SLADE SHIPPING BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SLADE SHIPPING BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.004.909

Publication

07/11/2014
ÿþ Mae Wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan bet

Belgisci Staatsbla

~

Ondernemingsnr : 0845.004.909

Benaming

(voluit) : RULEWAVE BELGIUM

(verkort)

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 OKT. 2014

afdelin+r4il;rpen

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Fuggerstraat 12 te 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de nv Rulewave Belgium, met zetel te 2030 Antwerpen, Fuggerstraat 12 (RPR BTW BE 0845.004.909 Antwerpen), verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen op 9/10/2014, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "SLADE SHIPPING BELGIUM'

2. ontslag als bestuurder van bv Weipoort Beheer, vennootschap naar Nederlands recht, ingeschreven onder nummer 24168251 alsook kwijting voor het door haar gevoerde bestuur met ingang van 9/10/2014.

Benoeming als bestuurder, de bv Stade Holding, vennootschap naar Nederlands recht, met adres te 3011 TH Rotterdam (Nederland), Haringvliet 96, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Rotterdam (Nederland) onder nummer 61516139 voor een termijn van zes jaar met ingang van heden.

Vaste vertegenwoordiger van bv Stade Holding: Franciscus Thomas Jozef Rosier, geboren te Amsterdam op 20 juli 1952, wonede te 2355 8S Hoogmade, Schoollaan 5.

3. coördinatie van de statuten aan het genomen besluit

4. volmacht voor administratieve formaliteiten te verlenen aan Fiduciaire Van Alsenoy met zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 203, met mogelijkheid van indeplaatstelling.

Jef Van Roosbroeck

Werd mee neergelegd: afschrift akte - gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de, Iaztste blz van Lu+k B  c: ,ftelden Recto Num en hoedanrgherd var. .,<,+n. menterencie not ,Stzq van de pelsa{u" n{En)

bevoead ae rechtspersoon 1Ffi-, ~arxen van denier vc cegenveocrdren

Verso Na.-m t t hnndtekenrna

17/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

11111J11111,1,1111,11N01

Neergslegd ter griffie van de Fecptbank van Koophandel te Antwerpen, op

4 APR, 7Ü1?

Griffie

Ondernemingsnr : rr ,?tJ) _ 0 0

Benaming (voluit) : RULEWAVE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2060 Antwerpen, Fiuggerstraat 12

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;; '; Broederminstraat 9, op dertig maart tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden;; neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1, Oprichters

1/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Weipoort Beheer B.V.", statutair gevestigd te Rotterdam; (Nederland), met adres te 3016 AB Rotterdam (Nederland), Koningin Emmaplein 12, ingeschreven in het?, handelsregister van de kamer van koophandel voor Rotterdam (Nederland) onder nummer 24168251;

2/ de vennootschap naar het recht van het Verenigd Koninkrijk "RULEWAVE (UK) Limited", met zetel te 2; Devonshire Square, Londen EC2M 4U3 (Verenigd Koninkrijk), ingeschreven in The Registrar of Companies'; onder nummer 01815693.

De comparanten werden vertegenwoordigd door meester VAN dEN ABEELE Micha, advocaat, van Belgische!' nationaliteit, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Roderveldlaan 3, ingevolge onderhandse volmacht.

2.a) Rechtsvorm ; handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam ; "RULEWAVE BELGIUM"

3. Zetel : te 2060 Antwerpen, Fuggerstraat 12

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel;

- de ontvangst, de manipulatie, de behandeling, het vervoer, de opslag in magazijnen, de controle, het wegen,' meten en het bewaken van alle goederen en producten, nemen van monsters, evenals alle verrichtingen met, betrekking tot de trafiek, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van goederen té water, door' de lucht of te land; het stouwen, het laden en lossen van schepen, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of, onrechtstreeks samenhangen met hogervermelde werkzaamheden, in het bijzonder alle handelingen van=; vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, makelarij, douane-agentschap, distributie en verzending, alle verrichtingen die betrekking hebben op de behandeling van goederen, evenals de;! beroepswerkzaamheden van carrosserie, herstelling en onderhoud van voertuigen en containers.

De vennootschap kan haar diensten verlenen als studiebureel onder meer in verband met adviezen van administratieve, organisatorische en financiële aard;

- de exploitatie, de verkoop en de verhuring van mechanische toestellen nodig voor goederenbehandeling; het;; , overnemen van elke handel of van een gelijkaardige vennootschap.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren; die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of' anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de ver-:~ wezenlijking van haar doel. De vennootschap kan onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelnemingi, ÿ heef.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag alle eigendommen, alle gebouwen, opslagplaatsen, afdaken, schepen, vaartuigen en lichters verwerven, verkopen, ruilen, huren, bouwen, exploiteren en productief maken, dit alles op het gebied van zeevaart, binnenvaart, spoorwegen, baan- en luchtverkeer, zowel in België als in het buitenland.

De opsomming die voorafgaat is verklarend en niet beperkend.

De vennootschap heeft verder tot doek

1/ zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

2/het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

3/ het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

4/ haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende leasing;

5/ de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6/ het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voormelde opsomming is niet beperkend, maar uitsluitend bij wijze van voorbeeld.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD euro (¬ 61.500,00), verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve i

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal {

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van april om elf uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemenen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter' beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de ;woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde

lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene

"

vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de

`.stemwijze, noch de _onthouding is-vermeld,-zijn_nietig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ti aan het

Belgisch

Staatsblad

Y

4

Voorbehouden ti aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 41.1

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een ander (niet-) aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10,1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zeventien

1/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Weipoort Beheer B.V.".

De heer ROSIER Franciscus Thomas Jozef, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2355 BS Hoogmade (Nederland), Schoollaan 5, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger,

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Triple B", te 2288 Grobbendonk, De Dellekens 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0899.976.787.

De heer BOGAERTS Werner Jozef Rosalia, van Belgische nationaliteit, wonende te 2288 Grobbendonk, De Dellekens 32, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar,

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

" overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en. de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de " vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, doch enkel voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist,

2. Wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid . "Triple B", voornoemd. De heer BOGAERTS Werner, voornoemd, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Op de láatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 71.1



Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan meester VAN

dEN ABEELE Micha, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

m ' Voor-

behouden

'aan het

`' Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0331-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0506-014

Coordonnées
SLADE SHIPPING BELGIUM

Adresse
ERNEST VAN DIJCKKAAI 15/17 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande