SIMFER EUROPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMFER EUROPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.834.337

Publication

19/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-11-2014

Griffie

*14310945*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567834337

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SIMFER EUROPA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte ontvangen door Notaris Hervé BEHAEGEL, met standplaats te Sint-Gillis Brussel, op negen oktober twee duizend veertien dat een Staters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als benaming  SIMFER EUROPA door Mijnheer TOPCUHASANO Ömer, geboren te Kayseri (Turkije) op 21 maart 1971, echtgenoot van Mevrouw Aysegul TOPCUHASANO, van Turkse nationaliteit, wonende teIstabul (Tyrkije) Bahcelievler, Ikebana Sitesi A5-4, Ataturk Mah. Gunesli Yaklu.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Bist nummer 19.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd euro (100 EUR), vertegenwoordigd door vijf honderd (500) aandelen met stemrecht, zonder nominale waarde, volledig geplaatst.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

STATUTEN

HOOFDSTUK EEN: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL EEN:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming van "SIMFER EUROPA".

Deze benaming moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Starters Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "S - BVBA", samen met de gegevens tot identificatie van de vennootschap zoals opgelegd door artikel 78 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWEE:

De zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Bist nummer 19 en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving en mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) admini-stratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

ARTIKEL DRIE:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

De representatie van alle materialen, apparaat elektrisch en elektronisch, aankoop en verkoop, import en export van het behandel in begrijpen met niet volledige productie van alle artikelen voor inrichting voor alle elektronisch apparaaturen, radio, TV, Hifi, in het algemene

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

1 ) Aan- en verkoop, import en export van :

- bouwmaterialen, elektrisch en elektronisch materiaal, sanitaire materiaal en loodgietermateriaal ;

Onderwerp akte :

Bist 19

2630 Aartselaar

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- algemene voedingswaren, zowel verse als niet verse, namelijk droge voeding, groenten, vruchten,

vis, vleeswaren, bakkerij, snoepgoed, rookwaren, alsmede cadeaus, speelgoed, huishoudartikel, ...

- textielproducten in het algemeen, kleren, schoenen, schoenmakerij, slotenmakersvak, lederwaren,

...

- producten van het ambacht in het algemeen, tapijtwerk met inbegrip van de artikelen van de Derde

Wereld ;

- artikelen van parfumerie, van toilet, cosmetica's, schoonheidsproducten, make-up alsmede zepen

en schoonmaakmiddelen ;

- artikelen van tuinbouw zoals bloemen, planten, artikelen van tuinieren ;

- boeken, antiquiteiten, curiosa, rommelzaken, versieringsvoorwerpen, industriële machines; -

juwelen, zilverwerk, edelsmeedkunst huishoudapparaten, films van magneetbanden, DVD, CD,

cassettes, alle gedrukte of geregistreerde artikelen die ze lezen, horen of zicht toelaten;

- kantoormateriaal en informatica, telefonen, GSM, faxtoestellen, en telefoonaccessoires;

- voertuigen en auto-onderdelen, nieuw of tweedehands;

2 ) Het creëren en het onderhoud van tuinen alsmede de uitbating van boomkwekerijen ;

3) Alle verrichtingen die, hetzij rechtstreeks on onrechtstreeks, verband houden met het uitbaten van een slachthuis ;

4) de uitbating van :

- Confectieatelier en winkel van traditionele en ambachtelijke kleren

- Uitbating van een call-shop met alle bijhorende diensten zoals fax, internet, fotokopie videotheek, verhuren en verkoop van producten van ontspanning, film en om het even welk ander gelijkaardig producten ;

- Vervaardigingsatelier van alle producten die betrekking hebben met brood- en banketbakkerij alsmede voedingswaren of producten die geen voedingswaren zijn,

- Boekhandel ;

- Uitbating van een drankgelegenheid, pizzeria, snack, cafetaria, tearoom, restaurant, enz. alle activiteiten die betrekking hebben op de Horecasector, alles wat noodzakelijk als basisuitrusting of accessoires voor de uitbating van een snack, inbegrepen grondstoffen zoals vlees-of aardappelenproducten, ingevroren of niet vacuümverpakt of niet, vlees en zijn verschillende bereidingen, natuurlijke of samengestelde voedingsmiddelen, bereide schotels of niet, dranken, bestekken, alle toebehoren voor het dekken van de tafel;

- Onderneming van taxi 's, een garage onder meer met verkoop en aankoop en aankoop van auto's, nieuw of tweedehands, bestuur en : consultancy, carwash, carrosserie en mechanische herstellingen, bandenmontage ;

5) alle activiteiten met betrekking tot :

- de algemene bouwonderneming, zowel voor openbaar als private werken, renovatie, werkzaamheden van: beton, metselwerk, plafonnering, bepleistering, fabriceren en plaatsen van ramen, schrijnwerk, bevloering, afbraakwerken, schilderwerk, bekabelingen en installatie van telecommunicatienetwerken, zonder deze opsomming beperkend is ;

- levering van alle diensten en prestaties in het voordeel van private of commerciële clientèle;

- leveren alle diensten, met name : het schoonmaken en het onderhoud van flatgebouwen, het schoonmaken van ramen en van kantoren, uitvoering van kleine kantoorwerkzaamheden;

- uitbating van een kapsalon en verkoop van schoonheids-en zorgproducten alsmede onderhoudsproducten;

De vennootschap heeft tevens tot doel, de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de hiervoor beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, cleelneming, fusie, financiële tussenkomst of anders zins en tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds. Zij kan kredieten of leningen afsluiten of toegeven.

Zij kan, zowel roerende als onroerende goederen, kopen, verkopen, huren en verhuren.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

ARTIKEL VIER:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, behoudens het hierna bepaalde. Het maatschappelijk kapitaal moet binnen een periode van 5 jaar verhoogd

worden tot minimum achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-). Een overgang naar een andere vennootschapsvorm is dus verplicht binnen de vijf jaar en zal samen gaan met een kapitaalverhoging.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algeme¬ne vergadering, beraadslagend zoals bij wijziging aan statuten.

HOOFDSTUK TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd euro (100 EUR), vertegenwoordigd door vijf honderd (500) aandelen met stemrecht, zonder nominale waarde, volledig geplaatst.

Het maatschappelijk kapitaal moet binnen een periode van 5 jaar na de oprichting, hetzij aldus na achttienduizend vierhonderd vijftig euro (18.450,-) verhoogd worden tot minimum achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-). Een overgang naar een andere vennootschapsvorm is dus verplicht binnen de vijf jaar en zal samen gaan met een kapitaalverhoging.

ARTIKEL ZES:

Op deze aandelen wordt in speciën ingeschreven als volgt :

1/ door voormelde Mijnheer TOPCUHASANO Ömer, op vijfhonderd aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal, ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting in speciën op een bijzondere rekening nummer BE21 0017 3809 4803 op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis de dato 30/09/2014, zoals blijkt uit het attest van deponering.

Over deze rekening kan alleen worden beschikt nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en ondergetekende Notaris aan genoemde bankinstelling de datum van neerlegging op de Griffie van de Handelsrechtbank van het uittreksel van de oprichtingsakte heeft bericht.

ARTIKEL ZEVEN:

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL ACHT:

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een be¬richt dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de, in artikel 249 §1 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Rechtspersonen mogen enkel deelnemen door middel van een kapitaalverhoging die het kapitaal ten minste brengt op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-).

ARTIKEL NEGEN:

De aandelen zijn op naam van Mijnheer TOPCUHASANO Ömer voormelde.

Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, in de zetel van de vennoot-schap gehouden. Van die inschrijving worden certificaten afgeleverd aan de houders der effecten.

ARTIKEL TIEN:

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen wordt.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

In geval va opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in vruchtgebruik en blote eigendom, worden alle eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ELF:

De eigendom van een aandeel brengt van rechtswege de instemming in de statuten en de door de

algemene vergadering van vennoten regelmatig genomen beslissingen, met zich mee.

De rechten en verplichtingen verbonden aan een aandeel volgen haar in alle handen in dewelke die

zou zijn.

Onder geen enkel voorwendsel mogen de erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een

vennoot de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap, of er de

inventaris van eisen, noch er de verdeling of licitatie van vragen, noch zich, in welke mate ook, in het

bestuur van de vennootschap inmengen.

Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij de maatschappelijke geschriften en de beslissingen

van de algemene vergadering eerbiedigen.

ARTIKEL TWAALF:

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen aan een rechtspersoon.

Rechtspersonen mogen enkel deelnemen door middel van een kapitaalverhoging die het kapitaal ten

minste brengt op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-).

Zowel de afstanden onder levenden als de overdrachten wegens overlijden moeten geen instemming

bekomen, indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een vennoot.

In alle andere gevallen inbegrepen deze aan een rechtspersoon zijn de afstanden en overdrachten

onderworpen aan:

l/ het voorkooprecht zoals voorzien sub A. hieronder;

2/ bij niet gebruik van het voorkooprecht, een toelating zoals voorzien sub. B. hieronder.

A. Voorkooprecht.

De vennoot die één of meer aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen aan de zaakvoerder/een van de zaakvoerders bij aangetekende brief laten kennen, met aanduiding:

- van het aantal van de af te stane aandelen;

- van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overne¬mer.

Binnen acht dagen na ontvangst van deze brief, overhandigt de zaakvoerder deze aanvraag aan de andere ven¬noten.

De andere vennoten hebben een voorkooprecht voor de aankoop van de aandelen, waarvan de afstand voorgesteld is. Dit voorkooprecht zal door iedere vennoot uitgeoefend worden in verhouding met het aantal aandelen die zij reeds bezitten.

Indien door een vennoot van dit voorkooprecht geen gebruik wordt gemaakt, zal het voorkooprecht van de andere vennoten met het zijne aangroeien. In geen geval worden de aandelen verdeeld. Indien, na deze proportionele verdeling, enige van de aan te kopen aandelen niet zijn toegekend, worden deze door de zaakvoerder(s) verloot onder de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben.

De vennoot die zijn voorkooprecht wil uitoefenen, moet binnen de vijftien dagen na de brief van de zaakvoerder, hem een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Bij gebreke daarvan, verliest hij zijn voorkooprecht.

De afkoopprijs wordt ieder jaar na goedkeuring van de balans door de algemene vergadering vastgesteld op basis van die balans of op basis van iedere goedgekeurde tussentijdse balans. De dagorde moet dit punt vermelden. De zo vastgestelde afkoopprijs is geldig tot de volgende jaarlijkse of bijzondere tussentijdse algemene vergadering en mag, intussen, enkel gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering die aan de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden voor de statutenwijzigingen voldoet.

De prijs is betaalbaar binnen één jaar na de aanvraag van afstand. Het dividend van het lopend maatschappelijk jaar wordt prorata temporis vanaf dezelfde datum tussen de overdrager en de overnemer verdeeld.

De hierboven beschreven formaliteiten zijn toepasselijk in geval van overdracht wegens overlijden; de overlevende vennoten moeten, binnen de drie maanden na het overlijden, de zaakvoerder(s) verwittigen dat ze hun voorkooprecht willen uitoefenen; na die termijn verliezen zij hun voorkooprecht.

B. Toelating.

De aandelen die door het voorkooprecht niet opge¬bruikt zijn, mogen aan de voorgestelde overnemer niet afgestaan worden of aan de erfgenamen of legatarissen niet overgedragen worden dan met de toelating van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de aandelen waarvan de afstand is voorgesteld.

ARTIKEL DERTIEN:

De weigering van toelating, zoals voorzien in voorgaand artikel, geeft geen aanleiding tot enig verhaal.

De weigerende vennoten beschikken over zes maanden, te rekenen vanaf de weigering, om kopers te vinden en, bij gebreke daarvan, zullen zij verplicht zijn de aandelen zelf te kopen of hun weigering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

op te heffen.

De afkoopprijs wordt vastgesteld zoals in artikel twaalf bepaald.

In geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap vragen enkel en alleen wegens de geweigerde toelating.

ARTIKEL VEERTIEN:

De erfgenamen en de legatarissen van aandelen die geen vennoot mogen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

De afkoopprijs wordt vastgesteld zoals bepaald in artikel twaalf.

Het dividend van het lopend maatschappelijk jaar wordt prorata temporis vanaf het overlijden tussen de kopers en de erfgenamen of legatarissen verdeeld.

Indien de betaling niet binnen één jaar na het overlijden geschiedt, zullen de erfgenamen en legatarissen het recht hebben de ontbinding van de vennootschap te vragen.

HOOFDSTUK DRIE - BESTUUR - CONTROLE.

Behoudens hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaavoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en moeten steeds natuurlijke personen zijn.

Indien een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts ontslagen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

ARTIKEL ZESTIEN:

Ingeval van vacature van de plaats van zaakvoerder, of bij wettelijke of feitelijke onmogelijkheid om zijn taak uit te voeren, moet de algemene vergadering onmiddellijk bijeengeroepen worden door de zorgen van de belangrijkste vennoot, om in zijn vervanging te voorzien, tenzij zij verkoos een lasthebber ad hoc aan te stellen. Zij stelt de duur van het mandaat van de nieuwe zaakvoerder of van de lasthebber ad hoc vast. Deze moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze, die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien de vennootschap echter optreedt als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, zal zij vertegenwoordigd worden door een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen door de zaakvoerder(s), overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHTTIEN:

Alle rechtsvorderingen, als eiser of als verweerder, zullen in naam van de vennootschap door alle zaakvoerders, samen handelend worden ingespannen of vervolgd.

ARTIKEL NEGENTIEN:

Een zaakvoerder mag, op eigen verantwoordelijkheid, aan één of meer personen, een deel van zijn machten overdragen, op voorwaarde dat hij ze specifieert en de duur ervan bepaalt.

ARTIKEL TWINTIG:

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

ARTIKEL EENENTWINTIG:

Tenzij de vennootschap ervan ontheven is bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt de controle op de financiële toestand, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de werkzaamheden te constateren in de jaarrekeningen toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd door de Algemene vergadering uit de Leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming benoemd werd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK VIER - ALGEMENE VERGADERING:

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Ingeval de vennootschap meer dan één vennoot telt zijn de hiernavolgende

bepalingen van toepassing

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde woensdag van november om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag bijeengeroepen worden door de zaakvoerder/een van de zaakvoerders, telkens het belang van de vennootschap het vereist.

De zaakvoerder/een van de zaakvoerders moet die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De jaarvergaderingen worden gehouden in de zetel of in elke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

In het bijzonder, antwoordt/antwoorden de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen)op vragen die hem/hen door de vennooten gesteld worden

omtrent zijn/hun verslag of de punten op de agenda.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht tijdens de zitting de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, gehoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarvergadering definitief vast te stellen. De oproepingen tot de jaarvergadering, die de agenda, de verslagen, dag uur en plaats van de vergadering vermelden, geschieden bij aangetekende brief gericht tot de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vooraf, tenzij de vennoten schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk hun akkoord betuigen de oproeping anders dan bij aangetekend schrijven te laten gebeuren. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s) een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet hierna, dan zal samen met het rondschrijven waarvan sprake verder in dit artikel, aan de vennoten, zaakvoerder(s) en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toegezonden worden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering kan gehouden worden door telefoon- of videoconferentie.

De jaarvergadering en de buitengewone algemene vergaderingen, indien de wet het toestaat, kunnen schriftelijk gehouden worden.

Daartoe zal de zaakvoerder/een van de zaakvoerders een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG:

Iedere vennoot, die in het register van de aandelen vijf dagen voor de jaarvergadering ingeschreven is, wordt zonder andere formaliteiten tot de

gewone of buitengewone algemene vergadering toegelaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL VIERENTWINTIG:

Elke vennoot mag zich op de jaarvergadering laten vertegenwoordigen, mits geschreven mandaat.

Een procuratiehouder mag verschillende vennoten vertegenwoordigen.

De mede-eigenaars, vruchtgebruikers, naakte eigenaars, de schuldeisers en

schuldenaarspandgevers moeten zich door één persoon laten vertegenwoordigen

ARTIKEL VIJFENTWINTIG:

Iedere jaar- of buitengewone algemene vergadering wordt voorgezeten door de (oudste)

zaakvoerder.

De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan.

ARTIKEL ZESENTWINTIG:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG:

De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door de aanwezige vennoten

ondertekend. De afschriften en de uittreksels worden door de zaakvoerder/een van de zaakvoerders

ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK VIJF - INVENTARISSEN - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG:

Het maatschappelijk jaar begint jaarlijks op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. ARTIKEL NEGENENTWINTIG:

Elk jaar maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De zaakvoerder(s) stelt/stellen bovendien een verslag op, waarin hij/zij rekenschap geeft/geven van zijn/hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt/overhandigen de zaakvoerder(s) de stukken met het jaarverslag aan de commissaris(sen), die zijn/hun verslag moeten opstellen. De jaarrekeningen moeten samen met de andere stukken, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, binnen dertig dagen na goedkeuring door de algemene vergadering, door toedoen van de zaakvoerder op de Griffie van de Nationale Bank van België worden neergelegd.

ARTIKEL DERTIG:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschap-pelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Vijfentwintig procent van de netto-winst dient gereserveerd te worden voor de vorming van een reservefonds overeenkomstig artikel 319 bis Wetboek van Vennootschappen. Deze verplichting geldt tot het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 en het geplaatst kapitaal.

Hierna wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten en dat maximaal dertien procent van het gestorte kapitaal kan worden uitgekeerd als dividend.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENDERTIG:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Indien deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt

de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in één hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 237, laatste alinea van het Wetboek van Vennootschappen, worden, tot de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Bij ontstentenis van erfgerechtigde vervalt de nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden, in dat geval benoemt de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel een vereffenaar.

Indien, ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van maximum twee maanden nadat het verlies werd vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden om, in voorkomend geval, volgens die regels van de statutenwijzigingen, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder(s) verantwoordt/verantwoorden zijn/hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder(s) voorstelt/voorstellen de activiteit van de vennoot-schap verder te zetten, geeft/geven hij/zij in het verslag de uiteenzetting van de maatregelen, die hij/zij overweegt/overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt samen met de oproepings¬brief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde manier wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200 EUR), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden zaakvoerders overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG:

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf het tweede vereffeningsjaar wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

Na betaling van alle schulden, lasten, kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen, dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel die hieromtrent alle dienstige inlichtingen kan vorderen van de vereffenaars om de geldigheid ervan na te gaan.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer samen met de stukken tot staving. Na controle door de commissaris of bij ontstentenis door de vennoten wordt beslist over de kwijting.

De afsluiting van de vereffening wordt overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gepubliceerd.

Voor elke vereffening wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel een dossier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bijgehouden.

HOOFDSTUK ZEVEN - ALGEMENE BEPALINGEN.

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buiten¬land wonen, doen

voor de uitvoering van huidige statuten keuze van woonplaats in de zetel, waar hen geldig alle

betekeningen, kennisgevingen, aanmaningen en dagvaardingen kunnen gedaan worden.

ARTIKEL VIERENDERTIG:

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

1° Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen:

Het eerste maatschappelijk jaar begint op heden en zal eindigen op dertig juni tweeduizend en

zestien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en zestien.

2° Aanvang activiteit

De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap een aanvang nemen op

09/10/2014.

4° zaakvoerder:

Het aantal van zaakvoerder is op twee vastgesteld en worden tot zaakvoerders van de vennootschap

benoemd voor onbepaalde duur Mijnheer TARAK, Fatih, geboren te Antwerpen op negentien oktober

negentienhonderdtachtig, echtgenoot van Mevrouw TARAK Hacer, wonende te 2660 Antwerpen,

Hollebeekstraat 6, en voornoemde heer TOPCUHASANO Ömer die aanvaarden.

Elk afzonderlijk voor 50.000 ¬ maximum

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte

Getekend: Notaris Hervé Behaegel

Coordonnées
SIMFER EUROPA

Adresse
BIST 19 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande