SIEMONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIEMONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.779.924

Publication

02/08/2012
ÿþVoor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Pel I: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*12136333"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

'1 I J411.12012

Griffie

Ondernemingsnr: 0866,779.924

Benaming (voluit) :Siemons

(verkort) :

RF

Rechtsvorm : LV

Zetel : Heikenweg 40

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :LV: kapitaalverhoging =;

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 9 juli 2012, dragende volgende melding: "Neergelegd voor registratie voor de diensten van dei; rechtbank van koophandel", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van dei: landbouwvennootschap "Siemons" met zetel te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Heikenweg 40 gekend;; onder het ondernemingsnummer 0866.779.924 , besloten heeft, * KAPITAAL

Het kapitaal te verhogen ten belope van honderd achttienduizend euro (¬ 118.000,00), om het tee; brengen van tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00) op honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), door creatie van vierduizend zevenhonderd twintig (4.720) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

¬ ;

De algemene vergadering besliste dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng van;;

één onroerend goed, hierna omschreven.

OMSCHRIJVING IN TE BRENGEN GOEDEREN .

¬ "

Gemeente Wuustwezel .

Varkensstallen gelegen te 2990 Wuustwezel (Loenho.ut), aán de Heikenweg 40. II

Deze constructies bevinden zich op de grond waarop door de eigenaars van de grond in voordeel van. ;: de landbouwvennootschap Siemons, op 9 juli 2012, voorafgaandelijk aan de statutenwijziging, een;; recht van opstal werd toegestaan. De percelen waarop voormelde goederen zijn opgetrokken zijn ten;, kadaster gekend derde afdeling, sectie E, nummers 25/F en 28/B, met een oppervlakte van één;;

hectare één are en zesenzestig centiaren (1 ha 01 a 66ca). ,;

VERSLAG OMTRENT DE INBRENG

De algemene vergadering heeft mij notaris een bijzonder verslag overhandigd waarin zij uiteenzet;; waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en wat de gehanteerde;, ii waarderingsmethode uitmaakt. Dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd;; worden op de rechtbank van koophandel waar de vennootschap ingeschreven is.

VERGOEDING

;: In vergelding voor de hiervoor omschreven inbrengen worden alle gecreëerde aandelen per gelijke;; helft verstrekt aan de inbrengers, de heer Siemons, Ludo Josephus Antonius, van Nederlandse,; nationaliteit, geboren te Breda (Nederland) op 3 juli 1972, ongehuwd, thans wonend te 4885 JE .Ii Achtmaal (Zundert), van Lanschotstraat 65, en de heer Siemons, Petrus Johannes Charles Antonie, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Breda (Nederland) op 7 oktober 1977, ongehuwd, thans wonend te 4885 JE Achtmaal (Zundert), van Lanschotstraat 65.

Samen: vierduizend zevenhonderd twintig (4.720) aandelen, wat de totaliteit van de in natura af te betalen aandelen omvat, zodat door deze inbreng en toekenning deze aandelen volledig zijn:; afbetaald.

il * VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELLIJKE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING Vaststelling dat op de kapitaalverhoging werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd;, volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

be1ouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd vijftigduizend euro' (¬ 150.000,00) en is vertegenwoordigd door zesduizend (6.000) aandelen, met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25,00).

* AANPASSING VAN DE STATUTEN

Ingevolge voormelde beslissingen zal het artikel 5 van de huidige statuten aangepast warden en luiden zoals volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00)

Het is verdeeld in zesduizend (6.000) aandelen, elk met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25,00),"

* BIJZONDERE VOLMACHT

De beherende vennoot stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber SBB, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, vertegenwoordigd door de heer Balemans, Chris, belastingsconsulent, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

r

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD: ,

* Eensluidend afschrift buitengewone algeinene:vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten * Gecoördineerde statuten

* Verslag inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SIEMONS

Adresse
HEIKENWEG 40 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande