SENIOR ADVICE

Divers


Dénomination : SENIOR ADVICE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.818.217

Publication

21/08/2013
ÿþ(bn I.m~tji< Mod Wad 71,1

~;_... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

imegellilill

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Q 9 AUG. 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0447.818.217

Benaming

(voluit) : Senior Advice - vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Venneborglaan 6 - 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening op datum 27.05.2013

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 27 mei tweeduizend en dertien, op de zetel van de vennootschap.

De vennootschap werd in ontbinding gesteld bij onderhandse akte te Antwerpen op 3 december 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari onder nummer 2013-02-06/0022152.

EERSTE RESOLUTIE:

Mevrouw DESMET Lutgart werd door de algemene vergadering van 3 december 2012 aangesteld als vereffenaar, aanstelling gehomologeerd bij beschikking van 14 januari 2013 door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar overeenkomstig artikel 190 § 1 Wetboek vennootschappen.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het actief en passief van de vennootschap toe te delen overeenkomstig het ingediende vereffeningsplan, goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen op 21 mei 2013.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering ontslaat, en verleent kwijting aan, de vereffenaar voor zijn opgedragen taak in de mate zij

zich gehouden heeft aan het vereffeningsplan.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vereffening de vennootschap heeft opgehouden te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaren. De vereffenaar dient tevens nog in te staan voor aile formaliteiten die verband houden met de sluiting, inclusief de fiscale aangifte. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf (5) jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: #2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de NV HDS te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44 en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de schrapping van de vennootschap te bewerkstelligen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

de vereffenaar

L. DE SMET

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2013
ÿþ Mod Word il I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V i IA

beh aa Be

Stat

111111

13 2215





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op JAS ?h1i

Griffie

Ondernemingsnr : 447.818.217

Benaming

(voluit) : SENIOR ADVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Venneborglaan 6 te 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en aanstelling vereffenaar

Uittreksel uit het proces-verbaal van de jaarvergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 3 december 2012 :

Na de uiteenzetting van de voorzitter gaat de vergadering over tot de agenda en neemt volgende beslissingen, één voor één en met éénparigheid van stemmen :

1. De vergadering beslist geen nieuwe bestuurder aan te stellen na het overlijden van de enige bestuurder mevrouw Aerts Georgette (NN 32.04.11-394.73), wonende te Camille Huysmanslaan 83, 2020 Antwerpen en overleden op 17/05/2012.

2. De vergadering besluit met ingang vanaf heden de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

3, De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen mevrouw De Smet Lut, wonende te Venneborglaan 6 te 2100 Deurne, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden verleend, omschreven in artikel 186 en volgende van de vennootschapswetgeving, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat.

Voor eensluidend afschrift,

De vereffenaar,

(get.) L. DE SMET

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SENIOR ADVICE

Adresse
VENNEBORGLAAN 6 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande