SECHAT

Divers


Dénomination : SECHAT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 848.542.340

Publication

22/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT ~~e##~uiier

1 19141

~

bef

Be Sta

Ondememingsnr : 0848.542.340

Benaming

(voluit) : Sechat

{verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Ezaart 273, 2400 Mol

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming bestuurders Volmachten

Uit de algemene vergadering van 29 juni 2014 blijkt het volgende;

1.ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Eervol ontslag met kwijting wordt verleend aan mevrouw Veerle Mampaey.

Mevrouw Lutgarde Dauwe, Rijnpoortvest 3 te 2000 Antwerpen, geboren te Sleidinge op 17/6/1950 wordt; vanaf heden benoemd tot secretaris.

2.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Heden wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Vennestraat 54a te 2275 Gierle,

3.VOLMACHTEN

De nodige volmachten worden tot herroeping verleend aan de heer Daan Janssens, Tiensestraat 79 te 3200 Aarschot, en aan de door hem aangestelden, teneinde alle formaliteiten te volbrengen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vereniging bij de griffie van de bevoegde Rechtbanken en bij het Belgisch Staatsblad, en het geldig ondertekenen van alle nodige fiscale aangiften en hun bijlagen.

D. Janssens,

Lasthebber

Hierbij neergelegd: Verslag Alg. Vergadering van 29/06/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2012
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

verklarenbij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstigde Wet van 2 mei 2002, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

TITEL I

Naam-Zetel-Doel-Duur

Artikel 1

Devereniging draagt de naam  Sechat , Vereniging Zonder Winstoogmerk.

Artikel 2

Vereniging zonder winstoogmerk

STATUTEN

Ondergetekenden,

1.

Neve Alexandra, wonende te 2400 Mol, Ezaart273;

Onderwerp akte:: Sechat

2.

Mampaey Veerle, wonende te 2235 Hulshout, Rondeel11;

3.

Gios Ildegart, wonende te 2900 Schoten, Beukendreef16;

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Sechat

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

*12304671*

Luik B

Zetel : Ezaart 273 2400 Mol (Mol) België

0848542340

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

Neergelegd

07-09-2012

IDEM ALS LUIK A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Demaatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2400 Mol, Ezaart 273,in het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Artikel 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

Artikel 5

Artikel 6

Alseffectief lid van de vereniging kan aanvaard worden: ieder natuurlijk ofrechtspersoon die door de unanieme algemene vergadering als zodanig wordttoegelaten. Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om toelating te richten aan deraad van bestuur. Om lid te worden moet men bovendien het jaarlijks lidgeldbetalen.

Devereniging heeft tot filantropisch doel: de educatieve ondersteuning van oudersen hun kinderen, en de bevordering van ontspanningstechnieken zonder medicatie.De vereniging wil pedagogische opleidingen organiseren, ouders adviseren encoachen bij hun opvoedingstaak. De vereniging wil het lees- en luisterplezierstimuleren, boeken promoten en het lezen in het algemeen bevorderen. De verenigingwil mensen educatief begeleiden in hun zoektocht naar gezonde fysieke enpsychische ontspanning en natuurlijke lichaamsverzorging volgens de eigen en andere culturen. Devereniging wil scholen, jeugdinstellingen, verenigingen en individuele mensenvanuit een holistische filosofie educatief begeleiden bij de zelfredzaamheiddoor het verstevigen van het zelfvertrouwen, creativiteit en verbeeldingstimuleren, mensen bewust leren worden van zichzelf, van hun mogelijkheden, talentenen intuïtie, muzische en expressieve vorming en kunsteducatief werk, respectvolen ecologisch verantwoord leren omgaan met de natuur, door middel van, onderandere, educatieve workshops, cursussen, lezingen, evenementen, creatieveexpressie, knutselen, ambachtelijke technieken, relaxatietechnieken, natuurlijkeen ecologisch verantwoorde voeding, ecologisch verantwoorde materialen engezondheid ondersteunende middelen, stressbeheersing, ademhalingstechnieken,natuurlijke omgang met dieren, klank en muziek, kleur, bewegingsstimulatie, dans,trektochten enzovoort.

Zijmag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, zoalsmuzikale, culturele, artistieke, sociale en sportieve activiteiten en manifestatiesorganiseren, in de meest brede zin van het woord.

Zijmag alle daden stellen in verband met onroerende goederen zoals onder anderekopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, enzovoort en de daaraan verbondenzakelijk rechten.

Zijkan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen,enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doelwaarvoor zij werd opgericht.

TITEL II

Leden

Netaantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De ondergetekendeoprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging telt effectieve ledenen toegetreden leden.

Devolheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemenevergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Devereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 7

Dejaarlijkse bijdrage van de leden mag niet meer bedragen dan tweehonderd euro.De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissenvan de vereniging.

Artikel 8

Elkeffectief lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bijaangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het liddat weigert de bijdrage te betalen, wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

geacht ontslag te nemen.

Deuitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en metmeerderheid van twee derde van de stemmen uitgesproken worden. Tegen dezebeslissing kan de voorzitter van de raad van bestuur een vetorecht doen gelden.

Artikel 9

Uittredendeof uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogenvan de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestortebijdragen of gedane inbrengen vorderen.

TITEL III

De Raad van Bestuur

Artikel 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

Artikel 12

Artikel 13

Devereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van personen die al danniet lid zijn van de vereniging. De raad van bestuur telt ten minste twee ledenindien het aantal effectieve leden drie bedraagt, en minstens drie als hetaantal effectieve leden meer dan drie bedraagt. Het aantal bestuurders moet altijdminder zijn dan het aantal effectieve leden. Zij worden benoemd door dealgemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar mits een tweederde meerderheid van de stemmen. Tegen deze beslissing kan de voorzitter vande raad van bestuur een vetorecht doen gelden.

Inprincipe oefenen de bestuurders hun mandaat onbezoldigd uit. Kostenvergoedingenkunnen echter toegekend worden. De algemene vergadering kan evenwel beslisseneen bezoldiging voor één of meerdere bestuurders toe te kennen.

Benoeming,ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder worden binnen een maand in debijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Bestuurdersworden benoemd voor onbepaalde duur. Zo door vrijwillig ontslag of afzettinghet aantal bestuurders is teruggevallen tot minder dan het minimum vereiste,dan blijven de bestuurders in functie totdat regelmatig in hun vervanging isvoorzien.

§1.- De raad van bestuur kiest kan uit zijn leden een voorzitter, een secretarisen een penningmeester kiezen, functies welke kunnen gecumuleerd worden. Devoorzitter roept de raad bijeen en zit de vergaderingen voor. Ingeval hij beletof afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezigebestuurders.

§2.- De raad kan slechts beslissen indien de meerderheid van de bestuurders en devoorzitter (of diens gevolmachtigde vervanger) aanwezig is. De beslissingenworden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmenbeslist de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt.

§3.- Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door devoorzitter en / of de secretaris. De uittreksels die moeten worden voorgelegden al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of desecretaris.

Omtot bestuurder verkozen te kunnen worden, moet men voorgedragen worden door deraad van bestuur.

Artikel 14

§1.- De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt dezein en buiten

rechte.

Hijis bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wetuitdrukkelijk aan

de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Hijtreedt op als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over hetal of niet aanwenden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

van rechtsmiddelen. De raad kan alle handelingen vanbestuur verrichten en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegripvan, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerendegoederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning,van het lenen en uitlenen, van alle handels- en bankverrichtingen, van hetopheffen van hypotheken.

§2.- De raad van bestuur benoemt en ontslaat (zelf of door een lasthebber) deleden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en hunbezoldigingen.

§3.- De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en takenop zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of zelfs aaneen andere persoon die al dan niet lid is van de vereniging.

§4.- De raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§5.- De raad kan uit zijn leden een afgevaardigde bestuurder of directeurbenoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopendezaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de verenigingtegenover verzekeringsmaatschappijen, overheidsdiensten, banken, en anderefinanciële diensten en instellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL IV

Algemene vergadering

Artikel 15

Artikel 16

Artikel 17

Dealgemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordtvoorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste van deaanwezige leden. Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemenevergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lidvertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Dealgemene vergadering is bevoegd voor: het wijzigen van statuten, het benoemenen ontslaan van bestuurders en commissarissen en het bepalen van hunbezoldigingen ingeval een bezoldiging wordt toegekend, het goedkeuren vanbegrotingen en rekeningen, de kwijting aan de bestuurders en commissarissen,het vrijwillig

ontbindenvan de vereniging, het uitsluiten van een lid, de omzetting van de verenigingin een vennootschap met een sociaal oogmerk, en alle gevallen waarin destatuten en de wet dat vereisen.

§1.- De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkensals het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minsteeenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningenvan het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, binnen zesmaanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

§2.- De raad van bestuur is bovendien verplicht wanneer een vijfde van de ledendaarom verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen.

§3.- De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijnondertekend zijn door de voorzitter, of door twee bestuurders of een vijfde vande effectieve leden. Alle effectieve leden moeten bijeengeroepen worden pergewone brief, telefax of e-mail, ten minste acht dagen voor de vergadering.

§4.- De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat deagenda die wordt voorgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp datschriftelijk wordt voorgedragen door ten minste een twintigste van de effectieveleden moet eveneens op de agenda worden vermeld. Onderwerpen die niet op deagenda staan, kunnen niet behandeld worden, tenzij de voltallige algemenevergadering unaniem akkoord gaat om het betreffende punt alsnog op devergadering te bespreken.

Artikel 18

§1.- In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid vande aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behoudens afwijkingen voorzien doorde statuten of de wet. Bij staking van stemmen beslist de stem van devoorzitter.

§2.- Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien diewijziging op de oproeping is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

vermeld en indien twee derden van destemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal nietbereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldigbesluit zal kunnen nemen ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweedevergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergaderingworden gehouden.

Voorelke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde deraanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met vier vijfden vande stemmen worden besloten.

§3.- Dezelfde regels als deze in §2 omschreven dienen te worden nageleefd bijontbinding van de vereniging.

Artikel 19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V

Begrotingen en rekeningen

Artikel 20

TITEL VI

Ontbinding en vereffening

Artikel 21

Artikel 22

Artikel 23

TITEL VII

Benoemingen

Artikel 24

Vanelke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door devoorzitter of de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register.Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door tweebestuurders. Leden alsook derden die van een belang doen blijken hebben hetrecht om inzage en / of een afschrift van de notulen te vragen.

Behoudensde gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege kanslechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoalsbepaald in artikels 18 §2 en §3. Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrekedaarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hunbevoegdheid, alsmede de vereffeningvoorwaarden.

Ingeval van ontbinding worden de activa na aanzuivering van de schuldenovergedragen aan een vereniging of instelling die een gelijkaardig doel als datvan de vereniging nastreeft.

Vooralles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de Wet van 2mei 2002 en volgenden toepasselijk.

Hetboekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Inafwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot 31december 2012. Deraad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze tergoedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Destichtingsvergadering besloten, zijn de leden onmiddellijk in algemenevergadering bijeengekomen en zijn zij overgegaan tot de benoeming van de Raadvan Bestuur als volgt:

Wordenbenoemd voor onbepaalde duur:

alsvoorzitter-penningmeester: mevrouw Alexandra Neve, wonende te 2400 Mol, Ezaart 273,geboren te Antwerpen op 4 november 1968;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

alssecretaris: mevrouw Veerle Mampaey, wonende te 2235 Hulshout, Rondeel 11,geboren te Reet op

13 november 1965;

dieallen aanvaarden.

Deraad benoemt tevens mevrouw Alexandra Neve voornoemd als afgevaardigdbestuurder, belast met het dagelijks bestuur, en gevolmachtigd om de verenigingte vertegenwoordigen conform artikel

14 §5 van deze statuten.

Artikel 25

De nodige volmachten worden tot herroeping verleend aan de heer Daan Janssens,Tiensestraat 79 te 3200 Aarschot, teneinde alle formaliteiten te volbrengen ente ondertekenen in naam en voor rekening van de vereniging bij de griffie vande bevoegde Rechtbanken en bij het Belgisch Staatsblad, en het geldigondertekenen van alle nodige fiscale aangiften en hun bijlagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aldusopgemaakt in 5 exemplaren te Mol, op 27 augustus 2012.

D. Janssens, lasthebber

Hierbij neergelegd: oprichtingsakte

Coordonnées
SECHAT

Adresse
Zetel : Ezaart 273, 2400 Mol

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande