SINT-LUTGARDIS

Association sans but lucratif


Dénomination : SINT-LUTGARDIS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.985.733

Publication

03/07/2014
ÿþMod MC 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van egegego Ter gale ,ien de

frp,c" !-Tr  s ht

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lI

2 4 RINI 2014

ANTWERPE.S arcteling TURNHOUT De Griffier

111111 IIJIA11,1.31.10,111

Ondernerningsnr : 0410.985.733

Benaming

(voluit) : vzw Sint Lutgardis

(verkort) :

Mil.141.1." " " " " " " 1" " "

Griffie

..

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Gasthuisstraat3 240 (volledig adres)

Onderwerp akte:

Loehu..1

In de bijzondere algemene vergadering van de vzw Sint Lutgardis van 17.05.2013 is het voorstel aanvaard om Peter Dams op te nemen als lid van de vzw. Hij maakt tevens deel uit van de Raad van Bestuur. Erik Nuyts neemt ontslag uit de Raad van Bestuur maar blijft wel lid van de vzw zoals vermeld in het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 17.05.2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013
ÿþIINNWN~~#l' NUWVW~V~MV~

1 99289*

Voor..

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEG {= I_FGJ~ GRIFFIE R CHTBANK VAN

19 JUNI 2513

KOOPHANDEL TURNHOUT

Glknoriffler

Mod Want 11.1

Ondernemingsnr : 0410.985.733

Benaming

(voluit) : vzw Sint Lutgardis

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gasthuisstraat3 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Art. 1 De vereniging genaamd 'vzw Sint - Lutgardis' heeft haar zetel gevestigd te Mol, Gasthuisstraat 3.

Art, 2 De vereniging heeft tot doel het onderwijs van het Sint -- Lutgardisinstituut, Gasthuisstraat 3, 2400 Mol, te bevorderen door de school bij te staan bij de uitbouw van haar didactisch patrimonium en het onderhoud en de uitbreiding van lokalen en uitrusting, zowel van theorielokalen als van praktijklokalen.

Om haar doel te bereiken kan de vereniging alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel te maken hebben en/of dit doel kunnen bevorderen.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met haar doel omschreven in het eerste lid en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken.

Tot het doel van de vereniging behoort eveneens het rationeel beheer en de instandhouding van de onroerende goederen die eigendom zijn van de vereniging en de verwerving hiervan, in overeenstemming met het hoger doel waarvoor de vereniging is opgericht.

Art. 3 De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 4 Het aantal leden is onbeperkt, maar mag nooit minder dan drie bedragen. Tot de vereniging kan toetreden al wie door de algemene vergadering aanvaard wordt na voordracht door minstens één lid van de algemene vergadering. De algemene vergadering beslist autonoom over elk verzoek tot opneming.

Art. 5 Van de leden kan geen bijdrage gevorderd worden.

Art. 6 Het lidmaatschap van de leden eindigt van rechtswege bij het overlijden

van het lid.

Het lidmaatschap eindigt eveneens indien schriftelijk ontslag wordt ingediend bij de raad van bestuur. De.

uitsluiting van een lid kan enkel worden uitgesproken door de algemene vergadering met een tweederde

meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden.

Art. 7 De uittredende, ontslagnemende of ontslagen leden, alsook hun erfgenamen of de erfgenamen van de overleden leden, verzaken aan elke vermogensrechtelijke aanspraak op het maatschappelijke bezit van de vereniging. Ze kunnen evenmin de eventueel door hen of door hun; rechtsvoorganger uitgekeerde bedragen terugvorderen,

Art. 8 De algemene vergadering bestaat uit alle leden. De leden beschikken in de vergadering over één stem.

Art, 9 Een beraadslaging van de algemene vergadering Is vereist in de

volgende gevallen:

1)Wijziging van de statuten

2)Benoeming en afzetting van de bestuurders

3)Goedkeuring van de begroting van de rekening

_ 4)Uitsluiting van een lid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

n

I

5)Ontbinding van de vereniging

6)Benoeming en afzetting van de commissaris

7)Kwijting aan de bestuurders en de commissaris

8)De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 10 De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter en een

ondervoorzitter.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Art, 11 Elk jaar wordt minstens één algemene vergadering gehouden binnen de twee maanden die volgen op het eerste kwartaal voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgesloten boekjaar en de begroting van het volgende jaar.

Bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en telkens wanneer minstens een vijfde van de leden daarom verzoekt. In dit laatste geval dient de raad van bestuur binnen de maand gevolg te geven aan het verzoekschrift.

De leden worden door middel van een gewoon schrijven opgeroepen voor de algemene vergadering. De oproepingsbrief dient de leden ten minste acht dagen voor de vergadering te bereiken. De postdatum geldt als bewijs.

De algemene vergadering wordt gehouden op uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief,

De oproepingsbrief bevat steeds de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter,

Art. 12De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden, tenzij de in artikel 6 tweede lid voorziene uitsluiting van een lid.

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid. Het aantal volmachten per aanwezig lid is beperkt tot één.

De vergadering kan alleen beraadslagen over punten die in de agenda opgenomen zijn, tenzij alle aanwezige leden van de vergadering ermee instemmen dat het niet geagendeerde onderwerp toch behandeld wordt.

Voor wijziging der statuten en de vrijwillige ontbinding is een bijzondere algemene vergadering nodig. Om op geldige wijze een beslissing te kunnen nemen, moet ten minste tweederde van de leden van de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De beslissing voor een vrijwillige ontbinding moet genomen worden met viervijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Om een . statutenwijziging te kunnen aannemen is ten minste tweederde van de stemmen vereist.

Art. 13 De notulen van de algemene vergadering worden in de zetel van de vereniging bewaard en ondertekend door de raad van bestuur. Elk lid van de vergadering ontvangt binnen de maand een afschrift van de notulen.

Art. 14De vereniging wordt beheerd door de raad van bestuur, bestaande uit minimum 3 personen,

benoemd door de algemene vergadering die ook de duur van de functie en de inhoud bepaalt,

Aan de beheerders kan geen vergoeding uitgekeerd worden.

De raad van bestuur is een collegiaal orgaan.

Art.15De raad van bestuur verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voor de algemene vergadering zijn voorzien,

De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt zonder voorafgaandelijke toelating van de algemene vergadering in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

De raad van bestuur mag alle roerende en onroerende verbintenissen aangaan: verkopen, aankopen, lenen, ontlenen, bankverrichtingen doen, in één woord, de vereniging geldig verbinden, In alle omstandigheden en op de meest uitgebreide wijze.

Art, 161n geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebrek daarvan door de rechtbang, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der achulden van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Art. 17lndien de vereniging ontbonden wordt, hetzij vrijwillig of gerechtelijk, is de vereffenaar gehouden het netto - actief vermogen te bestemmen ten voordele van het Sint  Lutgardisinstituut, Gasthuisstraat 3, 2400 Mol.

Art. 18Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten zijn de beschikkingen van de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Mol, 17 mei 2013

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2013
ÿþ MOb 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor

behour aan hi seigis

Staatst

1

J~u~~n~~nu~*~~10111111111,1111j11111111113 0 122

flndernetningsnr : 410.985.733

Benaming

(voluit) : VZW Sint-Lutgardis

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 1 DEC. 2012

KOOPHANDEGrff

~~NIHOUT ier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

rverkorr) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Gasthuisstraat 3 2400 MOL

Onderwerp akte : ontslag bestuurders

De buitengewone algemene vergadering van 19 oktober 2012 heeft niet eenparigheid van stemmen en conform artikel 9 van de statuten beslist het ontslag van volgende bestuurders te acteren: Dhr. Jacques Vanhoudt (RR 29.01.11441.48), Mevr. Antoinette Van Eyndhoven (RR 32.06.02-182.84), Dhr. Marcel Smet (RR 26.07.10-205.90), Dhr. Cyrillus Gladines (43.05.21-137.74), Dhr, Paul Luyten

(RR 43.10.01-185.79), Dhr. Vic Mangelschots (RR 45.10.12-115.55), Mevr. Gerda Vandelaer (RR 36.02.12-180.36) en Dhr. GuidoBruynseels (RR 37.08.24-183.27).

Bij deze zijn bijgevolg alle bestuurders ontslagen met uitzondering van Erik Nuyts (RR 51.12.09-213.90), Alina Peeters (RR 53.07.02-120.12) en Ludwig Van Acoleyen (RR 53.08.13-175.22), welke op heden voor zover nodig, werden herbenoemd in hun functie.

Getekend Erik Nuyts

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en heedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd Str vereniging, st'chtine o# organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : P,aain en handrekening.

30/06/2015
ÿþOndernemingsar : 0410.985.733

Benaming

(voluit) : VZW SINT LUTGARDIS

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : GASTHUISSTRAAT 3 2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte

In de algemene vergadering van de vzw Sint Lutgardis van 29.05.2015 is het voorstel aanvaard om An Smeyers op te nemen als lid van de vzw. Zij maakt tevens deel uit van de Raad van Bestuur. Ludwig Van Acoleyen neemt ontslag uit de Raad van Bestuur maar blijft wel lid van de vzw.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staats, adlake.n.cLte.maken.ko ie na neerlegging ter griffie van de dKl te galeg'i tes' ,ritme van cie

a-rg A,` IrAN rrûO?1E:&tiID L

UMM

19 JUNI 2015

ANTIVEïtPEN atau31r4 í" UaNHOUT De Griíilor

Griffie

i

II

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SINT-LUTGARDIS

Adresse
GASTHUISSTRAAT 3 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande