SMOOOV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMOOOV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.316.778

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0427-008
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 23.07.2013 13338-0345-008
07/02/2013
ÿþmad 11.1

[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: B60825.316.778

Benaming (voluit) : Sn1000v

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Karel Soetelaan 32

"

Onderwerp akte :BVBA: omzetting

Er blikt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 17 december 2012, neergelegd voor registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders werd gehouden van de vennootschap onder. firma "SMOOOV", opgericht blijkens onderhandse akte op negentien april tweeduizend en tien, gepubliceerd in: ;1 de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf mei tweeduizend en tien onder nummer 10064911, vennootschap: met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Karel Soetelaan 32, BTW BE BE0825.316.778,: rechtspersonenregister Antwerpen BE0825.316.778. , waarbij volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT : Bevestiging uittreding als vennoot van de Heer Bart Van Den Bosch en intreding: als vennoot van de Heer Eduard Loeman.

Il De vergadering bevestigt de genomen beslissing van uittreding als vennoot van de Heer Bart Van den!

Bosch, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Stationsstraat 77 B001 en aanvaardt de intreding als nieuwe vennoot i van De Heer LOEMAN Eduard Maria François, geboren te Antwerpen op twee juli;

negentienhonderdzevenenveertig, echtgenoot van mevrouw HOFKENS Magdalena, wonend te 2960 Brecht, ;: Cambeenbos laan F 4.

TWEEDE besluit : Kapitaalverhoging.

;; a) Kapitaalverhoginq

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van vijftienduizend zeshonderd euro;

(15.600 ¬ ) om het te brengen van drieduizend euro (3.000 ¬ ) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ),; ;; door volstorting van drieduizend tweehonderd euro (3.200 ¬ ) zodat het volstort kapitaal zesduizend; ;; tweehonderd euro (6.200 ¬ ) bedraagt door creatie van 126 nieuwe aandelen met dezelfde rechten, voordelen;

en plichten als de bestaande en welke in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een deel van: de rekening courant door de heer LOEMAN Wesley, voornoemd, die hij heeft ten laste van de vennootschap in; rekening courant.

b) lnschnjinq - inbreng van schuldvorderingen - vergoeding

Komen hier tussenbeide

1. De Heer Wesley LOEMAN, voornoemd;

2. De Heer Eduard LOEMAN, voornoemd;

Die, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van; ;; de statuten van de vennootschap en volledig te zijn ingelicht over de juiste toestand van de vennootschap,; uiteenzetten dat de Heer Wesley LOEMAN een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben van; drieduizend tweehonderd euro (3.200 ¬ ), ten faste van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de Heer Wesley LOEMAN de schuldvordering die hij heeft ten laste van de; ;: vennootschap van drieduizend tweehonderd euro (3.200 ¬ ), in zelfde vennootschap in te brengen.

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer WESLEY LOEMAN 185 nieuwe aandelen verstrekt.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezeniilkt werd :

;; Na kennis te hebben genomen van het voorgaande, stelt de vergadering vast dat de volstorting van de;

aandelen geschiedde en dat de kapitaalverhoging zodoende werkelijk werd verwezenlijkt.

DERDE BESLUIT: Wijziging zetel

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te wijzigen van "Karel Soetelaan 32, 2150 Borsbeek";

naar "Cambeenboslaan F4, 2960 Brecht".

VIERDE besluit : Omzetting van de vennootschap

LIII! ilhII1IIH II I~I~

*13023623*

bel ai B( Sta

N i

I~

Neergelegd ter griffie van de Rerhtbank van koophandel te Anhver,~~ op

2 8 JAN. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

2150 Borsbeek

Op de laatste bez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht waarbij een verslag van activa en passiva is gevoegd afgesloten op 30 september 2012, hetzij minder dan drie maanden tevoren en van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van activa en passiva.

Iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

De besluiten van het verslag, afgesloten op 19 november 2012, van de Heer Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva per 30 september 2012, opgesteld door het bestuursorgaan van de Vennootschap Onder Firma "SMOOO V" onderzocht, en dit met het oog op de omzetting ervan in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, is gebeurd.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het nettoactief van de vennootschap per 30 september 2012 bedraagt 5.795,11 EURO en is groter dan het kapitaal vermeld in de staat van activa en passiva. Het eigen vermogen is lager dan het minimumkapitaal voorzien voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging met 15.200,00 EURO, door incorporatie van een deel van rekeningcourant ten belope van 3.200,00 EURO, om het kapitaal te brengen van 3.000,00 EURO op 18.600,00 EURO, volstort ten belope van 6.200,00 EURO zal het volgestorte kapitaal hoger zijn dan het minimaal voorziene kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Antwerpen, 19 november 2012,

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor,

Burg. B.V.B.A.,

vertegenwoordigd door Bruno Blaton,

Bedrijfsrevisor."

De originelen der verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0825.316.778 waaronder de vennootschap onderfirma ingeschreven is bij het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012, zoals die voorkomt in voormeld verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma, worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van maatschappelijke rekeningen.

Bovendien beslist de vergadering dat voor elk aandeel van de vennootschap onder firma er als tegenwaarde één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal worden toegekend, zodat het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verte-

genwoordigd zal worden door 186 aandelen, welke als volgt worden toegewezen :- aan de Heer Eduard

LOEMAN ; 1 aandeel.

-aan de Heer Wesley LOEMAN :185 aandelen.

Hetzij in totaal 186 aandelen.

Stemming,

Deze beslissing wordt genomen met algemene stemmen.

VIJFDE besluit : Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakeliikheid.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast, die bij uittreksel luiden:

2.-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "SMOOOV",

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Cambeenboslaan F4. De maatschappelijke

zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in Belgié of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of

agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.-De vennootschap heeft tot doel: - groot- en kleinhandel, alsmede ook import en export in fietsen,

bromfietsen, onderdelen van voomoemde, sportartikelen, kledij en alle bijhorende artikelen;

- klein- en groothandel, toelevering, import en export van alle goederen in de meest ruime zin van het woord;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Veor-

i%houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod t1.1

Voor I

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t,

- projecten en studies inzake marktonderzoek, marketing, technologische ontwikkeling en internationale' projecten voor natuurlijke en rechtspersonen van diverse aard;

- het verstrekken van studie, raadgevende en commerciële diensten inzake management, projecten, marketing en strategie aan derden;

- dienstverlening aan te bieden van alle industrieel ontwerp, grafisch ontwerp en informatica toepassingen, communicatie en marketing in de ruimste zin van het woord;

- het uitdenken, ontwerpen, kopen, realiseren, integreren of produceren en op de markt brengen van projecten en producten op het gebied van industrieel ontwerp, grafisch ontwerp en informatica-, informatie-, en communicatietechnologie;

- het inriichtten van evenementen, vertoningen, feesten, tentoonstellingen en dergelijke;

- alle activiteiten die verband houden niet het professioneel lanceren, adviseren, beheren, cotirdineren, coachen, ondersteunen of promoten van projecten en projectmatige activiteiten in de specifieke voormelde sectoren;

- het initiëren van contacten met autoriteiten-, administraties, distributiekanalen en marketingorganisaties om

die activiteiten optimaal te laten verlopen;

- het contacteren van eventuele klanten voor kleine en middelgrote ondernemingen;

- het organiseren van seminaries, congressen, events, incentives en trainingssessies;

- het uitoefenen van de activiteit van projectmanagement en meer bepaald het ontwikkelen, begeleiden, ondersteunen en bevorderen van projecten van ondernemingen die kunnen bijdragen tot kwaliteitsverbetering van hun handelsrelaties;

- het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen:

- het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingsfuncties op onafhankelijke wijze;

- een studie-, organisatie-, raadgevend bureau inzake financiële en handelsgelegenheden, het uitoefenen van vormingsactiviteiten en alle activiteiten voor de ondersteuning ervan;

- het oprichten en verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoedmakelaar krijgt;

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Al die verrichtingen deel uitmakend van haar doel waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij een erkend ondernemingsloket bij de kruispuntbank werd bekomen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

5,-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

7.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair bezoldigd zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de Heer LOEMAN Wesley, wonend te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 71 bus 8, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

9.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op de tweede vrijdag van de maand juni cm 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

TIJDELIJKE BESCHIKKINGEN.

Onmiddellijk na de omzetting van de vennootschap en zonder bijeenroeping wordt er een buitengewone algemene vergadering gehouden om voor de eerste maal het aantal zaakvoerders vast te stellen en om over te gaan tot hun benoeming, alsmede van de duur van hun mandaat.

En na de vennootschap aldus te hebben omgezet zijn de aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering bijeen gekomen en hebben met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen: Eerste Stemming: Ontslag en décharge zaakvoerder.

De vergadering-beslist het ontslag van de zaakvoerder de heer Bart Van den Bosch, wonende te Borsbeek 2150, Karel Soetelaan 32 te aanvaarden en verleent kwijting voor zijn mandaat.

Tweede stemming : Aantal zaakvoerders, benoeming en duur van hun mandaat.

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één en wordt benoemd tot zaakvoerder der vennootschap voor onbepaalde duur de Heer Wesley LOEMAN, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan: De Bo, Van Hissenhoven & Partners onder vaste vertegenwoordiging van de heer Van Hissenhoven Nils, kantoorhoudende te Antwerpen (Berchem), Cogels Osylei 1 teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en ondernemingsloketten;

b) inschrijving, wijziging of stopzetting van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Al de Voorgaande stemmingen worden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte

gecoördineerde statuten

verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

".e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

./Veor-

5ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SMOOOV

Adresse
CAMBEENBOSLAAN 4F 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande