SECONDVIEW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SECONDVIEW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.267.634

Publication

24/02/2014
ÿþ i,. Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel-az Be Stat II

iu









NEERGELEGD

13 -02- 2014

"

of ~~ },,~~ , ~Nl~~,~ , *J,

I:O~ïI~F ,rit~t;~t i_~i~li'°~i~.~:~ HrÁE.EN

Ondememingsnr: 0809.267.634

Benaming

(voluit) : SECONDVIEW

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nonnenvijverstraat 69 - 2830 Willebroek

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 december 2013.

Met ingang van 23 december 2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van Nonnenvijverstraat 69 te Willebroek naar Speelberg 94 te 3090 Overijse.

Aan Roeland Reynders, vertegenwoordiger van FAK BVBA, Westelsebaan 178 te 3271 Averbode met ondernemingsnummer 0419.406.719 wordt een bijzonder mandaat verleend om de verplaatsting van de maatschappelijke zetel te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking,

Roeland Reynders

Vertegenwoordiger FAK BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2014
ÿþMod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" neerelegrl/ontvangen op " .v~

C

i u

*192 6269*

03 N011 2011t

têF griffte van de Nederlandstalige ieqt-0,e4nk vMra isierereffiRmel1 8rrigsel

Ondernemingsnr : 0809267634

Benaming

(voluit) : SECONDVIEW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Speelberg 94

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Akte van ontbinding en invereffeningstelling met aanstelling vereffenaar

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SECONDVIEW, opgemaakt door geassocieerd notaris Johan BUSSCHAERT, notaris te Overijse, de zevenentwintig augustus tweeduizend veertien, geregistreerd op het lste registratiekantoor van Halle op 4 september 2014. Bladen: vier, verzendingen: zonder, Register 5, boek 729, blad 81, vak 08. Ontvangen registratierechten: vijftig euro nul eurocent (¬ 50,00). Voor de Ontvanger, (getekend) P. De Braekeleer, Fin, Assistent.:

1)De vergadering besloten heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SECONDVIEW", met zetel te 3090 Overijse, Speelberg 94, voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Het mandaat van de zaakvoerder komt hierdoor ten einde. Er wordt hem kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

2)De buitengewone algemene vergadering vervolgens besloten heeft als vereffenaar de heer Stijn VAN ROY, te benoemen.

3)De vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat.

Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen zonder enige machtiging stellen van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun'. oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn macht niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting een nieuwe vereffenaar aanduiden.

De algemene vergadering besloten heeft dat de vereffenaar zijn mandaat kosteloos zal uitoefenen.

Ondergetekende notaris doet opmerken dat de vereffenaar, in overeenstemming met artikel 184 Wetboek van Vennootschappen, zijn functie van vereffenaar slechts zal kunnen opnemen nadat zijn aanstelling tot vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel werd gehomologeerd of bevestigd.

De heer Stijn VAN ROY, voornoemd, wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen. De vergadering besloten heeft dat in dit verzoekschrift eveneens bevestiging kan worden gevraagd van de handelingen die de vereffenaar eventueel reeds zou hebben gesteld in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap tussen heden en de datum dat de rechtbank van koophandel de aanstelling tot vereffenaar heeft gehomologeerd.

Op de laatste blz. van hui 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Men-. bit $et BelgiseltStaáfelá-d - I3Y1Y120Y4"= Annexes duMómfeurbëlgé

Een kopie van de beslissing van de rechtbank zal met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd in het dossier van de vereffening van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

4)De statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd te dienen worden rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten aangevuld werd met een nieuwe bepaling, welke luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 27 augsutsus 2014 werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkocp, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn macht niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting een nieuwe vereffenaar aanduiden.

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Een afschrift van de beslissing tot bevestiging van zijn benoeming dient daartoe, samen met het afschrift van deze akte, te worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan BUSSCHAERT, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-Uitgifte akte van ontbinding en invereffeningstelling met aanstelling vereffenaar

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

r





























f a

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013
ÿþMod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uiM~uidihi~~H~i

1 1255 1*

1flh1

NEERGELEGD

31 .-01- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOüPtedie te h~~Cwl5.Lirl`f

Ondernemingsnr : 0809.267.634

Benaming

(voluit) : SECONDV1EW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nonnenvijverstraat 69 - 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 22 mei 2013.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend

door:

De heer PIOT Kim, wonende te 3272 Testelt, Mettebeemden 17. Dit ontslag gaat in op 22 mei 2013.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht tot indeplaatsstelling, de heer Reynders Roeland, Westelsebaan 178 te 3271 Averbode, met macht van de indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen aangaande de publicatie van het ontslag.

Reynders Roeland

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.02.2013, NGL 05.07.2013 13275-0375-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12510-0128-010
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 16.08.2011 11405-0213-009
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.05.2010, NGL 30.09.2010 10566-0486-008

Coordonnées
SECONDVIEW

Adresse
NONNENVIJVERSTRAAT 69 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande