SILVAN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SILVAN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.096.502

Publication

09/05/2014
ÿþ mod 11.1



1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie





na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophatc !ei Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op / Ó APR 2014

Griffie

111

*1A09627A*

i 1

Ondernemingsnr: 0453.096.502

Benaming (voluit) : SILVAN INVEST

(verkort) : #

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Catharinadreef 24

2970 SCHILDE

Onderwerp akte : NV: kapitaalsverhoging (door inbreng in natura)

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De; ;; Decker te Brasschaat op 15 april 2014, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heeft wat volgt: EERSTE BESLISSING: goedkeuring verslanen

De vergadering heeft beslist na kennisname het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de; bedrijfsrevisor, de heer VYVEY Steven, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die; ;; de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "VYVEY & Co",; gevestigd te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door; inbreng in natura goed te keuren. Er worden geen opmerkingen gemaakt met betrekking tot deze verslagen. Beide verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer VYVEY Steven voornoemd besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B.V.B.A, VYVEY & Co,; Bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid: _: van de kapitaalverhoging van NV SILVAN INVEST ten bedrage van ¬ 230.000,00 door middel van inbreng van; i; natura van onroerende goederen:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen; bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten vanj nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste; overeenkomen met de uitgifte van 552 aandelen zonder nominale waarde van de NV SILVAN INVEST zodat de; inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

e.het bestuursorgaan, voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen, de waarde van de inbrenggenietende vennootschap NV SILVAN INVEST heeft bepaald op ¬ 207.987,98 zijnde het eigeni vermogen voor de kapitaalsverhoging, vertegenwoordigd door 500 aandelen met een waarde van ¬ 415,9759i per aandeel.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de NV; SILVAN INVEST en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 15 april 2014

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor"

: TWEEDE BESLISSING: eerste kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met honderdzesendertigduizend

achthonderdzevenendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 136.837,22) om het te brengen van;

.- -------- honderddrieëntwintigduizend..:negenhonderdzesenveertig:, euKo_.,zesenzeventig__:centw {¬ ,.423:946,76). _-op.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- tweehonderdzestigduizend zevenhonderddrieëntachtig euro achtennegentig cent (¬ 260,783,98) door uitgifte van vijfhonderdtweeënvijftig (552) aandelen, identiek aan de ,bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding, om aldus het aantal aandelen te brengen van vijfhonderd (500) aandelen naar duizend tweeënvijftig (1.052) aandelen, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen en waarop zal kunnen worden ingeschreven mits volstorting van de nieuw onderschreven aandelen door inbreng in natura van hierna omschreven onroerende goederen, te weten aan een waarde van honderdzesendertigduizend achthonderdzevenendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 136.837,22) voor de vijfhonderdtweeënvijftig (552) nieuwe aandelen, verhoogd met een totale uitgiftepremie van drieënnegentigduizend honderdtweeënzestig euro achtenzeventig cent (¬ 93.162,78).

behouden INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

~ aan het Zijn vervolgens tussengekomen:

Belgisch A. De heer ROSA Patrick en mevrouw NAGELS Kristine, wonende te Turnhoutsebaan 238, Antwerpen (Borgerhout), die verklaren elk eigenaar te zijn van hierna vermelde in te brengen onroerende goederen voor achtenveertig komma vijftig procent (48,50%) in volle eigendom, te weten samen voor zevenennegentig procent (97%);

Staatsblad B. Mevrouw ROSA Anouk wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Turnhoutsebaan 238, die verklaart eigenaar te zijn van hierna vermelde in te brengen onroerende goederen voor één procent (1%) in volle eigendom;

C. Mevrouw ROSA Sylvie, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Turnhoutsebaan 238, die verklaart eigenaar te zijn van hierna vermelde in te brengen onroerende goederen voor één procent (1%) in volle eigendom.

Die hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de hierna beschreven onroerende goederen in natura te hebben ingebracht in de vennootschap teneinde in te schrijven op de kapitaalverhoging, waarvoor volgende aandelen, allen volgestort, werden toegekend als veraoedina:

A.1, aan de heer ROSA Patrick: tweehonderdachtenzestig (268) aandelen;

A.2 aan mevrouw NAGELS Kristine: tweehonderdachtenzestig (268) aandelen; ,

B. aan mevrouw ROSA Anouk: acht (8) aandelen;

C. aan mevrouw ROSA Sylvie: acht (8) aandelen;

Aandelen die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De hoger vermelde inbrengers hebben verklaard dat deze inbreng enkel werd vergoed door toekenning van de vijfhonderdtweeënvijftig (552) nieuw uitgegeven aandelen.

Hoger vermelde inbrengers hebben verklaard de waarde van hun gerechtigdheden in de ingebrachte onroerende goederen te schatten op tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000,00), waarvan honderdzesendertigduizend achthonderdzevenendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 136.837,22) zal dienen tot verhoging van het kapitaal en drieënnegentigduizend honderdtweeënzestig euro achtenzeventig cent (¬ 93.162,78) ais uitgiftepremie.

De uitgiftepremie van in het totaal drieënnegentigduizend honderdtweeënzestig euro achtenzeventig cent (¬ 93.162,78) werd bestemd voor de onbeschikbare reserve-rekening "uitgiftepremie" die, net als het kapitaal, de waarborg van derden uitmaakt en waarover slechts kan worden beschikt door de algemene vergadering op de wijze zoals voorzien voor een statutenwijziging.

Inbreng in natura

Teneinde in te schrijven op de kapitaalverhoging hebben hierboven vernielde inbrengers sub. A. tot en met C. verklaard hun rechten in de hierna vermelde onroerende goederen te hebben ingebracht onder vrijwaring als naar recht en voor vrij van enige inschrijving of nadelige overschrijving:

STAD MORTSEL (3da kadastrale_afdelingl

1. Een perceel bouwgrond, ,gelegen Maalderiistraat, kadastraal bekend volgens titel, sectie C, deel van nummer 177/S, voor een oppervlakte volgens meting van 195,10 m2, thans kadastraal bekend, sectie C, nummer 177/C/2, voor een oppervlakte van 195 m2.

2. Een perceel bouwgrond, gelegen Maalderiistraat, kadastraal bekend volgens titel, sectie C, deel van nummer 177/S, voor een oppervlakte volgens meting van 194,69 m2, thans kadastraal bekend, sectie C, nummer 177/D/2, voor een oppervlakte van 195 m2.

3. Een perceel bouwgrond, gelegen Maalderiistraat, kadastraal bekend volgens titel, sectie C, deel van nummer 177/S, voor een oppervlakte volgens meting van 115,59 m2, thans kadastraal bekend, sectie C, nummer 177/E/2, voor een oppervlakte van 116 m2.

Zoals deze percelen voorkomen als de respectievelijke loten 2, 3 en 4 op het verkavelingsplan opgemaakt door landmeter Jan Stokmans te Kapellen dat gehecht gebleven is aan nagemelde verkavelingsakte en op de opmetingsplannen opgesteld door PALMERS STOKMANS BVBA op 29 januari 2013, die gehecht zijn gebleven aan de akte van verkoop verleden voor notaris Xavier Desmet op 16 mei 2013, waarvan sprake in de eigendomstitel.

VASTSTELLING

De vergadering stelde vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op ; tweehonderdzestigduizend zevenhonderddrieëntachtig euro achtennegentig cent (¬ 260.783,98).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

DERDE BESLISSING: tweede kapitaalverhoging

Vervolgens besliste de vergadering het kapitaal van de vennootschap, dat ingevolge de eerste kapitaalsverhoging gebracht was op tweehonderdzestigduizend zevenhonderddrieëntachtig euro achtennegentig cent (¬ 260.783,98), een tweede maal te verhogen, thans met drieënnegentigduizend honderdtweeënzestig euro achtenzeventig cent (¬ 93.162,78) om het aldus uiteindelijk te brengen op driehonderddrieënvijftigduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 353,946,76), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door incorporatie in het kapitaal, Nan de rekening uitgiftepremie, gevormd naar aanleiding van de eerste kapitaalverhoging.

VASTSTELLING

Hierop stelde de vergadering vast dat, na die tweede kapitaalverhoging, het kapitaal van de vennootschap uiteindelijk gebracht werd op driehonderddrieënvijftigduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 353.946,76) en vertegenwoordigd wordt door duizend tweeënvijftig (1.052) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één / duizend tweeënvijftigste (1/1.052" 10) deel van het kapitaal van de vennootschap.

VIERDE BESLISSING: aanpassing statuten

De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt: "Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderddrieënvijftigduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 353.946, 76).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door duizend tweeënvijftig (1.052) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VIJFDE BESLISSING: coördinatie statuten

Ondergetekende notaris werd gelast een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen en neer te leggen,

BIJZONDERE VOLMACHT

Er werd bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, verleend aan mevrouw Leen Van Romphey, optredende voor accountantskantoor KDCA, gelegen te Heist-op-den-Berg, Heist-Goorstraat" 49 bus 1, in voorkomend geval elk met recht om alleen op te treden of iemand in de plaats te stellen, teneinde:

- bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank Voor Ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen, alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake Directe belastingen, BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, het ondertekenen en indienen van aangiften en verzoekschriften, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor analytisch uittreksel

De notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte (met o.m. verslag Raad van bestuur)

- Revisoraal verslag (in origineel)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ANA042521
11/10/2012 : ANA042521
21/09/2012 : ANA042521
14/12/2011 : ANA042521
18/10/2010 : ANA042521
30/08/2010 : ANA042521
29/10/2009 : ANA042521
07/11/2008 : ANA042521
29/10/2007 : ANA042521
16/10/2006 : ANA042521
18/11/2005 : ANA042521
29/10/2004 : ANA042521
19/11/2003 : ANA042521
19/11/2003 : ANA042521
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 01.09.2015, NGL 15.10.2015 15649-0238-011
16/11/2000 : AN304953
01/01/1997 : ANA42521
29/07/1994 : ANA42521

Coordonnées
SILVAN INVEST

Adresse
CATHARINADREEF 24 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande