SELO SYSTEMS

Société en commandite simple


Dénomination : SELO SYSTEMS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 873.480.050

Publication

02/04/2014
ÿþmod 11.1.

011101

" 1Al,250~"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N` EL E .ER

GRIFFIE RECHTSANK. VAN

2 1 MARI 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gribb griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0873A80.050

Benaming (voluit) : Selo Systems

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Mesesstraat 43

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - GOEDKEURING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 6 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Selo Systems", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Mesesstraat 43, BTW 6E0873.480.050 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ZEVENTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 17.600,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) door afname van zelfde bedrag van de beschikbare reserves.

TWEEDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de bedrijfsrevisor, als volgt:

in het kader van de procedures voorzien door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de gewone commanditaire vennootschap SELO SYSTEMS een staat van actief en passief per 31 december 2013 opgesteld, die afsluit met een eigen vermogen van 102.015,60 EUR en een balanstotaal van 141.743,71 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat actief en passief per 31 december 2013, die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats gehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad behoudens het feit dat wij ons niet kunnen uitspreken over de waarde van de voorraad ad 17.500, 00 EUR wegens het niet bijwonen van de fysische voorraadopname.

Het netto-actief van de vennootschap bedraagt 102.015,60 EUR, ondervoorbehoud van de waarde van de voorraad ad 17.500 EUR. Het netto-actief is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande Gewone commanditaire vennootschap SELO SYSTEMS naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden. Opgesteld te Massenhoven, 14 februari 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Steven Vyvey

Bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 31 december 2013, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de gewone commanditaire vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk dcel van de venncotschap blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 40 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden tcegewezen aan de vennoten in verhouding tot hun rechten in de gewone commanditaire vennootschap à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de gewone commanditaire vennootschap.

Aile verrichtingen die sedert 1 januari 2014 werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen. Overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen blijven de vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de venncotschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf het welk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen, overeenkomstig artikel 76 van voormeld Wetboek.

VIERDE BESLISSING.

Aan de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, namelijk de heer Loreti Sergio wordt ontslag verleend. Hij bekomt kwijting over zijn mandaat.

VIJFDE BESLISSING.

In de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt de heer Loreti, Sergio Marcellus Anna, geboren te Turnhout op 31 december 1975 (rijksregisternummer 75.12.31-041,09), wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 122; die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem tcegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast. Zij worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Selo Systems".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Mesesstraat 43.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

- vervaardiging van automatische gegevensverwerkende machines, inclusief microcomputers en

tekstverwerkende machines : centrale verwerkingseenheden, interfaces, consoles, digitale machines, analoge machines, hybride machines ;

de vervaardiging van randapparatuur : printers, terminais, enzovoort, magnetische en optische lezers, machines voor het omzetten van gegevens in gecodeerde vorm op gegevensdragers ;

 groothandel in computers, randapparatuur en programmatuur ;

 de kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur;

 verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel : computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines, telefoonapparatuur ;

 verhuur van standaardprogrammatuur;

-- verlenen van advies over soorten computers (hardware) en configuratie en toepassing van

bijbehorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker

en het aanbieden van de beste oplossing;

-- de activiteiten van systeemintegrators ;

 het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens;

 het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

 databanken;

 het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; -- het onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines ;

 overige activiteiten in verband met computers.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), ai

dan niet bezoldigd en ai dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

De heer Loreti Sergio voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Brecht & Dieltiens, Accountants en Belastingconsulenten", te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 202, vertegenwoordigd door de heer Van Brecht Johan, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SELO SYSTEMS

Adresse
MESESSTRAAT 43 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande