SEEN DESIGN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SEEN DESIGN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 876.627.008

Publication

04/12/2014
ÿþ Mod wRd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUflhI iii iiiuiii

+14217 73*

111

Antwerpen

25 UOv, 2014 1

afdeling Antwerpen

Oncdememingsnr : 0876.627.008

Benaming

(voluit) : SEEN DESIGN

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ISABELLALEI 53 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING RECHTSVORM

De bijzondere algemene vergadering van de vennootschap heeft beslist om de rechtsvorm van de v ennootschap Seen Design te wijzigen.

Er wordt beslist om de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten van een vennootschap onder firma in een gewone commanditaire vennootschap aangezien deze rechtsvorm beter past in de reorganisatie van de aandeelhoudersstructuur en de huidige activiteiten van de vennootschap.

De omvorming gebeurt per heden op 31 maart 2013.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, in het bijzonder om de omzetting te bevestigen, door aanneming van nieuwe statuten als volgt

VORM

gewone commanditaire vennootschap

NAAM

Seen Design

ZETEL

isabellalei 53

2018 Antwerpen

VENNOTEN

Beherend vennoot, MAESEN Bart

Stille vennoot, VANNIEWUENI-IUYSE Joost

DOEL,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais het buitenland:

Seen Design wil zich toeleggen op meerdere vlakken van design, zoals daar zijn industriele vormgeving, grafische vormgeving, fotografie en productideatle..

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger;

" Voor eigen rekening het verwerven van een onroerend vermogen en daartoe het verkopen en kopen, huren en verhuren of op een andere wijze ter beschikking nemen of stellen, in leasing geven of in leasing nemen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen;

" Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

-De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

" Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

" De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen die rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 6000,00 (zesduizend) Euro.

De zaakvoerder(s) wordt / worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Een zaakvoeder wordt benoemd onder de beherende vennoten en mag geen stille vennoot zijn. In geval van meerder zaakvoerders kunnen zij ieder afzonderlijk beslissingen nemen en de vennootschap al dan niet in rechte vertegenwoordigen. Een zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap. Een zaakvoerder mag alle handelingen van beheer stellen. Enkel de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan bijzonder gevolmachtigden aanstellen. Het verlies van de hoedanigheid van beherend vennoot stelt automatisch een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden telkens op de LAATSTE WERKDAG VAN DE MAAND JUNI OM 16U op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en voor het eerst in 2014.

Het boekjaar vangt aan op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Slotbepalingen; de eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op 30 JUNI 2014

Het huidige boekjaar loopt tot 31 december2013.

Bijzondere volmacht

FIBOWE BVBA BTW BE 0411.569.020 vertegenwoordigd door de heer Tom Van Praet wordt aangesteld als lasthebber ad hcc om alle documenten te ondertekenen en alle nodige

formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en voor de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

En na de vennootschap aldus te hebben omgezet zijn de aandeelhouders in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste stemming: ontslag en decharge zaakvoerders

De vergadering beslist het ontslag van volgende zaakvoerders te aanvaarden en verleent kwijting voor hun

mandaat de heer MAESEN Bart en de heer VANNIEUWENHUYSE Joost.

Het ontslag wordt aanvaardt per 31 maart 2013.

Tweede stemming: aantal zaakvoerders, benoeming en duur van hun mandaat

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één;

Wordt aangesteld ais beherende vennoot en zaakvoerder ; Maesen Bart

De duur van de functie van beherende vennoot is van onbepaalde duur. Het betreft een onbezoldigd

mandaat

De heer Joost Vannieuwenhuyse is vanaf heden Stilte Vennoot.

Deze benoemingen gelden vanaf 31 maart 2013

Getekend,

MAESEN Bart

Beherende vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bia. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SEEN DESIGN

Adresse
ISABELLALEI 53 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande