SILICONE LINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SILICONE LINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.217.347

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.08.2014, NGL 27.08.2014 14470-0039-011
28/11/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

InV~~~I~iI~Y~~I~IIIGV

13 7892

Ondernemingsar; 0885.217,347 Benaming (voluit) : CARBONICS

(verkort) :

Rfi.~SiA ~~~

Rechtbank {~81~ 9t{,an.,Iw~`~t lX~ RBChtb~nk v2il .A.clÛl1s^, 14m (e, AIl14Yurpo

op _

Gefeem.er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 4

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :VERMINDERING VAN HET KAPITAAL TER AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN  OMZETTING RECHTSVORM NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  AFSCHAFFING SOORTEN VAN AANDELEN -- DOELWIJZIGING -- NAAMWIJZIGING  NIEUWE TEKST DER STATUTEN  ONTSLAG BESTUURDERS 

BENOEMING ZAAKVOERDER  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zevenentwintig september tweeduizend dertien, "geregistreerd vijf bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op één oktober tweeduizend dertien, boek 238 blad 43 vak 13, ontvangen: vijftig euro, getekend de ° eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat de vergadering ondermeer beslist heeft

- de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

° Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, volgt een letterlijke weergave van de akte, met betrekking tot de beslissing genomen inzake de omzetting, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte met =, betrekking tot de statuten van de vennootschap en de benoemingen.

VERMINDERING VAN HET KAPITAAL TER AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN  OMZETTING RECHTSVORM NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID AFSCHAFFING SOORTEN VAN AANDELEN  DOELWIJZIGING  NAAMWIJZIGING  NIEUWE TEKST DER STATUTEN. ONTSLAG BESTUURDERS -- BENOEMING ZAAKVOERDER -- BIJZONDERE VOLMACHT

Op zevenentwintig september tweeduizend dertien.

Voor mij, Antan VAN BAEL, geassocieerd notaris te Antwerpen, in mijn kantoor werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CARBONICS" met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4, BTW 0885.217.347,

rechtspersonenregister Antwerpen 0885.217,347,

° Opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op tien november tweeduizend en zes, bekendgemaakt in , de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier december daarna onder nummer 20061204-181247.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op negenentwintig juni tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig " juli daarna onder nummer 20070730-0113726.

Opening vergadering - samenstelling bureau

De vergadering wordt geopend om veertien uur onder voorzitterschap van de heer Pascal Vanluchene, nagemeld.

Deze laatste vervult tevens de taak van secretaris. Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering, ° wordt niet overgegaan tot de aanstelling van stemopnemers.

Deelnemersliist

is aanwezig of vertegenwoordigd, de nagemelde aandeelhouder, die verklaart het hierna opgegeven aantal aandelen te bezitten : de vennootschap naar Duits recht'Silicon Line GmbH", met zetel te Elsenheimerstrasse 48, 80687 München, Duitsland, ingeschreven in het handelsregister onder nummer HRB 166281, houdster van ,y vierentwintigduizend vierhonderd vierendertig (24.434) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen (...)

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. A. Verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 e'

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nijs & Partners Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116 2V, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien, vermits de enige aandeelhouder erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

'Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige ovenwaardering van het nettopassief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-passief heeft plaatsgehad, Het netto passief volgens deze staat van 3.237, 91 euro is 21.787,91 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

De huidige situatie leidt er wel toe dat de vennootschap zich in het toepassingsgebied van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen bevindt, wat inhoudt dat iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap kan eisen. Dat zal ook na de omzetting het geval zijn. Bovendien is artikel 785, 1° W. Venn. van ' toepassing, dat bepaalt dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap, niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

Wilrijk, 25 september 2013

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de PSMA voor ICB's

Zaakvoerder",

B. Voorwaarden van de omzetting.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van naamloze vennootschap in besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid.

De vergadering besluit naar aanleiding van de omzetting van de rechtsvórm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

- de bestaande soorten van aandelen af te schaffen, met name door de bestaande zeventienduizend zeshonderd (17.600) aandelen klasse A en zesduizend achthonderd vierendertig (6.834) aandelen klasse B om te ruilen in een zelfde aantal aandelen zonder onderscheid, met name vierentwintigduizend vierhonderd vierendertig (24.434) aandelen, met allen dezelfde rechten en verplichtingen, in de zin zoals bepaald in de hierna aangenomen nieuwe tekst van statuten;

- het doel van de vennootschap te wijzigen, in de zin zoals bepaald in de hierna aangenomen nieuwe tekst van statuten;

- de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) te verplaatsen naar de derde donderdag van de maand juni om vijftien uur;

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Silicon Line',

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de naamloze vennootschap.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien worden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt. (...)

Stemming

' Alle voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Kosten

De vergadering neemt kennis van het bedrag der kosten die tengevolge van de omzetting ten laste van de

vennootschap vallen en die ongeveer duizend vierhonderd (¬ 1,400,00) belopen.

Slot

Hierna wordt de vergadering geheven om 14.30 uur.

Bevestiging identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand

van hogergemeld bewijskrachtig identiteitsbewijs.

WAARVAN PRO ES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen op plaats en datum als gemeld.

Na integrale voorlezing en toelichting heeft de comparant met mij, notaris deze akte ondertekend.

Uit de omzettingsakte blijkt verder dat:

L de enige aandeelhouder de persoon is, vermeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

2, de naam van de vennootschap gewijzigd werd in "Silicone Line".

3. het doel van de vennootschap gewijzigd werd ais volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

`De vennootschap heeft als doel:

A/ De fabricatie en de commercialisatie van optische verbindingen met al hun toebehoren, al dan niet in hun geheel of afzonderlijk, in elektronische producten.

B/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg steilen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

E/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

F/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

H/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

!/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

J/ Hef aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, ° verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

K/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende. waarden, van welke vorm ook,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn b1 wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en - manieren, die zij het best geschikt zou achten."

4. De zetel van de vennootschap gevestigd blijft te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4.

5. Zij bestaat voor onbepaalde duur.

6. Het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met vierenveertigduizend negenhonderd achtenzeventig euro veertig cent (¬ 44.978,40) om het te herleiden van drieënzestigduizend vijfhonderd achtentwintig euro veertig cent (¬ 63.528,40) tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de balans van de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

8. De datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) verplaatst werd naar de derde donderdag van de maand juni om vijftien uur;

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het ontslag als bestuurders aanvaard werdvan navermelde personen

- de heer Rudolf van der Linden, wonende te Oberonstrasse 8, 81927 München, Duitsland;

- de heer Holger Hültke, wonende te Am Blütenanger 54c, 80995 München, Duitsland,

Als zaakvoerder aangesteld werd ; de heer Rudolf van der Linden, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op 27 september 2013..

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid

toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

10.Geen commissaris werd benoemd.

Als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen,

aangesteld werden : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Van Reybrouck -- Accountants & Tax Consultants", met zetel te 8200 Sint-Michiels, Ten

Briefe 10 bus 9, alsook haar aangestelden en werknemers, aan wie de macht verleend wordt, met recht van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

substitutie, om alle verrichtingen te stellen en documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving van de

vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verbeteren en te wijzigen.

VOOR DEELS LETTERLIJK DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met de statuten erin vervat en één volmacht aangehecht

verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Sil y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 39018*1011

Ondernemingsnr 0885.217.347

Benaming (voie) : Carbonics

{verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 4, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst

elaergekgd fer griffie von Je Rothfbank van Koophandel fe Aalworpen, op

O AUG. 2313

Griffie

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 03/07/2013 blijkt dat

De algemene vergadering beslist heeft om de heer Jürgen Ruprecht, wonende te Duitsland,

22113 Oststeinbek, Albert- ihlestrasse 28b, te ontslaan als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 03/07/2013.

De algemene vergadering vervolgens beslist heeft om de heer Rudolf van der Linden, wonende te Duitsland, 81927 München, Oberonstrasse 8, te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar, met ingang vanaf 03/07/2013 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 03/07/2013 blijkt dat

De raad van bestuur beslist heeft om de heer Rudolf van der Linden, voornoemd, te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, met ingang vanaf 0310712013 tot onmiddeiiijk na de jaarvergadering van 2019.

De gedelegeerd bestuurder beschikt over de machten zoals bepaald door artikel 21 van de statuten van de vennootschap.

Het mandaat is onbezoldigd.

(get.) Rudolf van der Linden, gedelegeerd bestuurder

Op de Laatste hlz. van Lliili $`veiriielden : Réctri.:'Nàa`ri en'hoëóanigheid Van dé lnstrumenterendé notaris, hetiij vsri áe pérsbColn(ën)'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Blagen bil het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan hel

Beigiso

Staatsbh

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 10.07.2013 13283-0050-011
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.03.2012, NGL 26.04.2012 12093-0077-011
24/04/2012
ÿþ Mod POF 9t.1

(~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3gd i:ï jri{i'!e ,ris, Rechtbank r~f,r +;aophadel fo An;'werpèn, op

12 APR, 2012

Griffie

IA I lI III III uii iu ii

" iao~as3e*

be

a

B. Str

Inl



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0885.217.347

Benaming (voluit) : Carbonics

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 4, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst :

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 28 maart 2012 is gebleken dat :

I. De algemene vergadering kennis genomen heeft van het eervol ontslag met onmiddellijke ingang van volgende bestuurders :

- Vengress BVBA, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0874.042.353, vast vertegenwoordigd door de heer Pascal Vanluchene;

- Capital-E Partners NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0878.439.423, vertegenwoordigd door Vengress BVBA, die op haar beurt vertegenwoordigd wordt door de heer Pascal Vanluchene, vast vertegenwoordiger .

II. De algemene vergadering besloten heeft om volgende personen te benoemen tot bestuurders met onmiddellijke ingang voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018 :

- de heer Holger Hültke, wonende te 80995 München (Duitsland), Am Blütenanger 54c;

- de heer Jürgen Ruprecht, wonende te 22113 Oststeinbek (Duitsland), Albert Ihiestrasse 28b.

De bestuursmandaten zijn onbezoldigd.

(get.) Jürgen Ruprecht, bestuurder





Op de laatste blz. vanIuMS vermelden : Recto :Uâám en'fiE dàdiglied van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011
ÿþ rend 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTt3ANK VAN KOOPMANDRL TE

BRUGGE (Molm Brugge)

op;l U 1.2011

iffile griffier,

Ondernemingsnr : 0885.217.347

Benaming Carbonics

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kanaalstraat 6, 8020 Oostkamp, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte -ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 05 juli 2011 is gebleken dat:

I. De algemene vergadering neemt kennis van de beëindiging van het mandaat als bestuurder

met onmiddellijke ingang van:

- de heer Eric Blondeel, wonende te 8200 Brugge, Edgar Tineistraat 13 en van

- de heer Luc Vanbleu, wonende te 8020 Oostkamp, Kanaalstraat 6.

II. De algemene vergadering besluit de vennootschap Vengress BVBA met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0874.042.353, vast vertegenwoordigd door de heer Pascal Vanluchene, met onmiddellijke ingang te benoemen tot bestuurder voor een periode die onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 verstrijkt. Het bestuursmandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De heer Pascal Vanluchene verklaart dat hij bij beslissing van de zaakvoerder van Vengress BVBA aangeduid is als vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuursmandaat,

De raad van bestuur van dezelfde dag heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4.

(get.) Vengress BV8A, bestuurder en hier vast vertegenwoordigd door Pascal Vanluchene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen $ij bët lrelgisehStaatsblxd ='20/09/2$1I _Annexes dar 1Viannriteur belge

~

bi

s~

I~E~I'~Ndll'~IN~N~~V~tlll

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.07.2011, NGL 06.07.2011 11250-0247-012
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 31.08.2010 10465-0271-011
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 07.05.2009 09135-0089-011
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 25.06.2008 08305-0358-012
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 28.08.2015 15488-0178-010

Coordonnées
SILICONE LINE

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande