SKILLFLEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SKILLFLEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.050.880

Publication

01/02/2012
ÿþ MOd Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergettad te. b it'!!a tire

Rechtbank van Uoop ii'Ct

~

te uven, ~ ~~ JAN. 2012

~ GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

" 12028656*

~

Ondernemingsnr : 0840.050.880

Benaming

(voluit) : SKILLFLEX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mosvennedreef 7 - 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de raad van bestuur d.d. 30 december 2011 wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01 januari 2012 overgebracht naar Hanswijkstraat 3-5, 2800 Mechelen.

I CAN BVBA

vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Xavier Verhoestraete

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/10/2011
ÿþMon 2.0

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111t111111)!qemplili

Neergelegd ter ariffie der

Rechtbank van KoophandeP

te Leuven, de 0 l U T , 2011

DE GR rtiFfrélER,

Ondernemingsnr : O 1)ttO o.S0 'et 11,0 -

Benaming '

(voluit) : "SKILLFLEX"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3140 Keerbergen, Mosvennedreef, 7

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester André PHILIPS, Notaris met standplaats te Koekelberg (1081 Brussel), vervangende zijn ambtgenoot Meester Robert VAN DYCK, Notaris met standplaats te Etterbeek (1040 Brussel), op drieëntwintig september tweeduizend en elf :

ZIJN VERSCHENEN:

1)De heer VERHOESTRAETE Xavier Gerard Denise, wonende te 3140 Keerbergen, Bollostraat 31. -Identiteitskaart nr 590-7752399-88.

Rijksregister nr 710204-207.14 vermeld met toestemming.

2)De heer DE BRAUWER Christophe Maria François, wonende te 2830 Blaasveld, Perkamentlaan 19. -Identiteitskaart nr 591-0104312-42.

Rijksregister nr 810218-409.87 vermeld met toestemming.

3)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Next Step", met maatschappelijke zetel te' 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 7, BTW BE 0838.542.927 RPR LEUVEN.

Alhier vertegenwoordigd krachtens de statuten door haar zaakvoerder de heer VAN DEN BERGE Wim, wonende te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 7 (Rijksregister nr 720216-189.81 vermeld met toestemming), in die hoedanigheid benoemd bij de oprichtingsakte gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nr 11130968.

Die mij verzocht hebben hun akte te verlenen dat zij tussen hen een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap hebben opgericht met als naam "SKILLFLEX" met zetel te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 7, waarvan het geplaatste kapitaal honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 1200 aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1)door de heer VERHOESTRAETE Xavier voormeld :

Vierhonderd aandelen 400 2)door de heer DE BRAUWER Christophe voormeld :

Vierhonderd aandelen 400 3)door de vennootschap "Next Step" voormeld :

Vierhonderd aandelen 400

Hetzij in totaal duizend tweehonderd aandelen 1.200

De inschrijvers verklaren dat aile aandelen waarop zij hebben ingeschreven volledig volstort zijn.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in. oprichting, bij de BNP Paribas Fortis rekeningnummer 001-6523654-92.

Het bewijs van deponering, welke aan deze akte zal gehecht blijven, werd door deze bank afgeleverd op eenentwintig september tweeduizend en elf.

Zij verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

II. STATUTEN

Artikel 1: De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Artikel 2: De naam van de vennootschap luidt: "SKILLFLEX".

Artikel 3: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 7 en mag in het Vlaamse of hoofdstedelijk gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot doel : alle activiteiten uitoefenen met betrekking tot het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau van private arbeidsbemiddeling of tewerkstelling, zoals voorzien in de vigerende regionale en federale reglementeringen, alsook activiteiten van om het even welke aard die verband houden met het human resources beleid, met inbegrip van werving- en selectieactiviteiten, outplacementactiviteiten, loopbaanbegeleiding en jobcoaching, alsmede alle andere diensten die betrekking hebben op opleiding, bijstand en advies inzake personeelsbeleid.

blz. van Luik 6 versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle activiteiten die in het kader van de dienstencheques kunnen worden uitgeoefend zoals (zonder dat volgende opsomming limitatief zou zijn) :

- hulp in de huishouding bij de gebruiker thuis : schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden

- hulp buiten het huis van de gebruiker : dagelijkse boodschappen, strijken in een lokaal van de onderneming (eveneens verstelwerk aan het strijkgoed), begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commisionair of tussenpersoon :

- het verlenen van advies-, management -, consulting-, marketing-, administratieve- en andere diensten aan ondernemingen en verenigingen krachtens contractuele of statutaire aanstelling en het optreden in de hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan van de cliënt of anderszins.

Terzake kan de vennootschap zonder dat deze opsomming beperk end is, optreden als tussenpersoon bij handelsverrichtingen, het bestuderen en ontwikkelen van handels- en financiële projecten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, leasen, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen

activiteiten m.b.t. vermogensbeheer van haar eigen patrimonium; zij mag geenszins activiteiten uitoefenen van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor rekening van derden en dit bij toepassing van de wet van 04 december 1990 op de financiële transactie en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogens- beheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen.

- het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen. Deze opsomming is niet limitatief.

- belangen nemen, bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie of deelneming of op elke andere wijze in alle ondernemingen, vennootschappen of instellingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel van aard is dit van de vennootschap te bevorderen.

- hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

- alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Artikel 5: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 6: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) kapitaalsaandelen zonder vermelding van nominale waarde, en die elk een/duizendtweehonderste (1/1200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en is volledig geplaatst.

Artikel 12: De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn van maximum zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder kan door de algemene vergadering der aandeelhouders ontnomen worden.

Artikel 14bis: Zolang de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt en bestuurd wordt door slechts twee bestuurders, kan aan geen van hen in bestuursvergadering een beslissende stem warden toegekend en moeten zij beiden steeds in overleg en met unanimiteit besluiten treffen.

Artikel 21: De gewone jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel of ter plaatse aangeduid in de oproepingsberichten de vierde dinsdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Artikel 23: Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

Artikel 24: De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij zijn afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder. De voorzitter duidt de secretaris aan en de vergadering benoemt een of twee stemopnemers.

Artikel 28: Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 31: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, en nodig geachte delgingen en provisies, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer deze reser-ve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering, op voorstel van de « raad van bestuur, met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

Geen uitkering van winst mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-aktief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 34: Het nettoprovenu van de vereffening, na aanzuivering van aile maatschappelijke schulden, wordt verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen, in verhouding tot hun volstorting.

ALGEMENE VERGADERING

De comparanten stellen vast dat door de goedkeuring van de hiervoorgaande statuten, de naamloze vennootschap "SKILLFLEX" werd opgericht, en zij er de algemene vergadering van vormen.

Zij erkennen terstond samen te komen in algemene verga-dering met agenda zoals hiervoor gezegd, en navolgende beslissingen te nemen onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

De vergadering beslist eenparig het aantal bestuurders te bepalen op drie.

De vergadering beslist dat het mandaat van bestuurder onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vergadering beslist eenparig te benoemen als bestuurders:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I CAN", met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Bollostraat 31, BTW BE 0466.633.544 RPR LEUVEN, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERHOESTRAETE Xavier, wonende te 3140 Keerbergen, Bollostraat 31, (Identiteitskaart nr 590-77599-88  Rijksregister nr 710204-207.14)

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXY", met maatschappelijke zetel te 2830 Blaasveld, Perkamentlaan 19, BTW BE 0830,299.016 RPR MECHELEN, niet als vaste vertegenwoordiger de heer DE BRAUWER Christophe, wonende te 2830 Blaasveld, Perkamentlaan 19, (Identiteitskaart nr 5910104312-42 - Rijksregister nr 810218-409.87)

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEXT STEP", met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 7, BTW BE 0838.542.927 RPR LEUVEN, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DEN BERGE Wim, wonende te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 7, (Identiteitskaart nr 5907930171-59 - Rijksregister nr 720216-189.81).

van wie het mandaat zal eindigen, behoudens ontslag of herverkiezing, onmiddellijk na de algemene vergadering van tweeduizend en zeventien.

De vergadering beslist eenparig dat het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend en twaalf en dat de eerste gewone jaarlijkse vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

De vergadering beslist als voorzitter van de raad van bestuur te benoemen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "1 CAN", voormeld, met ais vaste vertegenwoordiger de heer VERHOESTRAETE Xavier, voormeld.

De vergadering beslist eenparig als gedelegeerd bestuurder te benoemen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I CAN", voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERHOESTRAETE Xavier, voormeld, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEXT STEP", voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DEN BERGE Wim, voormeld, die, in uitvoering van artikel 18 der . statuten bekleed is met volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om de vennootschap geldig te verbinden, op uitzondering na van volgende beperkingen :

-voor aile betalingen, verrichtingen, rechtshandelingen, met een waarde boven de som van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) heeft de gedelegeerd bestuurder de toestemming nodig van een ander bestuurder. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid om dit bedrag jaarlijks aan te passen.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Maldegem-Adegem, Albert De Keselstraat 2, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank van , Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket, bij alle diensten van het Ministerie van Financiën, alsmede bij de Federale Overheidsdiensten alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stelten met alle nodige formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,-

André PHILIPS - Notaris.

Voo; behouden

" aan`het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bith-et Belgrsch Staatsblact 19f1-0/2011- Annëxeg iin 1Glüiiitëü"r liélgé

Tergelijk hiermee neergelegd : - een uitgifte - een bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.04.2015, NGL 31.08.2015 15506-0565-016
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 25.07.2016 16343-0155-016

Coordonnées
SKILLFLEX

Adresse
HANSWIJKSTRAAT 3-5 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande