SHADVANCED TECHNOLOGIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SHADVANCED TECHNOLOGIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.557.782

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 23.04.2014 14093-0459-010
09/09/2014
ÿþf-fif

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod pnr 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Recritbank van Koophandel

Antwerpen

29 AU. 2014

afdeling Antwerpen

riffip

11111M1810111111

Op de laatste Ni. van Luik e vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 29/0712014

De vergadering ontslaat met onmiddellijke ingang Dhr. Hendrik Seghers, 1860 Meise - Pastoriestraat 6, als bestuurder.

De vergadering benoemt Mvr. Greta lckx, 2018 Antwerpen - Albertstraat 11, als bestuurder voor een periode van 6 jaar die eindigt na de Algemene Vergadering over het boekjaar dat eindigt op 30 september 2019.

Tu Zi-Min

Bestuurder

Ontslag - Benoeming

0837.557.782

Shadvanced Technologies

Naamloze vennootschap

Albertstraat 11 - 2018 Antwerpen

Bijlagen refiet Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 28.03.2013 13073-0284-010
15/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie r

c lita ; 711

" iiioea3a"

Vr behr

aai

Bel+, Staa

Y3

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SHADVANCED TECHNOLOGIES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2018 ANTWERPEN, ALBERTSTRAAT 11

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie; Antwerpen op 28 juni 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een naamloze vennootschap werd opgericht door;

1. De Heer SEGHERS Hendrik Jozef Franciskus, wonende te 1840 Londerzeel, Groenhof 1.

2. De Heer TU Zi-Min, wonende te 2018 Antwerpen, Albertstraat 11.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en haar vennoot-schappelijke naam

luidt: "SHADVANCED TECHNOLOGIES".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt deze naam laten voor-afgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "naamloze vennootschap", ofwel afgekort tot "NV". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Albertstraat 11.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt vastgesteld op 28 juni 2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- Aan- en verkoop, import en export van alle soorten technologie, dienstig in de bouwsec-tor, zoals onder meer machines, gereedschap, installaties, besturingssystemen, robottechno-Iogie, enzovoort, alsook van alle soorten technologische know-how.

- Adviserende en operationele bijstand in binnen- en buitenland in verband met organisatie en coördinatie van evenementen en manifestaties in de meest brede zin van het woord, zoals onder andere festivals, live-optredens, shows, klank-, video- en filmopnames, alsook het zelf (geheel of gedeeltelijk) beheren, organiseren, inrichten, voorbereiden, uitvoeren, uitwerken, enzovoort van dergelijke evenementen of manifestaties, zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden.

- Aan- en verkoop van technologie, licenties en merken, projecten, enzovoort, het ontvangen van commissies en royalties, alsook het verlenen van technische ondersteuning.

- Alle activiteiten met betrekking tot marketing- en managementsadviezen.

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake fi-man-iciële, of sociale aangelegenheden, behoudens datgene wat wettelijk voorbehouden is;

- Het inrichten en organiseren van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor alge-mene, beroeps- of technische vorming;

- Het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie, onder meer inzake financiële, handels-, en sociale aangelegen-heden in de ruimste zin van het woord, behoudens datgene wat wettelijk voorbehouden is;

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van verzekeringen, financiële. planning, administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatie;

- Het waarnemen van de functie van zaakvoerder, manager of gemandateerde in onderne-mingen en vennootschappen;

- Handelsbemiddeling;

- Handel, import en export in en de fabricatie van menigvuldige goederen.

Dit alles met uitzondering van datgene wat wettelijk voorbehouden is. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of' vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. -e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, maar met een waarde van één/honderdste van het kapitaal. Alle aandelen zijn volledig in geld volgestort.

Aan de raad van bestuur kan nochtans, bij besluit van de buitengewone algemene vergade-ring, de bevoegdheid verleend worden om binnen een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van het machtigingsbesluit daartoe door de algemene vergadering, het kapitaal van de vennootschap in één of verschillende malen te verhogen met een maxi-maal bedrag, welk alsdan door de algemene vergadering zal worden bepaald. Dit bedrag maakt, boven het voormeld geplaatst kapitaal, het toegestane kapitaal uit. De verhoging van het kapitaal waartoe krachtens die bevoegdheid besloten wordt, kan geschieden door omzetting van reserves. De afbetaling van de kapitaalverhoging mag eveneens gebeuren door inbreng in natura. Deze bevoegdheid kan de raad van bestuur evenwel niet toege-kend worden voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een niet-geldelijke inbreng die wordt verricht door een "aandeelhouder", die effecten van de vennootschap bezit, waaraan meer dan tien procent van de stemmen verbonden zijn. Met deze "aandeelhouder" worden gelijkgesteld:

- derden naamleners;

- verbonden vennootschappen of personen;

- derden handelend voor rekening van een verbonden persoon of vennootschap.

Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepa-lingen. De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal conver-teerbare obligaties of warrants uitgeven.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur tenminste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de ven-nootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang artikel 518, paragraaf 3 van het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarver-gadering. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uit-zondering van die handelingen waarvoor volgens de wel alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk overdragen en inzonderheid het intern dagelijks bestuur aan één of meer van zijn leden of aan een derde persoon. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één bestuurder aan wie, voor zover de waarde van de verrichting niet hoger is dan duizend euro volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toege-'kend. Wanneer de waarde van de verrichting meer dan duizend euro bedraagt, wordt de vennootschap ten aanzien van derden enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur die gezamenlijk moeten optreden en aan wie volledige collectieve verterygenwoordigingsmacht is toegekend.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroe-pen op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart 2013 om 18.00 uur.

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennoot-schap. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Alle aandelen hebben stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de bij de wet gestelde uitzonderingen. Het is de aandeelhouders toegelaten hun stem schriftelijk en eenparig uit te brengen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschap-pen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door de raad van bestuur opgestelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergadering gehou-den wordt. Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volge-storte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn. De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid ak-'koord gaan met de agenda.

Het boekjaar loopt van één oktober van het ene jaar tot en met dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 28 juni 2011 tot en met 30 september 2012.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot-'schap uit. De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestem-ming die aan de winst, zoals die blijkt uit de

resultatenrekening, zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur be-paalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden. Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtne-'ming van de wettelijke voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede inte-. rimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, hebben de verschijners, tegenwoordig als gezegd, welke de algeheelheid der aandelen vertegenwoordigen, verklaard in bijzondere algemene vergadering te vergaderen omtrent de nagemelde benoemingen:

A. Aantal:

bestuurders: twee.

- commissarissen: geen.

B. Benoemingen:

Worden tot bestuurder benoemd:

- de Heer SEGHERS Hendrik, voornoemde comparant sub 1.

- de Heer TU Zi-Min, voornoemde comparant sub 2.

Op grond van een te goeder trouw verrichte schatting, wordt er beslist, gelet op de wettelijke

beschikkingen terzake, voorlopig geen commissaris te benoemen.

C. Aanvaarding van hun opdracht:

Alle voornoemde bestuurders verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden, onder bevestiging dat zij

niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

D. Duur van hun opdracht:

De opdracht gaat in vanaf 28 juni 2011 met dien verstande dat de bestuurders vanaf 28 juni 2011 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zullen optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap. De opdracht geldt voor elk van de bestuurders voor de duur van zes jaar en zal een einde nemen bij de algemene vergadering van 2017, behoudens verlenging.

E. Vergoedingen:

Bestuurders: niet bezoldigd.

F. Omvang van de bevoegdheid van de bestuurders: "

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één bestuurder aan wie, voor zover de waarde van de verrichting niet hoger is dan duizend euro volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Wanneer de waarde van de verrichting meer dan duizend euro bedraagt, wordt de vennootschap ten aanzien van derden enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur die gezamenlijk moeten optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Gelet op het feit dat alle bestuurders aanwezig zijn, is de raad van bestuur rechtsgeldig samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over de benoeming van een voorzitter en van de gedelegeerd-bestuurders, alsmede om de bevoegdheden te bepalen van het orgaan van vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur, en tot het verlenen van bijzondere vol-machten. Met eenparigheid van stemmen beslist de raad:

- tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen: de Heer SEGHERS Hendrik, voor-noemde comparant sub 1, die aanvaardt;

- op 28 juni 2011 geen gedelegeerd-bestuurder te benoemen;

- op 28 juni 2011 geen afzonderlijk orgaan van dagelijks bestuur te benoemen.

VOLMACHT

Alle voornoemde comparanten verlenen volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEK-HOUDKANTOOR VERHELST', met zetel de 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd door Mevrouw Krista VERHELST, wonende te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, teneinde - met recht van indeplaatstelling - de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank Ondernemingen, een sociaal verzeke'rings-'fonds voor " zelfstandigen, alle belastingadministraties, en aldaar alle nodige formaliteiten te verve-den inzake ' inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen. De lastgever erkent op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.03.2017, NGL 30.03.2017 17076-0503-010

Coordonnées
SHADVANCED TECHNOLOGIES

Adresse
VAN PUTLEI 21 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande