SIMAR MANAGEMENT EN CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMAR MANAGEMENT EN CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.220.667

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 24.02.2014 14048-0087-010
26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 18.02.2013 13043-0121-010
14/07/2011
ÿþbe

a. Bi Sta

Maa 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111111107A77~oum~~NHNu~uu

" *

Ondernemingsnr : 0836.220.667

Benaming

(voluit) : Simar Management en Consultancy

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Canadezenlaan 21 - 2920 Kalmthout

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 7 JUNI 2011

Mevrouw Katrien Huybrechts wonende te 2060 Antwerpen, Lange Dijkstraat 9 bus 22 wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang vanaf heden. Haar mandaat is onbezoldigd.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verfeend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het' rechtspersonenregister, BTW  administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere, fiscale- en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Beerts & Co Accountants, te 2600 Antwerpen - Berchem, Koninklijkelaan 1A, en alle.aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Peter Huybrechts

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

nric

"::::'º%gelegd fer griffie van de Rechtbank

Koophandel le Antwerpen-ao12Q11

Griffie ij Jill

Op de laatste btz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hLyedEr'iiÿ%e:C~i van de iílsir:lmsili2iai dre lloia>' b, 1iG:Zilvan de au-~rao(o)n {e nj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en nandtekening.

24/05/2011
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*110]7859'

il

v,

behi aai Bel Staa

îe2rgelegd ter griffie von de Rechtbank VW Koophandel -te Antweepen, op

12 MEI 2011

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

lvolunj

Rechtsvorm :

Zetel :

0836.220.667

SIMAR MANAGEMENT EN CONSULTANCY

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

B-2920 Kalmthout, Canadezenlaan 21

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Eric Michoel, notaris ter standplaats Antwerpen-Deurne, op elf mei tweeduizend en elf', dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S1MAR MANAGEMENT EN CONSULTANCY" met zetel te B-2920 Kalmthout, Canadezenlaan 21.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het uitoefenen van management-, consulting-, en beheersactiviteiten allerhande. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in ondernemingen van allerlei aard, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze. De uitbating van studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale, technische, sociale en personeelsaangelegenheden. Het doorlichten en. organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie. Het organiseren en begeleiden van seminaries, congressen, symposia, ontmoetingsdagen, reizen, studiedagen, voordrachten en beurzen;

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie. Het verlenen van advies op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsook het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden. Het verlenen van dienstprestaties van alle aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

- Het voeren van het beheer en de directie over een andere vennootschap en/of bedrijf, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen. Het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven en vennootschappen, zowel in eigen naam als in naam van derden, tussenpersoon in alle roerende en onroerende verhandelingen.

- Alle transporten van goederen en grondstoffen voor eigen rekening en ook voor derden, zowel langs de zee, binnenwateren, spoorweg en lucht met alle thans bestaande en nog te creëren middelen, zowel nationaal als internationaal en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermee alle verrichtingen van aankoop, verkoop, huren, verhuren, beheer, uitbating, agentuur, bevrachting en scheepsmakelarij, agentschappen en stouwerij; - alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten, met inbegrip van de douaneagentuur, de verzekeringsmakelarij, de goederenbehandeling, inclusief havenarbeid in al zijn vormen, het beheer, de consignatie en de opslag van alle goederen en producten;

- de handel, verkoop, aankoop, invoer, bemiddeling van alle grondstoffen en afgewerkte producten, die zij normaal vervoert;

- alle activiteiten betrekking hebbend op de uitbating, verhuring, het onderhoud en de herstelling van alle transportmiddelen en materialen;

- vervoerscommissionair, vervoermakelaar, commissionair-expediteur bij het vervoer;

- De vennootschap kan de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving, of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden

:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetziÿ van de persa;ojn(enJ

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het beheer van een onroerend of roerende vermogen, de financiering, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen aan derden en in eigen beheer, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag borg stellen voor eigen schulden of deze van derden door inpandgeving van eigen vermogen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro verdeeld in honderd aandelen, allen onderschreven door:

De heer HUYBRECHTS Peter, geboren te Antwerpen, op 1 oktober 1984, van Belgische nationaliteit (identiteitskaart nummer 591-0068404-24), gedomicilieerd te B-2920 Kalmthout, Canadezenlaan 21.

Dat volledig volstort werd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. ledere zaakvoerder is bevoegd om individueel alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot niet-statutair zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur:

De heer HUYBRECHTS Peter, geboren te Antwerpen, op 1 oktober 1984, van Belgische nationaliteit (identiteitskaart nummer 591-0068404-24), gedomicilieerd te B-2920 Kalmthout, Canadezenlaan 21.

Het mandaat is bezoldigd.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand februari, om achttien uur, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangewezen in de oproeping. Teneinde toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand, de zaakvoerder inlichten per brief (brief of volmacht) omtrent zijn intentie om aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen mede te delen voor dewelke hij zinnens is zijn stemrecht uit te oefenen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend twaalf.

Bestemming van de winst. Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Verdeling netto actief der vereffening. Het netto actief wordt verdeeld tussen de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en de goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

VOLMACHT VOOR HET ONDERNEMINGSLOKET, DE BELASTING OP DE TOEGEVOEGDE WAARDE EN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

De heer HUYBRECHTS Peter, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEERTS & CO ACCOUNTANTS, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, en waarvan de zetel gevestigd is te B-2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijkelaan 1A, met ondernemingsnummer BTW BE 0451.722.268, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming) en, in voorkomend geval, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Eric Michoel

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SIMAR MANAGEMENT EN CONSULTANCY

Adresse
CANADEZENLAAN 21 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande