SMARTPHONE COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMARTPHONE COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.963.993

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.07.2014 14356-0249-009
12/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*13300983*

Neergelegd

08-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0503963993

Benaming (voluit): SMARTPHONE COMPANY (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Offerandestraat 72

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMARTPHONE COMPANY

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op acht februari tweeduizend dertien neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad voor registratie, blijkt dat :

1°de heer MOLOTR Singh Pal, geboren te Jalalabad (Afghanistan) op 5 juni 1972; Intekenend op 1 aandeel;

2° de heer GROWAR JIVAN Singh, geboren te Parwan (Afghanistan) op 1 juli 1968, wonende te 3332HR ZWIJNDRECHT (Nederland) MACKAYPAD 2; Intekenend op 70 aandelen;

3° de heer GROWAR PAJMEET Singh, geboren te Kabul (Afghanistan) op 25 december 1992, wonende te 3332HR ZWIJNDRECHT, MACKAYPAD 2; Intekenend op 29 aandelen; een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volstort ten belope van 1/3de en met de volgende statuten : NAAM: SMARTPHONE COMPANY

VORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2060 Antwerpen Offerandestraat 72

De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- uitbating van alle soorten horecabedrijven waaronder onder meer, maar hiertoe niet beperkt, hotels, restaurants, grillrooms, café-restaurant, traiteur en banketaannemer, snelbuffetten zoals snack- en sandwichbars, hamburgerrestaurants, al dan niet met verkoop van dranken aan de toog en bereide eetwaren in wegwerpverpakking.

- een onderneming voor het reinigen, schoonmaken en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, bedrijven, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen en alles wat hiermee samenhangt, onder ander het wassen van ruiten.

- een onderneming voor telefoonuitbating, uitbating van een carwash en uitbating van een benzinestation. De invoer- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen, de groot en kleinhandel met meer dan één afdeling. De groot- en kleinhandel van kantoorbenodigdheden, -machines en  meubilair, papierwaren en kantoorbehoeften in de ruimste zin van het woord; De groot- en kleinhandel in computers en alle toebehoren, evenals hardware, software, de installatie, het advies en onderhoud ervan, evenals het uitwerken van softwareprogramma s.

- De groot- en kleinhandel in electrische, electronische en computergestuurde toestellen, tevens omvattend alle hifimateriaal en installaties, van artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, alsmede alle radio-electrisch materiaal, meubelen, meubileringsartikelen, houten voorwerpen, mandwerk en borstels, behangpapier, sierglaswerk en sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, verlichtingsartikelen en alle aanverwanten en dit zowel in groot- als in kleinhandel, import en export. Alsmede de groot- en kleinhandel van alle handelsproducten en het verlenen van diensten, evenals recreatieve diensten, aan bedrijven en aan personen, zonder enige beperking.

- De groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoerhandel in schoeisel, textielwaren en kleding,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

schoonheidsartikelen en toiletartikelen, lederwaren en zadelmakerswerk, fantasiejuwelen, uurwerken, fotografische en kinematografische artikelen.

- De groot en kleinhandel, invoer en uitvoer van suiker- en snoepgoed, sigaren, sigaretten en allerhande

rookartikelen, algemene voedingswaren en koloniale waren en allerlei huishoudartikelen.

- videotheek

- krantenwinkel, nachtwinkel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op de 10de van de maand juni om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

VERDELING BIJ VEREFFENING: Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. OVERGANGSBEPALINGEN

Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op acht februari tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 72.

- dat tot zaakvoerders worden benoemd:

- de heer MOLOTR Singh, voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

- de heer GROWAR JIVAN, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd zal zijn

- de heer GROWAR PAJMEET, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd zal zijn

Bijzondere volmacht

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen : de heer Bart Peeters, boekhouder, Kauwlei 54, 2550 Kontich

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 08/02/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0203-014

Coordonnées
SMARTPHONE COMPANY

Adresse
OFFERANDESTRAAT 72 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande