SEBINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEBINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.384.840

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.08.2012 12551-0427-010
17/07/2012
ÿþmod 11,1

, lz ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

f (1(1 11 (1(1 (11f II 1INIIG

*12125716*

Hemel* ter Mitla van da

Rechtbank vartdv~Ü~~~~it',i

op

Griflq8 Griffier

Onciernemingsnr : 8E0829.384.840

Benaming (voluit) ; SebinVeSt

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koekoekdreef 1 2980 Zoersel

Onderwerp akte :BVBA: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1,; op 26 juni 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 03.07.2012, boek 125,'

blad 77, vak 1. Ontvangen: 25,00 C. Getekend: E.a. Inspecteur, W. LAUREYS; blijkt dat de;

"

buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "Sebinvest", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Kapitaalverhoging

Voorafgaande verslagen

De voorzitter ontslaat ondergetekende notaris ervan de in de agenda aangekondigde verslagen;'

voor te lezen en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd,:

verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a)Het verslag opgesteld door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor bij BB&B Bedrijfsrevisoren,;;

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen door de raad van bestuur;

aangesteld.

' "BESLUITEN

De inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging in de bvba "SEBINVEST" betreft een perceel

" bouwgrond gelegen te 2980 Zoersel, Handelslei 53, met een inbrengwaarde van 900.000,00 EUR door de heer René SEBREGHTS.

Ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor en optredend ais permanent'; vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" met'' maatschappelijke zetel te B-3020 herent, Residentie Edelweiss, half Daghmael 11 bus 1, is bij hete; beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

;1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. 2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. De voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven' aandelen, verhoogd met de uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 1.800 nieuw uit te geven , aandelen van de BVBA "SEBINVEST", zonder nominale waarde, maar tegen een fractiewaarde van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagenbij liëtBëTgïsch SfaatsbI d 17/0'r//O12 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

100,00 EUR per aandeel, uitgegeven tegen de globale prijs van 900.000,00 FUR, hierin inbegrepen

' een uitgiftepremie van 720.000,00 EUR welke zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening '1 'uitgiftepremies'.

Volledigheidshalve vermelden wij het bestaan van een hypothecaire inschrijving de dato 24 januari'. 2007 op het in te brengen onroerend goed ten bedrage van 25.000,00 EUR in hoofdsom en 1.250,00 EUR bijhorigheden.

Wij willen tenslotte er toch aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion"). Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van de bvba "SEBINVEST". Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw

Herent, 9 mei 2012

"BB&B Bedrijfsreviosren"

Burg.Venn, o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen"

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 312 en 313 van het Wetboek Vennootschappen. Dit verslag za!, samen met het verslag van voornoemde revisor en een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd tachtig duizend euro (180.000,00 ¬ ) om het van twintig duizend euro (20.000,00 ¬ ) te brengen door inbreng in natura van het hierna vermelde onroerend goed, op tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ).

Het nagemeld onroerend goed horen toe aan de heer SEBREGHTS René Jozef Augustinus, geboren te Brecht op 11 november 1944, echtgenoot van mevrouw LAMBRECHTS Wilma Antonie Roberte Ghislaine, wonend te 2980 Zoersel, Koekoekdreef 1.

De heer SEBREGHTS René, voornoemd, is alhier aanwezig als tussenkomende partij in deze akte om dit te bevestigen.

Beschriiving eigendom;

GEMEENTE ZOERSEL/3° afdeling/BRECHT 2

Een perceel grond met aanhorigheden gelegen Handelslei, thans op het kadaster gekend sectie t, nummer(s) 138/W/4, met een oppervlakte van tweeduizend honderdtachtig vierkante meter' (2.180 m2).

Hypothecaire toestand:

De inbrenger verklaart dat het hierboven omschreven goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, zowel in hun hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars, met uitzondering van:

-de hypothecaire inschrijving genomen ïn het voordeel van FORTIS BANK op het derde ' hypotheekkantoor te Antwerpen op 24 januari 2007 onder nummer 59-1-24/01/2007-01.749 voor een bedrag van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 ¬ ) in hoofdsom en duizend tweehonderd vijftig euro (1.250,00¬ ) aanhorigheden ingevolge akte verleden voor notaris Geert Nouwkens te Malle op 16 januari 2007.

Voormelde hypothecaire schulden worden echter niet overgenomen door de vennootschap maar verder afbetaald door de inbrenger, zijnde de René Sebreghts, voornoemd.

II. Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen door de reële en daadwerkelijke inbezitneming, met de verplichting om vanaf diezelfde datum aile taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrenger.

2. De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich momenteel bevinden zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle heersende en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

. a

mod 11,1

lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrenger. Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels betreffende het ingebrachte goed.

3. De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

4. De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

Voor zover de voorgaande verklaring van de inbrengers te goeder trouw werd afgelegd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging, de schade en de eventuele kosten die eruit kunnen voortvloeien op zich en bevestigt de vennootschap dat de inbrengers tot geen vrijwaring gehouden zijn.

III.Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve inschrijving te moeten nemen.

IV.Vergoeding van deze inbreng

Ter vergoeding van de kapitaalsverhoging worden er duizend achthonderd (1800) kapitaalaandelen uitgegeven, zonder nominale waarde, doch met een fractie waarde elke van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel. Deze aandelen zijn van dezelfde aard en zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zij zullen in de winsten delen pro rata temporis. Deze aandelen worden ingeschreven tegen de globale prijs van negenhonderd duizend euro (900.000,00 ¬ ), hierin inbegrepen een uitgiftepremie van zevenhonderd twintig duizend euro (720.000,00 ¬ ). Het deel in kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door aandelen toegekend voor de inbreng in natura, verhoogd met de uitgiftepremie bedraagt dus:

Kapitaal: duizend achthonderd (1.800) aandelen X honderd euro (100,00 ¬ ) = honderd tachtig duizend euro (180.000,00 ¬ )

Uitgiftepremie: zevenhonderd twintig duizend euro (720.000,00 ¬ )

Totaal: negenhonderdduizend euro (900.000,00 ¬ )

Kapitaalsverhoging door inbreng van de uitgiftepremie

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderd twintig duizend euro (720.000,00 ¬ ) om het te brengen van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ) op negenhanderd twintig duizend euro (920.000,00 ¬ ) door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen. 2.Inschriiving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Vervolgens heeft de heer René Sebreghts verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap Sebinvest en in te schrijven op de duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen van deze vennootschap.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is:

-in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), zijnde honderd tachtig duizend euro (180.000,00¬ ) en

-de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), zijnde zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00 ¬ )

3.Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoek mij, notaris, akte te nemen van het feit dat enerzijds de , voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ) en anderzijds de kapitaalsverhoging van zevenhonderd twintig duizend euro (720.000,00 ¬ ) daadwerketiijk' verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderd twintig ; duizend euro (920.000,00¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend (2000) aandelen v zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendste (1/2000e) van het kapitaal vertegenwoordigen. 4. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing die voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

mod 11.1

"Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans negenhonderdtwintrigduiizend' euro (¬ 920.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2000) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweeduizendste (1/2000e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

5. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken. 6.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoerig van de genomen besluiten

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders omde voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de person(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

SrtaatsbTad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.09.2016 16645-0253-013

Coordonnées
SEBINVEST

Adresse
KOEKOEKDREEF 1 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande