SMITS TRANSPORT EUROPE

NV


Dénomination : SMITS TRANSPORT EUROPE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 438.460.784

Publication

22/04/2014
ÿþMoa Word 11.1

~t ~= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aklu.eergelegd ter griffie van de

RECHTBANi VA¬ V KOOPHANDEL

~

0 9 APR. 2Q1

TURNHOUT

De Griffier,

~rdtie

ICI

Ondernemingsnr : 0438.460.784

Benaming

(voluit) : Smits Transport Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2470 Retie, Heide 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, werd door de raad van bestuur van de hierna vernielde vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN NV SMITS INVEST (= overnemende vennootschap)

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Luc MOORTGAT, notaris te Geel op 29 oktober 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 november 1992 onder nummer 1992-11-201234.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor meester Luc MOORTGAT, notaris te Geel op 10 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2014 onder nummer 2014-01-0610006558.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnenais in buitenland, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de consignatiehandel, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de leasing en de verhandeling in de breedste zin van het woord. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het beheer van onroerend vermogen in de ruimst mogelijke zin, zoal, de aankoop en verkoop, het huren, de verhuring en de verkaveling van aile onroerende goederen, het bouwen en verbouwen, het pachten en verpachten.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen, zo van roerende als van onroerende aard, - met uitsluiting nochtans van de onderneming van tussenpersoon of makelaar en bouwpromotor in onroerende goederen - die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van het maatschappelijk doel. De vennoctschap kan alle handels- financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, vertegenwoordiger of bestuurder, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 447.895,92 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.084 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Retie, Heide 5.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0448.527.505.

Hier vertegenwoordigd door de raad van bestuur:

" Mevrouw Joanne SWOLFS, gedelegeerd bestuurder

wonende te Retie, Heide 5

" De heer Ludo SMITS,

wonende te Retie, Heide 5

" De heer Philippe SMITS,

wonende te Geel, Gooreindse Leunen 5

" Mevrouw Sophie SMITS,

wonende te Olen, Veldstraat 44

NV SMITS TRANSPORT EUROPE (= over te nemen vennootschap)

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Modest MOORTGAT, destijds notaris te Geel op 10 oktober 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 1989 onder nummer 1989-10-25 1 088.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor meester Luc MOORTGAT, notaris te Geel op 23 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 20 januari 2012 onder nummer 2012-01-2010019808.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnen-als in buitenland:

-De handel in laadkisten en paletten, en het vervoer voor eigen rekening;

-Het verzorgen van nationaal en internationaal vervoer van goederen, onder allerlei vorm, gekoeld, bevroren en verwarmd, zowel overzee, ter land als in de lucht;

-Het huren en/of verhuren van voertuigen, met of zonder chauffeur, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap heeft tevens tot doel: opslag en distributie, internationale expeditie, douaneexpediteur, vervoercommissionaris, handelscommisionaris en tussenpersoon in de handel.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk vcorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, alsook ten gunste van haar eigen bestuurders en aandeelhouders, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken..

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 250.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Retie, Heide 5.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

ti i

3

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0438.460.784.

Hier vertegenwoordigd door de raad van bestuur;

"De heer Ludo SMITS, gedelegeerd bestuurder

wonende te Retie, Heide 5

.Mevrouw Joanne SWOLFS,

wonende te Retie, Heide 5

.De heer Philippe SMITS, .

wonende te Geel, Gooreindse Leunen 5

" Mevrouw Sophie SMITS,

wonende te Olen, Veldstraat 44

FUSIE

In aanmerking nemende dat de raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 871 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de raden van bestuur van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat de fusie za! worden doorgevoerd tussen NV SMITS INVEST en NV SMITS TRANSPORT EUROPE.

NV SMITS INVEST, voornoemd, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen - zowel de rechten ais de verplichtingen - verkrijgen van NV SMITS TRANSPORT EUROPE, voornoemd, die de over te nemen vennootschap is.

BOEKHOUDING

De fusie tussen beide vennootschappen zal gebeuren op basis van de balansen per 31 december 2013, De balansen van NV SMITS INVEST en NV SMITS TRANSPORT EUROPE betreffen een jaarafsluiting

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

RUILVERHOUDING

Er bestaan 1.000 aandelen in de over te nemen ven-'nootschap NV SMITS TRANSPORT EUROPE waarvan 100 aandelen dienen geruild te worden.

Deze aandelen worden geruild in de verhouding van 100 aandelen van de over te nemen vennootschap NV SMITS TRANSPORT EUROPE voor 209 aandelen van de overnemende vennootschap NV SMITS INVEST.

Er zullen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV SMITS TRANSPORT EUROPE voor deze overneming 209 nieuwe aandelen worden uitgereikt van de overnemende vennootschap.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend, worden aan hen uitgereikt bij het verlijden van de notariële akte.

Voor de fusie is het kapitaal vertegenwoordigd door 2.084 aandelen.

;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De 209 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen. Zij zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap a rato van 100 aandelen van de over te nemen vennootschap voor 209 aandelen van de overnemende vennootschap.

RECHTEN DER AANDEELHOUDERS EN BIJZONDERE REGELINGEN

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV SMITS INVEST nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere rechten toegekend.

BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN AAN -' BE-IDRIJFSRE-IVISOR

Aan BVBA HUBERT VENCKEN, met maatschappelijke zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, wordt door de overnemende en de over te nemen vennootschap opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van deze opdracht wordt begroot op 1.250,00 EUR, excl. BTW.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende raden van bestuur de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden, De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt. Alle kosten verband houdende met de verrichting worden alsdan gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de fusie worden alle kosten voortvloeiende uit de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap,

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap, uiterlijk op 18 maart 2014.

Opgemaakt in vier exemplaren op 18 maart 2014.

De raad van bestuur van de NV SMITS TRANSPORT EUROPE en de NV SMITS INVEST erkennen ieder twee door of namens de bestuurders getekende exemplaren te hebben ontvan-gen, waarvan er één bestemd is om in het vennoot'schaps-'dossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke ven-'noot-ischappen.

Voor NV SMITS INVEST Voor NV SMITS TRANSPORT EUROPE

de raad van bestuur, de raad van bestuur,

Joanna SWOLFS Ludo SMITS

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Ludo SMITS Joanna SWOLFS

Philippe SMITS Philippe SMITS

Sophie SMITS Sophie SMITS

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014
ÿþMod Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -~

Neergcicgd ter griffie van dP i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 JUNI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Grif efiff1 .

II III





*1B1 3271*

Ondernemingsnr : 0438460784

Benaming

(voluit) : SMITS TRANSPORT EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2470 Retie, Heide 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESLUIT TOT FUSIE DOOR OVERNEMING - NAAMLOZE VEN-NOOTSCHAP SMITS TRANSPORT EUROPE WORDT OVERGENOMEN DOOR NAAMLOZE VEN-1NOOTSCHAP SMITS INVEST  KAPITAALVERHOGING -COORDINATiE VAN DE STATUTEN

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, op 5 juni 2014, voor registratie; BLIJKT dat de buitengewoon algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SMITS TRANSPORT EUROPE" volgende besluiten heeft genomen:

BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed, Zij besluiten aldus dat op de naamloze: vennootschap NV SMITS INVEST, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap: NV SMITS TRANSPORT EUROPE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder: vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt

209 volstortte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap SMITS INVEST worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap SMITS TRANSPORT EUROPE, hetzij 100 aandelen van de vennootschap NV SMITS TRANSPORT EUROPE voor 209 nieuwe aandelen van de vennootschap NV SMITS INVEST

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NV SMITS INVEST, wordt vastgesteld op 1 januari 2014, dag volgend op afsluiting van de laatste jaarrekening 31 december 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c, De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovenre-'mende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf,

d, Als tijdelijke maatregel wordt bepaald dat zolang de nieuwe aandelen aan toonder nog niet gedrukt zijn, door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, de nieuwe, uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 42 en volgende van de Vennootschappenwet. Van de inschrijving in dit register, worden certificaten, afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

VI. BESLUIT

In het kader van de geplande fusie door overneming van NV SMITS TRANSPORT EUROPE door NV' SMITS INVEST, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het', Instituut der Bedrijfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

" de door het bestuursorgaan van NV SMITS INVEST en van NV SMiTS TRANSPORT EUROPE toegepaste waarderingsmethode, namelijk de intrinsieke waarde per aandeel voor NV SMITS INVEST en voor NV SMiTS TRANSPORT EUROPE, past in het gegeven geval;

" deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 978,7841 EUR per aandeel voor NV SMITS TRANSPORT EUROPE en tot een waarde van 468,9020 EUR per aandeel voor NV SMITS INVEST;

" het relatief belang dat door het bestuursorgaan van NV SMITS INVEST en van NV SMITS TRANSPORT. EUROPE wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de door het bestuursorgaan van NV SMITS INVEST en van NV SMITS TRANSPORT EUROPE voorgestelde ruilverhouding, zijnde 100 aandelen van NV SMITS TRANSPORT EUROPE voor 209 nieuwe aandelen van NV SMITS INVEST, als redelijk kan aanzien worden;

" er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Bree, 30 april 2014

Voor BVBA HUBERT VENCKEN,

Hubert VENCKEN,

Bedrijfsrevisor.

KAPITAALVERHOGING

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de

naamloze vennoot-sschap SMITS INVEST verhoogd wordt met vijfentwintigduizend (25.000,00) euro om het

aldus te brengen van vierhonderdzevenenveertigduizend achthonderdvijfennegentig euro tweeënnegentig cent

(447,895,92 EUR) op vierhonderdtweeënzeventigduizend achthonderdvijfennegentig euro tweeënnegentig cent

(472.895,92 EUR), door uitgifte van 209 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in

de winst als hiervoor gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de

vennootschap NV SMITS TRANSPORT EUROPE op de wijze zoals hierboven gezegd.

OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het hele vermogen van de vennootschap NV SMITS TRANSPORT

EUROPE ten algemene titel over op de overnemende vennootschap NV SMITS INVEST,

Het vermogen van vennootschap NV SMITS TRANSPORT EUROPE is uitvoerig beschreven in voormeld

verstag opgemaakt door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, te Bree, dat aan deze akte gehecht blijft.

De waardering (eigen vermogen) van NV SMITS TRANSPORT EUROPE bedraagt

negenhonderdachtenzeventigduizend zevenhonderd vierentachtig euro tien cent (978.784,10 EUR) euro.

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de bedrijfsrevisor,

LASTEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERGANGEN

De overgang van het vermogen van vennootschap NV TRANSPORT EUROPE op de overnemende

vennootschap NV SMITS INVEST geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht, meer bepaald vanaf 1 januari 2014, voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bedragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de ovememende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn,

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke ais persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennoot-'schap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last van de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

ONTSLAG

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de volgende bestuurders van de NV SMITS TRANSPORT EUROPE:

-De heer SMITS Ludovicus Irma Eugeen Maria, geboren te Oelegem op zevenentwintig september negentienhonderd zesenveertig, RR 46.09.27 239-77, wonende te 2470 Retie, Heide 5, tevens gedelegeerd bestuurder,

-Mevrouw SWOLFS Joanne Maria Jozef, geboren te Geel op zevenentwintig december negentienhonderd zevenenveertig, RR 47.12.27108-56, wonende te 2470 Retie, Heide 5.

-De heer Philippe Augista Eugène Maria Smits, geboren te Turnout op zevenentwintig mei negentienhonderd éénenzeventig, RR 71.05.27 119-15, wonende te 2440 Geel, Gooreindse Leunen 5,

-Mevrouw Sophie Franciscus Maria Ludovicus Smits, geboren te Turnhout op één december negentienhonderd tweeënzeventig, RR 72.12.01 016-95, wonende te 2250 Olen, Veldstraat 44.

De vergadering verleent voormelde bestuurders décharge voor het door lien gevoerde beleid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd één expeditie van het proces-verbaal; verslag van de bestuurders en verslag bedrijfsrevisor. Notaris Luc Moortgat.

ti

'voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van'Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2014 : TU069689
22/01/2014 : TU069689
26/06/2013 : TU069689
26/06/2012 : TU069689
20/01/2012 : TU069689
13/07/2011 : TU069689
27/12/2010 : TU069689
01/07/2010 : TU069689
25/06/2009 : TU069689
03/07/2008 : TU069689
07/06/2007 : TU069689
20/07/2006 : TU069689
20/07/2005 : TU069689
27/05/2005 : TU069689
27/07/2004 : TU069689
18/03/2004 : TU069689
29/07/2003 : TU069689
10/08/2002 : TU069689
06/08/1999 : TU069689
29/06/1996 : TU69689
08/11/1995 : TU69689
07/04/1995 : TU69689
25/10/1989 : AN272437

Coordonnées
SMITS TRANSPORT EUROPE

Adresse
HEIDE 5 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande