SEBCON

Société en commandite simple


Dénomination : SEBCON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 886.915.144

Publication

12/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bei' aa Be Ste'

Y







Neergelegd ter "iffie van de Rechtbank van Koopbendeº% º%e Antwerpen, op

0 3 JUNI 1013

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.915.144

Benaming

(voluit) : SEBCON in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOSSTRAAT 71, 2850 BOOM

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING ONTBINDING

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 19 februari 2013 gehouden op de zetel van de vennootschap blijken volgende besluiten

Eerste besluit :

De voorzitter geeft een uiteenzetting van de verrichtingen van de vereffening. Blijkens het proces verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 8 februari 2011, tevens bevestigd door de uitspraak van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 18 februari 2011 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 24 maart 2011 werd onderhavige vennootschap in vereffening gesteld. De voorzitter verklaart dat op datum van heden de ontbonden vennootschap geen onroerende zakelijke rechten bezit.

De vereffenaar van deze vennootschap, Sandra Eberhardt, geeft in deze hoedanigheid verslag over het beheer en het gebruik van de vermogensbestanddelen van de vennootschap en de handelingen door haar gesteld in het kader van de vereffening.

Na beraadslaging besluit de vergadering overeenkomstig de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen geen commissaris voor de verificatie van de rekeningen aan te stellen, mede gelet op de omvaneari de vennootschap en de verrichtingen welke haar vereffening vergde,

De vergadering verklaar volledig op de hoogte te zijn van de verrichtingen van de vereffening, de inhoud en de draagwijdte van het verslag van de vereffenaar zowel naar de tekst als naar de inhoud te begrijpen en daarover geen vragen meer te hebben. Zij keurt dan ook de verslagen en de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder uitzondering of voorbehoud algehele ontlasting aan de vereffenaar. Het ontslag van het mandaat van Sandra Eberhardt als vereffenaar wordt aanvaard.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft, te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende vijf jaar vanaf heden bij; boekhoudkantoor Solafisk Bvba, gevestigd te Frans Beirenslaan 233 te 2150 Borsbeek.

De vergadering besluit dat de overdracht van het maatschappelijk vermogen van de ontbonden, vennootschap ten gunste van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het vermogen van da vennootschap geschiedt onder toepassing van artikel 124 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen, De verdeling van het activa is tevens goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 12 februari 2013.

Register van aandelen : Ieder blad van dit register wordt onmiddellijk vernietigd door het aanbrengen van het woord "vernietigd".

Boom, 19 februari 2013

Sandra Eberhardt

Aandeelhouder - Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2011
ÿþ Mod 2.1

iikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Minelegd fer griffie vcri de Redite» WEI xooDhanded$e Ar'.,.nuserl, op

Griffie I, MMIi 21111

" 11051047*

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

Ondernemingsnr : 0886.915.144 Benaming

(voluit) :

SEBCON

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

BOSSTRAAT 71 TE 2850 BOOM

INVEREFFENINGSTELLING - AANDUIDING VEREFFENAAR - ONTSLAG EN DÉCHARGE ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 8 februari 2011 gehouden op de zetel van de vennootschap blijken volgende besluiten

De zaakvoerder stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen omdat de vennootschap het afgelopen. jaar zonder activiteit is gebleven. De zaakvoerder legt aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap op één en dertig december twee duizend en tien weergeeft. De zaakvoerder brengt hierover verslag uit en beantwoordt de vragen welke de aandeelhouders hierover stellen. De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

De vergadering beslist aan te stellen tot vereffenaar : Mevrouw Eberhardt Sandra voornoemd, hier: tegenwoordig en aanvaardend.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. Zij wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. Zij kan derden in haar plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten. Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaar: ondertekend. Ten overstaan van derden moet zij haar bevoegdheden niet verantwoorden. De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering haar mandaat onbezoldigd uitvoeren. De' vereffenaar zal verder de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan haar; opgelegd.

Door de in vereffeningstelling wordt het mandaat van de zaakvoerders beëindigd. Hen wordt kwijting en décharge verleend over het door hen gevoerde bestuur, onder voorbehcud echter voor hetgeen zou kunnen: blijken uit het verslag van de vereffenaar.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Sandra Eberhardt

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SEBCON

Adresse
BOSSTRAAT 71 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande