SMEEMAN MDS BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMEEMAN MDS BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.925.183

Publication

08/11/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar

mix 111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YIE ZH-IGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 6 6HT, 2012

KOOPHAffier NDEL aeRgNiHOUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111 1111118 IIIIII~IIIN

tiaiez3e~"

i

< Ondernemingsnr : r . 3L. . _A3

Benaming (voluit) :SMEEMAN MOS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinkerken 1B

2470 Retie

li Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 25 il oktober 2012, bliikt dat:

Ii De heer SMEEMAN Charles Pierre Etienne, geboren te Oldemarkt (Nederland) op 15 september 1,1963, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2470 Retie, Duinkerken 1 B, een; ;i handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap meti beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam: "Smeeman MDS Beheer".

il De zetel is gevestigd te 2470 Retie, Duinkerken 1 B.

,, De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor ;; eigen rekening:

a) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, il voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwik-;

;; keling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. .

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties li waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de; ;E voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire:

benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van;

haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten .i vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de; .l vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van dei

ï vennootschap. "

il b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle ver-; richtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-i? en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de; ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrek -1 iI king hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onrcerende i zakelijke rechten. lI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle; li verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-. en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle, ;; verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

li Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -onder-

. nemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen.

en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur,, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand i ';.aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële; tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennoot-i

i

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+ mod 11.1

schappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doei identiek, gelijk-' aardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

c) de activiteiten van handelsagent, bemiddelaar of tussenpersoon in de handel met betrekking tot roerende goederen.

d) het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden, dit alles zonder dat de vennootschap ais financiële instelling wordt aanzien.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap Kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan In het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt, Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/1.860 0 van het kapitaal.

Het is volstort ten betope van tweefderde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De heer SMEEMAN Charles Pierre Etienne, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0493-013

Coordonnées
SMEEMAN MDS BEHEER

Adresse
DUINKERKEN 1 B 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande