SMART MOBILITY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMART MOBILITY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.763.095

Publication

06/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-05-2015

Griffie

*15307582*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629763095

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Smart Mobility Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op vier mei tweeduizend vijftien (04/05/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt : dat de heer ARNOUTS Jozef Jean Maria, geboren te Lier op twee oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 257, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Smart Mobility Consulting", met zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 257.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf vier mei tweeduizend vijftien (04/05/2015).

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitoefenen van de commerciële en operationele leiding van bedrijven en ondernemingen; - het optreden als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben;

- het stellen van alle daden van beheer, bijstand en management voor bedrijven en ondernemingen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, adviezen, diensten, management en ondersteuning in de meest ruime zin aan personen, bedrijven en ondernemingen in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

- het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Onderwerp akte :

Prins Boudewijnlaan 257 2650 Edegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in twintig (20) gelijke aandelen, met een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel.

Alle aandelen zijn volledig volgestort, meer bepaald voor een totaal bedrag van twintig duizend euro (20.000,00 EUR), door inbrengen in geld door de enige oprichter.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE44 7350 4114 3445, geopend bij KBC Bank te Antwerpen (Berchem), ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op zevenentwintig april tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer ARNOUTS Jozef Jean Maria, geboren te Lier op twee oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 257.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur (14.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerder

Aan de niet-statutair benoemde zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Over de bezoldiging van de niet-statutair benoemde zaakvoerder werd beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen.

Overneming van verbintenissen

De oprichter verklaarde bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 15 april 2015 tot op 4 mei 2015. Deze overname geschiedde onder opschortende voorwaarde van de neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg pas effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Coordonnées
SMART MOBILITY CONSULTING

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 257 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande