SKYCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SKYCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.407.568

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 04.07.2013 13264-0357-012
04/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300932*

Neergelegd

02-02-2011



Griffie

0833407568

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SKYCON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2580 Putte, Pachtersdreef 37

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op 1 februari 2011 blijkt dat de heer WITTOCX Johan Henri, wonende te 2580 Putte, Pachtersdreef 37, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Skycon en met zetel te 2580 Putte, Pachtersdreef 37 heeft opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichter volledig geplaatst en geheel volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 20.000,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Fortis Bank.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon, in commissie of als vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland:

- het uitbaten van een onderneming voor projectontwikkeling en handel in onroerende- en roerende goederen voor eigen rekening;

- het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

De vennootschap heeft eveneens als doel, de studie, het advies, de raadpleging, de expertise en alle dienstverlening in het kader van haar doel.

In het kader van haar doel kan de vennootschap zich borg stellen, aval verlenen en borgen in haar voordeel bedingen.

Deze opsommingen zijn geenszins limitatief en dienen in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag alle industriële-, commerciële-, burgerlijke- en financiële handelingen verrichten en bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van haar handelsfonds in pand stellen. Zij mag zich borg stellen, zekerheden en/of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld.

De vennootschap mag alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen stellen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat

betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Statutair zaakvoerder van de vennootschap is de heer Wittocx Johan, wonende te 2580 Putte, Pachtersdreef 37. Hij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Volmacht

Wordt aangesteld als volmachtdrager, de vennootschap Juribel Partners met zetel te 2000 Antwerpen, Ankerrui 20, 3de verdiep, en haar aangestelden, om volgende handelingen te stellen:

Om bij de diensten van de ondernemingsloketten en/of griffies van de Rechtbank van Koophandel alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, aanvraag ondernemingsnummer, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) van het ondernemingsnummer;

Om de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SKYCON

Adresse
PACHTERSDREEF 37 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande