SERA DECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERA DECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.745.832

Publication

10/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

r~Rechtbank van Koophandel

Antwerpen

28 MEI 201/i

afdeling Antwerpen

Griffu

Voor- u tll

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbl

I~AII~IVlllllllll

*19ll3825*



Ondernemingsnr : 0418745832

Benaming

(voluit) : SERA DECOR

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HERENTALSEBAAN 92, 2160 WOMMELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN  WIJZIGING DOEL -- AANNEMING NIEUWE TEKST STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de tweeëntwintigste mei, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERA DECOR", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 92, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0418.745.832 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot omzetting van het kapitaal in euro; het bedraagt derhalve 18.592,01 euro.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met 7,99 euro om het te brengen van 18.592,01 euro op 18.600 euro, door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering aanhoort het verslag van de zaakvoerder moti-verend de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag daterend van 21 mei 2014 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 31 maart 2014.

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij het doel van de vennootschap te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden ais volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, zowel in het groot als in het klein, van alle artikelen die verband houden met binnenhuisinrichting, zoals gordijnen, overgordijnen, behang, vérf, tapijten en aanverwante artikelen.

2.De promotie, de vertegenwoordiging, de plaatsing, van alle vloer- en wandbekleding, behang, verf, gordijnen, overgordijnen, tapijten en aanverwante artikelen en alle zaken die verband houden met de versiering en binnenhuisinrichting in het algemeen.

3.Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

I.VVOOR EIGEN REKENING

7.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten waarin de genomen besluiten reeds zijn opgenomen, en tevens opgefrist en aangepast aan de gewijzigde wetgeving. Deze tekst was voorafgaandelijk dezer ter beschikking van de vennoten en zal na ondertekening aan onderhavige akte gehecht blijven.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Sera Decor".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel is gevestigd te Herentalsebaan 92, 2160 Wommelgem.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt

inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, zowel in het groot als in het klein, van alle artikelen die verband houden met binnenhuisinrichting, zoals gordijnen, overgordijnen, behang, verf, tapijten en aanverwante artikelen.

2. De promotie, de vertegenwoordiging, de plaatsing, van alle vloer- en wandbekleding, behang, verf, gordijnen, overgordijnen, tapijten en aanverwante artikelen en alle zaken die verband houden met de versiering en binnenhuisinrichting in het algemeen.

3. Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL -- AANDELEN :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL EUROCENT (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Onverminderd hetgeen elders in deze statuten met betrekking tot hun respectievelijke

rechten is bepaald, worden alle andere rechten verbonden aan door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik op de hierna beschreven wijze tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar verdeeld.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 334 tot 339 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone en buitengewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 282 tot 287 van het Wetboek van vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De volle eigenaar van de aandelen heeft het recht om, over de in deze bepaling genoemde rechten, een andersluidende regeling te bepalen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten. Deze andersluidende regeling of overeenkomst is tegenwerpelijk aan de vennootschap op de vijfde werkdag na de verzending van het schrijven waarmee er haar een kopie van de betrokken akte is meegedeeld.

ALGEMENE VERGADERING :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING -- BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

..

,..,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de

~o toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld

t en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

e BESTEMMING VAN DE WINST :

c Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de

X dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

e

MS Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming rm

van het saldo van de nettowinst.

wi

e VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun

o aandelenbezit, waarbij er voor wordt gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht

o in de vennootschap.

0

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus

MS wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik iil

bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

u

rm

te

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe

aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote

P, eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die

:r. op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door

o de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op

e deze geldsommen.

:m.

P:

BIJZONDERE VOLMACHT.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake

het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds,

sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de nv

Studiecentrum voor Fiscaliteit en Boekhouding te 3510 Kermt,

r Voor,

" '- behouden

r aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Holrakkerstraat 48, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmachten, nieuwe tekst statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014 : AN214954
27/09/2012 : AN214954
11/10/2011 : AN214954
26/08/2010 : AN214954
11/09/2009 : AN214954
03/09/2008 : AN214954
30/07/2007 : AN214954
27/07/2006 : AN214954
02/08/2005 : AN214954
28/07/2015 : AN214954
02/07/2004 : AN214954
31/07/2003 : AN214954
07/08/2002 : AN214954
01/01/1995 : AN214954

Coordonnées
SERA DECOR

Adresse
HERENTALSEBAAN 92 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande