SLAGERIJ J. VAN LOOVEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ J. VAN LOOVEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.022.458

Publication

25/07/2012
ÿþr

Mod Woad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lirtle van de Rechtbt~t

.~I,r)ü ~ r Antwerpen, op

YOii Antwerpen,

d~

Griffie ~ § i41.12012

louai ~iuui

*12130965*

u

beh, aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874022458

Benaming

(voluit) : Slagerij J. Van Looveren in Vereffening

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pullemansstraat 1, 2960 Brecht

(vatledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 juni 2012 werden volgende besluiten genomen:

- Naar aanleiding van de beschikking van 19 juni 2012 betreffende de goedkeuring van het

vereffeningsplan wordt de sluiting van de vereffening goedgekeurd. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

- De heer Van Looveren Joannes wordt ontslagen als vereffenaar,

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar bewaard worden in de woonplaats van de heer Van Looveren Joannes, wonende te Pullemansstraat 1 te 2960 Brecht .

Tegelijk neergelegd stuk: Beschikking betreffende goedkeuring vereffeningsplan Tegelijk neergelegd stuk: Verslag van deze bijzondere algemene vergadering

Van Louveter, ,loannes

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2012
ÿþOndernemingsar Benaming

;IOiuctl

(erkort)

0874022458

SLAGERIJ J. VAN LOOVEREN

Mod Wmd 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

1-keNÜ "

Griffie

1 Pr' "12

iu



" 12093914*



Bijlagen bij lïèt Bèlgisèlïtaatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID PULLEMANSSTRAAT 1, 2960 BRECHT

: VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR  AANPASSING STATUTEN

akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, de twintigste april, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd drie bladen, géén verzendingen te BRASSCHAAT, Registratie Il, de 03 MEI 2012 Boek 189, blad 19, vak 5 Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (get.) J. ROMBOUTS", dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Slagerij J. Van Looveren", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Pullemansstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.022.458 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

Voorlezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder toelichtend de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag daterend van 6 maart 2012 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 29 februari 2012.

Over gemelde staat van actief en passief werd op 30 maart 2012 een verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlel

12.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SLAGERIJ J. VAN LOOVEREN" kan ik verklaren dat :

* Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale contrales, van de solvabiliteit van de vorderingen, de termijnrekening en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden

taats(. t,37 vars Lu,4' C v¬ ,rn-^t*,' Roco t at11 c-et,rsantenterenáC nOtarie t etzti van de perso(o)nfcn)

tevoegd cie reet -r. " r aanzren van derden te vertegenwoordigen V. rro )Jdarr, et1 (,ard'~re

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp alete Het blijkt uit een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de

vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 29 februari 2012.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 29 februari 2012 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 133.920,50 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe. "

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haar vereffening, en spreekt zij de invereffeningstelling van de vennootschap uit.

TWEEDE BESLUIT:

Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd : VAN LOOVEREN Joannes, voornoemd, die aanvaardt.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, handdichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsomming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te steilen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschappen.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in Iikwidatie te verbinden.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten inzake de ontbinding-invereffeningstelling, als volgt :

- wijziging van de eerste zin van artikel één door de volgende:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening."

- artikel vier wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op achttien mei tweeduizend en vijf.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten, ge-ihou~iden voor het ambt van Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, op twintig april tweeduizend en twaalf, heeft de vennootschap vroegtijdig ontbonden, en inveref-'fening gesteld."

de eerste zin van artikel negentien wordt vervangen door volgende tekst :

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op twintig april tweeduizend en twaalf, werd de vennootschap vroeg-'tijdig ontbonden en inveref-'fening gesteld.

Tot vereffenaar werd benoemd : VAN LOOVEREN Joannes Alphonsus Maria, wonende te 2960 Brecht, Pullemansstraat 1.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, handlichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsomming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwldatie te verbinden."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Groep Fibover", vertegenwoordigd door Glenn Dierickx, Witvenstraat 84-86 te 2940 Stabroek-Hoevenen, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten, homologatie benoeming vereffenaar.

à

Voor-

. gehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

0:. ,F_ ', 'ste álz van LA B veranelue,) ~°ECirj Naam en huw-,an de rnsíru¬ nerrte¬ ende imam hetzij van de perso(o)rr(en; en aanzien ven derde,' te vertegenwoordigen

,evoegd de reci+;; ;:

+icrso :,,aa¬ r errhendteFr -

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 23.12.2011 11650-0416-015
15/12/2011
ÿþ nnod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/1:V' JF~;~ " d 1..7 f~:pliiSi van de

Rechtbank %el AriwerPen

ep a 5 11Ff

D Griffier,

Griffie

*11188]46*

b

5

ui

Ondernemingsnr : 0874.022.458

Benaming

(voluit) : Slagerij J. Van Looveren

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pullemansstraat 1, 2960 Brecht (volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 januari 2011.

De algemene vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen dat het mandaat van zaakvoerder vanaf heden onbezoldigd zal zijn.

Van Looveren Joannes

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.03.2010, NGL 30.03.2010 10082-0550-015
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 11.03.2009, NGL 08.05.2009 09141-0398-016
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 12.03.2008, NGL 06.05.2008 08132-0395-016
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 14.03.2007, NGL 30.04.2007 07133-0205-017

Coordonnées
SLAGERIJ J. VAN LOOVEREN

Adresse
PULLEMANSSTRAAT 1 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande