SECURI-COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SECURI-COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.637.576

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.08.2014 14475-0202-009
24/12/2012
ÿþf

MOC Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3 -12w 2012

, ......,..._..

Gk~IFP1E RECHTBANK van KOOPHANDEL tgrlgeHELEN



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ICI

u

Ondernemingsnr : 0846.637.576

Benaming

(voluit) : SECUR1-COM

(verkort) :

Rechtsvorm : STARTER BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIJK 29 BUS 1, 2861 SINT-KATELIJNE-WAVER (volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222 W. Venn. Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 W. Venn,

Thierry Leplae, Ilse Brouwers,

zaakvoerder. zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303258*

Neergelegd

15-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846637576

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): SECURI-COM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2861 Sint-Katelijne-Waver, Dijk 29 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver

(Sint-Katelijne-Waver) op vijftien juni tweeduizend en twaalf, dat er een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

10 De heer LEPLAE Thierry Daniel Jean, met woonplaats te 2861 Sint-Katelijne-Waver,

Dijk 29, bus 1;.

20 Mevrouw BROUWERS Ilse Bertha Georgetta, met woonplaats te 2861 Sint-Katelijne-

Waver, Dijk 29, bus 1;

ALS VOLGT:

1) Naam: "SECURI-COM" ;

2) Maatschappelijke zetel: 2861 Sint-Katelijne-Waver, Dijk 29 1;

3) Duur: onbepaald vanaf vijftien juni tweeduizend twaalf;

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel het verkopen, plaatsen en onderhouden van alarmsystemen, videofonie, elektriciteitswerken en camerabewaking. De activiteiten omvatten ook reparatie van elektronische en optische apparatuur, reparatie van elektrische apparatuur, elektrotechnische installatiewerken, detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels en reparatie van consumenten-elektronica.

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, naar alle activiteiten die verband houden met voormelde activiteiten en werkzaam-heden. Tevens mogen alle bijkomende en ondersteunende activiteiten die gepaard gaan met bovenvermelde werkzaamheden in de ruimste zin van het woord, ook uitgevoerd worden. De vennootschap mag alle technische, industriële, financiële, projecten, werken in roerende en onroerende staat uitvoeren indien de vennootschap daar financieel baat kan bij hebben.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële (inbegrepen de financiering) verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen, uitbreiden of vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd euro (200 EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van tweehonderd euro (200,00-EUR), zodat op ieder aandeel een gehele volstorting geschiedde.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de op vierde maandag van de maand juni om 17.00uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 15 juni 2012 en eindigt op 31 december 2014.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Zolang de vennootschap het statuut  starter heeft is voormelde omtrent de reserve van de winst niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks van de nettowinst minstens vijfentwintig procent in voor vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en het geplaatste kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer LEPLAE, Thierry, voornoemd, en mevrouw BROUWERS Ilse, voornoemd die hun aanstelling aanvaardden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16570-0496-009

Coordonnées
SECURI-COM

Adresse
DIJK 29, BUS 1 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande