SIMONS WALRAVENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMONS WALRAVENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.183.129

Publication

09/10/2012
ÿþ Mod Word t t.1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Beigisoh Staatsblad

189111.1§111g111

~, 1,a~r dc Rechtbank

~

rf.Iwerpen,p

P

Griffie2 8 SFP. 2012

Ondernemingsnr : 0828.183.129

Benaming

(voluit) : Simons Walraven '

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boniverlei 271 - 2650 l=degem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Er zijn voldoende aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd om geldig te kunnen beraadslagen en stemmen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de volgende beslissing genomen:

Met ingang vanaf 1 augustus 2012 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Graanmarkt 7, 2000 Antwerpen.

Na het afhandelen van de hogergenoemde agendapunten wordt de vergadering om 19:00 geheven.

Voor echt verklaard,

MUTUA FIDES bvba

Zaakvoerder

SIMONS Philippe

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

28/05/2015
ÿþmcd 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hechtbank van koophandel Antwerpen

18 MEI 2015

afdeling Antwerpen

griffie

Ondernemingsnr : 0828.183.129

Benaming (voluit) : Simons Walravens

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graanmarkt 7

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Benoît: De Cleene, te Antwerpen in zijn kantoor, op 11/05/2015 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: 1/ Wijziging van de naam in "RETAIL POINT"; met ingang van 1 juni 2015, zodat artikel 1 der statuten vanaf die: datum luidt als volgt:

"Artikel 1: Benam(f g

De handelsvennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt. RETAIL. POINT'. Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het; letterwoord 'BVBA."

2/ Aanpassing van artikel 3 der statuten aan de door de zaakvoerder genomen beslissing tot verplaatsing ervan naar het huidige adres.

3/ Aanpassing van artikel 10 der statuten aan de gewijzigde benaming van de statutaire zaakvoerder: rechtspersoon bvba "MUTUA FIDES" (voorheen genaamd 'SIMONS RETAIL'), en het gewijzigde adres van de~ statutaire zaakvoerder rechtspersoon 'QUERCUS', en van haar vaste vertegenwoordiger de heer WALRAVENS; Yves, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

" Artikel 10: Bestucoraaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die benoemd worden; door de algemene vergadering voor de duur die deze bepaalt.

Zo een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,' bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast word(; met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerders warden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MUTUA FIDES, met zetel te 2530 Boechout, Vremdesesteenweg 137, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0881.39.417, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer SIMONS Philippe, geboren te Antwerpen op eenentwintig februari negentienhonderd; zesenzestig, wonend te 2530 Boechout, Vremdesesteenweg 137.

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `QUERCUS', met zetel te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Geraardsbergsestraat 114 bus 4, RPR Brussel, Nederlandstalig 0886,139.738, met als vaste vertegenwoordiger de heer WALRAVENS Yves, geboren te Brussel op negen januari negentienhonderd: negenenzeventig, wonend te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Geraardsbergsestraat 114 bus 202.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten, of door: een gemotiveerd besluit van de buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen, en~ genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging."

4/ De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen werden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en' zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien werd bijzondere volmacht verleend, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of! ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de inschrijving van de vennootschap, de wijzigingen daarvan en de schrapping, aan Boekhoudkantoor Seeuws (Kodiac), Hoogboomsteenweg 4 , 2950, Kapellen, vertegenwoordigd door de heer Kris Seeuws, met recht van substitutie.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders aile documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

11111111,1N81111

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Benoît De Cleene,Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + coördinatie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SIMONS WALRAVENS

Adresse
GRAANMARKT 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande