SMIK EN SMAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMIK EN SMAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.711.857

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 17.07.2014 14313-0219-017
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 19.06.2013 13189-0037-018
22/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AI





NEERGELEGD

_ 1 2 -12- 2011

GRlFi~E pEC`~Y, van

L LEN..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : tîit . 1,u

Benaming (voluit) : SMIK EN SMAK

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Sint-Jansbeekveld 17

2880 BORNEM (Mariekerke)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te kapelle-op-den-Bos op acht december tweeduizend en elf, dat er door 1) de heer WAUTERS Luc Louise Jan, geboren te Bornem op vijfentwintig maart negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2880 Bornem(Mariekerke), Sint-Jansbeekveld 17, inbreng doende in geld van 9.300,00 euro waarvoor hem 93 aandelen worden toegekend; 2) mevrouw DE PAUW Elsie, geboren te Willebroek op vier oktober negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2880 Bornem (Mariekerke), Sint-Jansbeekveld 17, inbreng doende in geld van 9.300,00 euro waarvoor haar 93 aandelen worden toegekend een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de naam "SMIK EN SMAK", met zetel te 2880 Bornem (Mariekerke), Sint-Jansbeekveld 17, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 eur) volstort.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één december tweeduizend en elf.

de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "SMIK EN SMAK". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in aire akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2880 Bornem (Mariekerke), Sint-Jansbeekveld 17. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden:

Het uitbaten van één of meerdere broodjeszaken, frituren, spijshuizen, restaurants, tavernes, sandwichbars, verbruiksalons, drankgelegenheden, hotels, motels, tearooms, wijnbars, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport-en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord en alles wat met traiteur, voedings- en horecasector te maken heeft.

Het uitbaten van een onderneming voor inrichting van

vertoningen, animatie, feesten, dansfeesten, concerten, modeshows, theatervoorstellingen en congressen of andere manifestaties.

Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en aile andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking van voormelde activiteiten.

De uitbating van een drankgelegenheid voor verbruik van wijn, alcoholische en andere dranken, en van een verbruiksalen met inbegrip van een snackbar, koffiebar, theesalon, cafetaria en de verkoop van bereide schotels om mee te nemen.

De verkoop van bereide schotels, dranken, en het inrichten van banketten, traiteursbedrijf, de aanneming van feesten en recepties, evenals het bedelen van bereide schotels of spijzen, alsmede alle aanverwante uitbatingen, in de meest uitgebreide zin.

Het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

De verhuring van materiaal en zalen voor feesten en recepties.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en

aanverwante bedrijven.

De productie, de kleinhandel, de aankoop en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs en aanverwante producten, alsook klein- groothandel, aankoop en verkoop van voedingsmiddelen, specerijen, belegde broodjes, zuivelwaren, kaas, charcuterie, groenten en fruit, vleeswaren, koloniale waren, wild en gevogelte, delicatessen, koud en warm buffet, wijnen, alcoholische dranken en andere dranken en rookartikelen.

Deze opsomming is onbeperkt.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, en zelf voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doei mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 eur). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (1 86) aandelen met

fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor

zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of

meer commissarissen te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rrtod 11.1

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING,

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Ret boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

.: behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

mod 11.5

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

" EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt acht december tweeduizend en elf tot éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op tien juni

tweeduizend dertien om twintig uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder :

- Mevrouw Elsie DE PAUW voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden;

- De heer Luc WAUTERS voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden;

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan de heer Marc VAN GUCHT, kantoorhoudend te 2850 Boom, Henri Spillemaeckersstraat 3 bus 2, met macht tot indeplaats-stelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, aile belastingadmini-straties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2015
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbic

Bijliigé"n"liij 1 é Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0841.711.857

Benaming

(voiuit) : SMIK EN SMAK

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-JANSBEEKVELD 17, 2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER

BIJ BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER WORDT MET INGANG VAN 1 JULI 2015 DE ZETEL VAN DE

VENNOOTSCHAP VERPLAATST NAAR VOLGEND ADRES ;

KETEN 9D

2890 SINT-AMANDS

DE VESTIGING OP HET ADRES SINT JANSBEEKVELD 17, 2880 BORNEM WORDT OPGEHEVEN OP 30 JUNI 2015.

INGEVOLGE HET OVERLIJDEN VAN DE HEER LUC WAUTERS WERD ZIJN MANDAAT ALS ZAAKVOERDER OP 8 MAART 2014 BEËINDIGD.

GETEKEND

ELSIE DE PAUW

ZAAKVOERDER

NEER`4..

n s " "

1 ~r^~ ,'

3 ` -08- 2015

~'~" DEL

t~i~ll-WEE~PE~11, ~1d. Ivis~ ~'r«LEN

iIIl II II lII ll I l IIIl lII

" 151164A1~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SMIK EN SMAK

Adresse
SINT-JANSBEEKVELD 17 2880 MARIEKERKE(BORNEM)

Code postal : 2880
Localité : Mariekerke
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande