SMIT & GOLL CREATIONS, AFGEKORT : SMIT & GOLL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMIT & GOLL CREATIONS, AFGEKORT : SMIT & GOLL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.996.702

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.07.2014 14361-0014-011
01/03/2013
ÿþREMI

i

mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

krfagd i5 griîiiW de Rechfead

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0 FEB. 2013

II

Ondernemingsnr : * 0 ((7' . 99 `. '- ô L-

Benaming (voluit) : SMIT & GOLL CREATIONS

(verkort) : SMIT & GOLL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Magnolialaan 21

2950 Kapellen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis DE BOUNGNE te Kalmthout op 19 februari 2013 dat:

" 1/ De Besloten Vennootschap SMIT THIJS HOLDING B.V. waarvan de statutaire zetel gevestigd is te 5691 KM Son en Breugel (Nederland), Zeelandlaan 19. De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordig; door haar algemeen directeur, de heer SMIT Thijs Jacob Albert, geboren te Groningen op 15 november. 1968, nationaal nummer 68111560958, wonend te 2950 Kapellen, Magnolialaan 21, daartoe aangesteld?: op 23 november 2012.

21 De Besloten Vennootschap GOLL BEHEER S.V. waarvan de statutaire zetel gevestigd is te Rotterdam --:I

Nederland en met bezoekersadres 3123 EE Schiedam (Nederland) Heelmeesterstraat 97. De;:

vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar algemeen directeur, de heer GOLL Eric - John geboren te Schiedam op 22 september 1973, paspoortnummer NPB1KCFC7, wonend te 3123 EE;' Schiedam - Nederland, Heelmeesterstraat 97 daartoe aangesteld op 27 december 2005.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming SMIT & GOLL CREATEONS in het kort "SMITa1. GOLL".

De verschijners hebben elk ingetekend tot beloop van 9.300 euro nog te volstorten bedrag elk 6.200 euro.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Magnolialaan 21.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel

Alle bemiddelingen inzake leningen, kredietopeningen, financieringen, beleggingen van roerende goederen uitgenomen de hypothecair woonkrediet.

Het beheer van alle roerende goederen en zakenbundels dit alles voor eigen rekening of voor rekening van

derden. Het advies aan erkende makelaars in binnen- of buitenland inzake verzekeringen, leningen,

kredietopeningen, financiering, belegging van roerende goederen Het aanbrengen van contacten aan daarvoor erkende makelaars en bemiddelaars in binnen- en buitenland van alle roerende zakenbundels. Het assisteren en coördineren van het financieel beheer van vennootschappen die gelijkaardige of.- gelijknamige aandeelhouders hebben als de houders van de vennootschap. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing,;' de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle: verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief': maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het, stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht,, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze;; statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd': vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

DUUR-;-De-vennootschap-bestaat-voor-onbepaalde-duur-.en-begint-te.werken vanaf -]gaar-.oprichting ----_--.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4 ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni te 12 uur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger , natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

VERTEGENWOORDIGING

leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

BEVOEGDI-IEIDSBEPERKINGEN

Nochtans zijn voor de volgende handelingen, de handtekeningen vereist van twee zaakvoerders, samen handelend ;

Acluisitie van vennootschappen

Aangaan van leningen, kredieten en hypotheekvestigingen

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals " de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Voor zover de bedragen verbonden aan voornoemde handelingen, het bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000 E) te boven gaat.

BOEKJAAP{ : Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

WINSTVEFiDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet. Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het kapitaal. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

BENOEMING NIET -- STATUTAIR ZAAKVOERDERS : Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerder benoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaarden :

1° de heer Thijs SMIT, hiervoor vernoemd, en

2° de besloten vennootschap Goll Beheer B.V. voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer GOLL Eric - John, wonend te 3123 EE Schiedam - (Nederland) Heelmeesterstraat 97 daartoe aangesteld op 19 februari 2013 onmiddellijk na de oprichtingsakte van onderhavige vennootschap. De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap elk afzonderlijk op te treden in en buiten rechte met verwijzing naar de bevoegdheidsbeperkingen opgenomen in voornoemd artikel 9,

EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 12 uur 2014.

VOLMACHT : De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de medewerkers van PRYMACC EBVBA, Aarschotsesteenweg 220, 3130 Betekom ondernemingsnummer 0883.423.540 met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Francis De Boungne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

Dit uittrek$el werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik lE# vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.07.2015 15370-0319-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 01.09.2016 16538-0185-012

Coordonnées
SMIT & GOLL CREATIONS, AFGEKORT : SMIT & GOLL

Adresse
MAGNOLIALAAN 21 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande