Mi.

Griffie

ry

Ondernemingsnr : 0461.731.282

Benaming (voluit) :SEA SIDS INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steynhoefsedreef 7

2970 Schilde

Onderwerp akte :Kennisneming besluit uitkering dividenden - kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op éénendertig maaifis; tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEA SIDE', INVESTMENTS" met zetel te 2970 Schilde, Steynhoefsedreef 7, opgericht bij akte verleden voor Johan Kiebooms te Antwerpen op éénentwintig oktober negentienhonderd zevenennegentig,; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van één november nadien, onder nummer 199711011197, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1) De vergadering heeft kennis genomen van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen op 10 maart 2014 om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande. belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op twee miljoen driehonderdduizend euro (£,; 2 300 000,00),

Ingevolge voormeld besluit werd een netto-dividend toegekend van in totaal twee miljoen zeventigduizend euro (E 2 070 000,00), hetzij tweeduizend zevenhonderdzestig euro (£ 2 760,00) per aandeel, welk bedrag werd geboekt als een vordering van de vennoot in verhouding tot haar, aandelenbezit op de vennootschap.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 wordt het uitgekeerde netto-dividend'' aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

2) Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering de voorzitter ontslaan van hete: voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders alsook het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan ieder een afschrift erkent ontvangen te hebben.

De vergadering heeft besloten het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren.

Beide verslagen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig. de wettelijke bepalingen.

De heer Franken Guy, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake. de inbreng in natura van een eishare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kapitaalverhoging van Sea Side Investments BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat.

1, deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat

de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 2.300.000 toekent aan haar enige vennoot en dat deze ervoor opteert om de schuldvordering, die daardoor ontstaat in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3, de beschrilving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van

naanwkeur'igheid en duidelijkheid beantwoordt;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedriffsecononisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR

2.070.000, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te

geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden afgerond 292 nieuwe

aandelen zonder vermelding van nominale waarde uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Sea Side

Investments BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag

geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedr~srevisor"

Ingevolge het eerste besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse

dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

3) De vergadering heeft besloten vervolgens tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van twee miljoen zeventigduizend euro (6 2.070.000,00) om het te brengen van achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (6 18.750,00) op twee miljoen achtentachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (6 2.088.750,00) door uitgifte van tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuw aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het 'voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

De vennoot verklaarde perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting.

Als tegenprestatie worden aan de burgerlijke maatschap "Geerlofs", voornoemd, tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe volledig volstorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEA SIDE INVESTMENTS" toegekend.

4) De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen

met de genomen beslissingen;

Aldus werden volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

Artikel 5 der statuten werd aangepast en zal voortaan luiden als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen achtentachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (E 2 088 750, 00).

Het is verdeeld in duizend tweeënveertig (1.042) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort."

Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de zaakvoerders wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, ver-tegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Van-haeren, wonende te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373 en/of mevrouw Peggy De Vrij, wonende te 2275 Lille, Voetbalstraat 8, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, wonende te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2A, elk bevoegd afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap: - wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige -han-delingen-teverrichten-tegenover-het- Ondernemingsloket-van . de vennootschap,------- - - --- --- --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over d

toegevoegde waarde,

en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/09/2014 : AN327171
19/02/2014 : AN327171
27/09/2012 : AN327171
25/11/2011 : AN327171
12/10/2010 : AN327171
27/11/2009 : AN327171
30/10/2008 : AN327171
10/10/2007 : AN327171
28/09/2006 : AN327171
28/09/2005 : AN327171
23/08/2005 : AN327171
17/09/2004 : AN327171
31/12/2003 : AN327171
25/09/2003 : AN327171
19/09/2002 : AN327171
26/10/2015 : AN327171
08/09/2001 : AN327171
19/01/2000 : AN327171
11/03/1998 : AN327171
01/11/1997 : ANA54369
05/12/2016 : AN327171
16/12/2016 : AN327171

Coordonnées
SEA SIDE INVESTMENTS

Adresse
STEYNHOEFSEDREEF 7 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande