SIMKE

Société en commandite simple


Dénomination : SIMKE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.750.121

Publication

10/05/2013
ÿþ;.éJ%S.>5.'.ü:'.di'.+'~-.la'i. ~~~~~'`~'v'~x Alod Wnd 11.1

MM.u~

~ }e{6-'0.~QS~~+,~L~:ûBi" '-:i F.~...... . h??.......r. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 1111111011,1511,11 llUllI

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, of

2 9 APR. 2013

Griffie

Ondememingsnr ; 3%

Benaming

(voluit) : S1MKE

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2100 Deume - Schotensteenweg 432

(volledig adres)

"

"

et

d e Fr

' 1.Mevrouw Simonne Kegelaers, geboren te Lier op 11 april 1949, hoofdelijk aansprakelijk vennoot, wonende:

g : te B-2100 Deume, Schotensesteenweg 432.

X

O 2.De heer Willy Huyers, geboren te Schelle op 21 januari 1947, hoofdelijk aansprakelijk vennoot, wonende

le ; te B-2100 Deume, Schotensesteenweg 432.

C

00 3.0e heer Bart Huyers, geboren te Antwerpen op 25 september 1974, wonende te B-2070 Zwijndrecht, Dorp:

: oost 76 gvk. .

ci

41C

! ; 2.Vermogen  Eigen middelen

rh

'i

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van Duizend euro (1.000 euro) ingebracht is en

ei : volstort.

4

3.Inbreng van geld

Mevrouw Kegelaers Simonne, comparant sub 1, voor een bedrag van 950 euro, waarvoor zij een participatie; - in het vermogen in verhouding tot haar inbreng bekomt, hetzij, negenhonderdvijftig duizendste van het;

" vermogen van de vennootschap.

et"

" De heer Huyers Willy, comparant sub 2, voor een bedrag van 49 euro, waarvoor hij een participatie in het: vermogen tot zijn inbreng bekomt, helzij, negenenveertig duizendste van het vermogen van de vennootschap.

am De heer Huyers Bart, comparant sub 3, voor een bedrag van 1 euro, waarvoor hij een participatie in het'

ch) : ° vermogen tot zijn inbreng bekomt, hetzij, een duizendste van het vermogen van de vennootschap. " "

" 4.Beherend vennoot "

Mevrouw Kegelaers Simonne, comparant sub 1, neemt deel aan de oprichting ais beherend vennoot,:

p : zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

c

5.Beherend vennoot

De heer Huyers Willy, comparant sub 2, neemt deel aan de oprichting als onbezoldigd beherend vennoot, voor de duur van de vennootschap.

6. Stille vennoot

Op de laatste blz. van Lyik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Onderwam akte : Oprichting Vennootschap

" In het jaar tweeduizend dertien, op 1 april, oprichting van een handelsvennootschap onder de rechtsvorm; van een gewone commanditaire vennootschap "SIMKE"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Huyers Bart, comparant sub 3, neemt deel aan de vennootschap als stille vennoot voorde duur van de vennootschap.

De comparanten stellen de statuten van de opgerichte vennootschap als volgt

Artikel 1. Naam

De vennootschap is opgericht ais gewone commanditaire vennootschap onder de naam "SIMKE"

Artikel 2, Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf 1 april tweeduizenddertien (2013),

Artikel 3. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2100 Deume, met ais eerste adres Schotensesteenweg 432. De zetel kan met goedvinden van de zaakvoerder verplaatst worden in België.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het exploiteren van een kleinhandel in allerlei rookwaren en rookartikelen, koude en warme dranken, en het aanbieden van eetwaren, waaronder kleine warme gerechten en diverse artikelen, Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verban houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Artikel 5. Vermogen

Het vermogen van de firma bedraagt 1.000 euro(duizend)

Artikel 6. Overdracht en Overgang van participatie

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden, dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van tenminste tweelderde meerderheid van de stille vennoten.

Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst worden aangeboden aan de beherende vennoten die gedurende de termijn van tenminste een maand van een verkooprecht genieten(hetzelfde geldt bij overgang door overlijden). Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen warden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn.

In de andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen, De overdracht of overgang gebeurt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht Bij in gebreke van overeenstemming tussen de partijen , wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 7. Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten tot statutaire zaakvoerder aangesteld. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet aangesteld worden tot zaakvoerder.

Het ontslag om welke reden dan ook van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het ontslag de enige zaakvoerder dan wordt die van rechtswege opgevolgd door de in statuten aangewezen opvolgend zaakvoerder, zoals hierna bepaald,

Tot statutaire zaakvoerder wordt aangesteld mevrouw Simonne Kegelaars, geboren te Lier op elf april negentienhonderdnegenenveertig, thans wonende te B-2100 Deume, Schotensesteenweg 432. Bij ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, verlies van hoedanigheid van vennoot of overlijden van de statutaire zaakvoerder zal deze rechtstreeks worden opgevolgd door de heer Bart Huyers, geboren te Antwerpen, op vijfentwintig september negentienhonderdvierenzeventig, thans wonende te B-2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 76 gvl.

Tot statutaire zaakvoerder wordt aangesteld de heer Willy Huyers, geboren te Sch elle op eenentwintig januari negentienhonderdzevenenveertig, thans wonende te B-2100 Deurre Schotensesteenweg 432. Bij

ti

r " ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, verlies van hoedanigheid van vennoot of overlijden van de statutaire zaakvoerder zal deze rechtstreeks opgevolgd worden door de heer Bart Huyers, geboren te Antwerpen, op vijfentwintig september negentienhonderdvierenzeventig, thans wonende te B-2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 76 gvl.

Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier. Bij ontstentenis van enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder kan op verzoek van elke betrokkene de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, een voorlopig bewindvoerder aanstellen voor dringende zaken van louter beheer. Deze laatste moet binnen de vijftien dagen na zijn aanstelling een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, die beslist of hetzij een nieuwe stille vennoot zal optreden ais zaakvoerder, hetzij de vennootschap wordt omgezet in een andere vennootschapsvorm indien geen van de stille vennoten de opdracht tot zaakvoerder wil uitoefenen.

Artikel 8. Werking

Indien er slechts een zaakvoerder is, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan dienen zij unaniem akkoord te zijn om te besluiten.

Artikel 9, Aansprakelijkheid van de zaakvoerders

De zaakvoerder is tegenover derden onbeperkt aansprakelijk voor alle handelingen van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zijn zij hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk ten aanzien van derden voor alle handelingen van de vennootschap. Deze aansprakelijkheid kan niet conventioneel worden beperkt.

Artikel 10. Intern bestuur

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt

Binnen de perken van het vennootschapscontact, dit wil zeggen voor zover zijn handelingen stroken met de doelomschrijving, vervult hij zijn opdracht en bepaalt hij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hem ter zake richtlijnen kan opleggen.

Artikel 11. Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser of verweerder. Zijn er meerdere zaakvoerders aangesteld, dan wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door aile zaakvoerder die gezamenlijk optreden.

Artikel 12. Dagelijks bestuur

De zaakvoerders kunnen, mits eenparig akkoord van de beherende vennoten, de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meerdere personen die beherende vennoten moeten zijn en individueel, gezamenlijk dan wel ais collega moeten optreden,

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, namelijk wegens hun mindere belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onmiddellijke beslissing te nemen, het optreden van de zaakvoerders niet vereisen of wenselijk maken.

Hun aanstelling en beëindiging van hun opdracht worden openbaar gemaakt door neerleggen in het vennootschapsdossier van een afschrift van de notulen betreffende hun aanstelling of beëindiging van hun opdracht.

Artikel 13. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht Ook de stille vennoten kunnen als bijzondere gevolmachtigden namens de vennootschap optreden.

Artikel 14. Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen, in de vijfde maand na het einde van het boekjaar. Altijd kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergadering van de vennoten wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij gewone brief, toegezonden minstens acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15, Bevoegdheid van de vergadering van de vennoten

De vergadering is bevoegd te beraadslagen en te besluiten ter zake van

*De vaststelling van de jaarrekening

*De bestemming van de resultaten

*De wijziging van de statuten

*De benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

'Br wordt duidelijk gesteld dat de beherend vennoot Willy Huyers het mandaat van onbezoldigd zaakvoerder

voor de duur van de vennootschap heeft.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

B.ijlagen.blj..het Belgisch Staatsblad. -10/05/2013 " Annexes -du Moniteur" belge "

."

" Artikel 16, Besluitvorming -- notulen " "

"

Elke beherende vennoot heeft het recht op een stem in verhouding tot zijn participatie. In de vergadering van de vennoten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de i i statuten evenwel, is een eenparig besluit van de beherende vennoten en een meerderheid van de stilde ivennoten vereist. Van elke vergadering worden de notulen opgemaakt

Artikel 17 Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april 2013 en eindigt op 30 september 2014. Alle andere boekjaren lopen van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar. Aan het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, en ook de jaarrekening.

Artikel 18. Bestemming winst of verlies

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit

s ; geheel of gedeeltelijk te reserveren,

"

Artikel 19. Vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de in vereffeningstelling gedaan `. door een of meer vereffenaars. Is geen vereffenaar aangesteld dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van i ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De in functie treding van de vereffenaar en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20. Bevoegdheid van de vereffenaar

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 181, 182 en 183 van de vennootschapswet, tenzij de algemene vergadering anders besluit

Artikel 21. Woonstkeuze

Alle beherende vennoten wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de vennootschap.

Artikel 22.Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar loop van 1 april 2013 tot 30 september 2014. Aile handelingen verricht vanaf 1 april '" 2013 voor de vennootschap in oprichting vallen ten haren laste. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Mevrouw Simonne Kegelaers De heerwilly Huyers

"

De heer Bart Huyers

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.02.2017, NGL 28.02.2017 17056-0094-008

Coordonnées
SIMKE

Adresse
SCHOTENSTEENWEG 432 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande