SERACOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERACOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.442.586

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 25.09.2014 14601-0242-013
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.05.2013, NGL 02.08.2013 13401-0131-013
20/09/2012
ÿþ Mot Word 19.1

ln de bijlagen bij bet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor ' behouc aan hl l3eigis Staatsti IIII" 12 I IIWI III15510" Vllti III~IIRI





Neergakegd fer griffie. van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 11 SEP. 2O12

Ondernemingsnr : 0846.442.586

Benaming

(voluit) : SERACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Kenislaan 38 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGJBENOEM1NG ZAAKVOERDER



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 6 september 2012;

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om mevrouw Joyce Scheltjens, wonende te 2970 Schilde, Pater Kenislaan 38, te ontslaàn als zaakvoerder binnen de vennootschap en dit met een terugwerkende kracht vanaf 4 september 2012.

Er werd eveneens, met éénparigheid van stemmen, beslist om de heer Philip Van Edom, wonende te 2970 Schilde, Pater Kenislaan 38, aan te stellen tot nieuwe zaakvoerder binnen de vennootschap en dit met een terugwerkende kracht vanaf 1 september 2012.



de heer Philip Van Edom zaakvoerder



















Op de laatste blz. van Lie B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2012
ÿþMod Word 11.1

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *iaiaeasa

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

i4i~. ~" e rm,' CE: Rerhtbge:

ttfl ~+ !u nrf`?j t'. '::~í~: %~';~eOr ~* JUNI 2012

Griffie

Û8 4 6.4 4 2.58ô

Ondernemingsar: Benaming

(voluit) : SERACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Pater Kenislaan 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 6 juni 2012, dat

De heer VAN EDOM Philip Henri Josephine, geboren te Antwerpen op acht en twintig februari negentienhonderd zeventig, echtgenoot van mevrouw SCHELTJENS Joyce Maria Antoon, wonende te 2970 ' Schilde, Pater Kenislaan 38.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te Antwerpen-Ekeren op zestien oktober twee duizend en één, ongewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "SERACOM', met zetel te 2970 Schilde, Pater Kenislaan 38, hebbende ais doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op :

- alle verrichtingen inzake onroerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm te verwerven,, vervreemden, beheren, uitbaten,valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen en zelf bouwen, of verbouwen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van' onroerende leasing;

- bemiddeling en negotiëren van kredieten;

- afsluiten van alle mogelijke verzekeringen;

- de vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke voltooiingswerken door onderaannemers. Het doen oprichten= van nieuwbouw en bouwpromotor.

- het leveren van management- en administratieve diensten en werkzaamheden aan alle derden zoals' overheid, verenigingen zonder winstoogmerk en vennootschappen in het algemeen, alsook personen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- alle activiteiten van een studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , b" edrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met d" ienstverlening, adviesverlening, documentatie, publicatie, administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin van het woord, op het gebied van juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Deze opsomming is niet limitatie

ln het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen, tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant deel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen' stellen voor derden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.,

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is voor 213de volstort zodat het bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap

ls.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van' vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden

nageleefd.___ - - - . _.... __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt als zaakvoerder benoemd : mevrouw SCHELTJENS Joyce Maria Antoon, wonende te 2970 Schilde, Pater Kenislaan 38,

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar, Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

De gewone algemene vergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand september om vijftien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

AI de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Notaris Frederik Jorissen wordt gemachtigd om zorg te dragen vont- de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: de burgerlijke vennootschap "KPMG FIDUCIAIRE", gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, en haar gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift en volmacht,

or

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 05.10.2015 15641-0198-012

Coordonnées
SERACOM

Adresse
PATER KENISLAAN 38 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande