SMALTA HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMALTA HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.111.438

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.09.2014, NGL 30.09.2014 14622-0170-013
05/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' , ,s°bgd ter griffie van de Rechtbot iïzzerandal te Antwerpen, op

2 3 DEC. 2011

Griffie

IIIiI(I It 1I 1111 1 IIt II W

" 12003470

Vc

behc aar Belç

Staat

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : SMALTA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2970 Schilde, De Pont 24

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op negentien december tweeduizend en elf, vddr registratie uitgereikt, met als, enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

De heer SCHOONBROODT Martin Maria Ghislain, wonende te 2970 Schilde, De Pont 24.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;' aansprakelijkheid

b) Naam : "SMALTA HOLDING"

3. Zetel : te 2970 Schilde, De Pont 24

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend'i het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, hete verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,;; organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de; kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het:; verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het;:j uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en+: publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,;: magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van;; management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven: van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaandei, bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating:; en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer'; erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen eni, verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen;: verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de' aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende

3 ,J

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en' ondernemingen.

4. Het verwerven. van _participaties in .eender welke vorm..in..alle bestaande .of -nog- op- te richten. rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de fmanciële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTENVEERTIG MILJOEN TWEEHONDERDDUIZEND EURO (E 48.200.000,00), verdeeld in ACHTENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD (48.200) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort door inbreng in natura.

De heer Alain KOHNEN, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THISSEN, KOHNEN, SIMON & PARTNERS", gevestigd te 4700 Eupen, Lascheterweg 30, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng-in natura letterlijk als volgt :

"4. BESLUIT

De inbreng in natura, over de aanvaarding waarvan u zich zal uitspreken in het kader van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMALTA HOLDING", bestaat uit financiële participaties die eigendom zijn van de heer Martin Schoonbroodt en die door de oprichter van de B.V.B.A. SMALTA HOLDING ten bedrage van 48.200 KE gewaardeerd werden, zijnde 1895 aandelen van de naamloze

" vennootschap "PROGESIMA", 359 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENTAL CENTER", 241 aandelen van de naamloze vennootschap "Armandine Martin, 42 aandelen op naam van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Wisdage B.V, 39 aandelen van de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "Prosol Holding S.A." en 25 aandelen op naam van de naamloze vennootschap "Investment for Wealth".

De vergoeding bestaat uitsluitend uit de creatie en de overhandiging aan de heer Martin Schoonbroodt van 48.200 aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van 1.000 E per aandeel in de B.V.B.A. SMALTA HOLDING

De inbreng was voorwerp van een onderzoek door ondergetekende in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura zowel wat betreft het bestaan, de eigendomssituatie en de verplichtingen zoals de omschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng.

" De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Het maatschappelijk kapitaal, zal dus 48.200 KE bedragen en vertegenwoordigd zijn door 48.200 aandelen zonder nominale waarde.

De waardering van de hoofdzakelijk ingebrachte participaties werd volgens rendementsmethodes en op grond " van een schatting van de toekomstige rentabiliteit van deze ondernemingen uitgevoerd. De Investment for Wealth. N..V.- -streeft . -na - _een _-aanzienlijke.-.omzetstijging.____Solbel--.GmbH_. en..IFW-.S.A .... zijn --start-up.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

IZor-~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

med 11.1

ondernemingen, waarvoor per definitie geen cijfers over het verleden beschikbaar zijn. Daarom kan de

waardering enkel bevestigd worden onder de voorwaarde dat de projecten zoals omschreven in de

businessplans worden uitgevoerd en dat de gebudgetteerde cijfers in de toekomst effectief worden gerealiseerd.

Voorondersteld wordt o.a., vooral voor de Solbel GmbH dat

- de structuur van de aandeelhouders met betrokkenheid van het key-management in de onderneming zoals in

de planning voorzien zal worden uitgevoerd en dat de Wisdage B.V. 45% van de aandelen in Solbel GmbH zal

houden.

de marktvoorwaarden niet duurzaam_ verslechteren,_ .o m. -door .een. _eventuele_ -verslechtering. van-_ _le -

conjunctuur of de economie in het algemeen,

- de subsidies, die in het financieel plan voorzien zijn, effectief aan de vennootschap uitbetaald worden,

- de kosten voor onderzoek, die in het financieel plan relatief laag bepaald werden, niet wezenlijk overschreden

worden,

- de omzetting op tecbnisch vlak functioneert.

- geen juridische belemmeringen (zoals bijvoorbeeld octrooirechten van derden) het project vertragen.

- het management team, dat voorzien werd, de vennootschap over een langere periode ondersteunt.

Tot besluit van het onderzoek is ondergetekende, van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat, mits inachtneming van de voorbehouden in de voorafgaande paragrafen, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 48.200 aandelen van de B.V.B.A. SMALTA HOLDING, zonder nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

B.V.B.A. THISSEN, KOHNEN, SIMON & Partners, Bedrijfsrevisoren,

vertegenwoordigd door A. KOHNEN,

Eupen, 16 december 2011."

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt', tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede vrijdag van de maand juni, om negentien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, is:

de heer SCHOONBROODT Martin Maria Ghislain, geboren te Eupen op vijftien september negentienhonderd

zesenvijftig.

behouden

aan het Belgisch Staat blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

_van .heth.en verleende-manna at

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan mejuffrouw COOSEMANS Ann Yvonne

Antoon, wonende te 2627 Schelle, Fabiolalaan 54/6, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van de

oprichtingsakte;

- verslag van de

oprichter;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

yeor-behouden aan het Belgisch Staalstiiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ll

*15097693*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 JUNI 2015

afdelietiegerpen

Ondememingsnr: 0842.111.438

Benaming (voluit) : SMALTA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . te 2970 Schilde, De Pont 24

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, op drieëntwintig juni tweedni7end vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden;' neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering;. van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMALTA HOLDING", ge-", vestigd te 2970 Schilde, De Pont 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0842.111.438, onder meer beslist heeft :

1. om het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van ZEVEN MILJOEN; ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 7.800.000,00) om het te brengen van ACHTENVEERTIG MILJOEN;? TWEEHONDERDDUIZEND euro (£ 48.200.000,00) op VEERTIG MILJOEN VIERHONDERDDUIZEND;; EURO (£ 40.400.000,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van:' de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort en nog terugbetaalbaar.' kapitaal van de vennootschap.

De terugbetaling zal slechts kunnen verwezenlijkt worden onder de voorwaarden en na verloop van de termijn;: die gesteld is door artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. de zaakvoerder machtiging te geven om op de door hem gepast geachte wijze over te gaan tot de terugbeta-;Î

ling die het gevolg is van de hierboven besloten kapitaalvermindering. ;:

De zaakvoerder zal slechts overgaan tot deze uitbetaling na het verstrijken van de in artikel 317 Wetboek van;, Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermin-,; dering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd

" kel geen belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

3. artikel S van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met voorafgaande beslissing tot

vermindering van het kapitaal als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VEERTIG MILJOEN VIERHONDERDDUI

ZEND EURO (£ 40.400.000,00) en is verdeeld in ACHTENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD (48.200);[

aandelen zonder vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- gecot rdineer

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15364-0458-013

Coordonnées
SMALTA HOLDING

Adresse
DE PONT 24 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande