SMULDERS PROJECTS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMULDERS PROJECTS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.525.060

Publication

10/09/2014
ÿþ Pke:1 Mocl Won".1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ge

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01 SEP. 201/4

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Gnitfteefier

.. ........ y - ............ N v Y- ....

" Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm: NV

Zetel: 2370 Arendonk, Hoge Mauw 200

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter grifte van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Tumhout op zesentwintig augustus tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap "SMULDERS PROJECTS BELGIUM", te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 200, BTW-nurnmer BE 0865.525.060, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van vijf miljoen euro (E 5.000.000,00) door inbreng in speciën, om het te brengen van zevenennegentigduizend vijfhonderdvierenveertig euro negenenveertig cent (¬ 97.544,49) op vijf miljoen zevenennegentigduizend vijfhonderdvierenveertig euro negenenveertig cent (¬ 5.097.544,49). Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, genummerd 98 tot 5.097, van dezelfde aard en met dezelfde rechten, verplichtingen en voordelen als de bestaande aandelen, deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgiftedatum,

De kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgiftepremie en niet beneden pari.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaakt besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONETE aan haar

voorkeurrecht, en verklaart zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de nieuwe aandelen. Plaatsing en volstorting.

Het volledige bedrag der kapitaalverhoging is geplaatst door inbreng in geld en volledig volstort, zoals blijkt uit het attest hiervan opgemaakt door de ING Bank, agentschap Brussel, op 25 augustus 2014.

Ondergetekende notaris erkent dat het bankattest waaruit deze storting blijkt, ondertekend door de comparant, hem werd overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt:

"Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt vijf miljoen zevenennegentigduizend vijfhonderdvierenveertig euro negenenveertig cent (¬ 5,097.544,49) en is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend zevenennegentig (5.097) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/vijfduizend zevenennegentigste van het kapitaal."

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering besluit artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met vorige besluit en aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen teneinde te zorgen voor de coördinatie van de statuten.

DERDE BESLUIT,

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de de besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid "Arendonkse Accountants Associatie", met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Wampenberg 67, of een medewerker ervan teneinde elle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, volmacht en gecoördineerde statuten.

............................ ..... ... .........

an Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111Il 111.1111.111161.!IIIIIIII

bah, aai Bel Staa

23/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd Sr pille van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 OKT. 2014

ANTWERPEN aideling -RJRNi1OLIT

e Dreffeki-

Hilli HI I I II II 1H11

*14194621*

II

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm: NV

Zetei : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag/benoeming bestuurder

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden in de zetel van de vennootschap op 11 september 2014.

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van heden, van Dhr, Jacques Huillard in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, en wenst hem te danken voor zijn inzet voor de onderneming.

De vergadering beslist unaniem om met ingang van heden als nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen, Dhr. Yves-Eric Francois, wonende te 78600 Maison Laffitte, rue Pierre Curie 26 à France, mandaat welke door betrokkene wordt aanvaard.

Het toegekende mandaat zal, zoals het mandaat van de overige bestuurders, eindigen bil het einde van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de venootschap van 2015 voor het goedkeuren van de jaarrekeningen afgesloten per 31 december 2014.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot incleplaatsstelling, wordt toegekend aan de heer

Walter lemants, accountant-belastingconsulent, wonende te Vloedlaan 3, 2370 Arendonk. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de gevolmachtigde alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het updaten van de inschrijving bij het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en daartoe aile documenten te ondertekenen, en alle nuttige verzoeken te doen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ondernemingsloketten; op een algemene manier, alles te doen wat noodzakelijk is.

Getekend,

Raf IEMANTS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makenANKVAN kopie na neerlegging ter griffie van de-akte

NE

lFFIE RECHTS

1



IIII11IMIII~I~~I1~IVIIIN~I~

*1316 436*

11 OKT, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

riffieDe griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865525060

Benaming

(voluit) : "SMULDERS PROJECTS BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hoge Mauw, 200, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op

vierentwintig september tweeduizend dertien,

Geregistreerd vijf bladen zonder renvooi(en)

Op het 188 Registratiekantoor van Schaarbeek

Op 25 SEP. 2013 DA

Boek 106 blad 7 vak 2

Ontvangen vijftig euro 50,00 E

De ontvanger J. MODAVE (Adviseur ai) getekend.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Smulders Projects Belgium" genoemd, met maatschappelijke zetel te Hoge Mauw 200, 2370 Arendonk, de volgende beslissingen hebben genomen

1. VERSLAG VAN DE COMMISSARIS

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van het verslag van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap met de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (RPR Brussel - KBO 0429.501.944 - BTW BE 429.501.944 - 1BR nr. B00009), vertegenwoordigd door de Heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor (IBR nr. A01530), kantoorhoudende op'' hetzelfde adres, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering, en de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"Ondergetekende PwC Bedrijfsrevisoren, aangesteld als commissaris van ondervemoemde vennootschap, met als wettelijke vertegenwoordiger Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, werd door de bestuurders van Smulders Projects Belgium NV, verzocht om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bijt kapitaalverhoging, zoals omschreven in artikel 602 van het wetboek van vennootschappen,

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Smulders Projects Belgium NV bestaat uit de inbreng van een vordering ten bedrage van EUR 35.544,49 die Smulders HGC Holding BV heeft op de vennootschap Smulders Projects Belgium NV,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 35 aandelen van de vennootschap Smulders Projects Belgium NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichtingen zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van oordeel dat:

'de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

'de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de schuldvordering ten bedrage van EUR 35.544,49, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

'de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Antwerpen, 24 september 2013

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

vertegenwoordigd door

Peter Van den Eynde

Bedrijfsrevisor"

Elke aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van dit

verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit verslag blijft hier aangehecht,

Il. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de

raad van bestuur de dato 24 september 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, derde lid van het

Wetboek van vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde

kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap. Elke aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals gezegd,

verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te

hebben.

Een exemplaar van dit verslag blijft hier aangehecht.

III. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van

vijfendertig duizend vijfhonderdvierenveertig euro en negenenveertig cent (35.544,49 EUR), om het te brengen

van tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR) op zevenennegentigduizend vijfhonderdenvierenveertig euro en

negenenveertig cent (97,544,49 EUR), door de uitgifte van vijfendertig (35) nieuwe aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, genummerd van 63 tot 97, van dezelfde aard en met dezelfde rechten,

verplichtingen en voordelen als de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap

vanaf hun uitgiftedatum.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van duizend euro (1.000 EUR)per

aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en worden toegekend ais vergoeding voor een inbreng

van een schuldvordering ten belope van vijfendertig duizend vijfhonderdvierenveertig euro en negenenveertig

= cent (35.544,49 EUR) door de vennootschap "Smulders HGC Holding B.V.", met maatschappelijke zetel te

Schootense Dreef 351C, 5708 HZ Helmond, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van Brabant onder

nummer 17100716. (...)

VI. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de

nieuwe situatie van het maatschappelijk kapitaal, door het te vervangen door

"Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt zevenennegentigduizend vijfhonderdenvierenveertig

euro en negenenveertig cent (97.544,49 EUR).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zevenennegentig (97) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder 1/97ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er kunnen door de raad van bestuur titels van meerdere aandelen worden uitgegeven."

VIL COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan Meester Stijn JOYE, voormeld, aile machten om de gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIII. MACHTEN AAN ELKE BESTUURDER

De vergadering verleent alle machten aan elke bestuurder van de vennootschap voor de uitvoering van de

over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen.

IX. TOEKENNING VAN BIJZONDERE MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Meester Caroline Daout, Meester Stéphane Robyns de Schneidauer, Meester Virginie Lescot of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Loulzalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, in overeenstemming met de voorgaande beslissingen, (i) het aandeelhoudersregister van de vennootschap aan te passen, en, indien nodig, (ii) de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en/of een erkend ondememingsioket en/of de BTW-administratie te vervullen teneinde de desbetreffende inschrijving van de vennootschap aan te passen. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, 3 volmachten, verslag van de commissaris,

bijzonder verslag van de raad van bestuur, gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2013
ÿþMod Word /1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : Smulders Projects Belgium

(verkort) :

NEERGTELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0../. OKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Grime De griffier

Bijlagen Tiij Tiet 1felgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Mauw 200, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de beslissingen genomen bij éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 25 september 2013:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 26 september 2013, van de volgende personen, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap:

- De heer Albertus Smulders, wonende te Kerkakkers 9, 5674 RP Nuenen (Nederland);

- De heer Gunter Sannen, wonende te Hendrik van Zellestraat 25, 2360 Oud-Turnhout (België); en

- De heer Patrick Maes, wonende te Kerkstraat 85, 2370 Arendonk (België).

2. De algemene vergadering beslist om, met ingang van 26 september 2013, de volgende personen, te benoemen in de hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap:

- De heer Jacques Huillard, wonende te rue du Regard 1, 75006 Parijs (Frankrijk); en - De heer Stéphane Abry, wonende te rue George Sand 13, 75016 Parijs (Frankrijk).

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat bovengenoemde bestuurders hun mandaat hebben aanvaard, overeenkomstig hun aanvaardingsbrieven die aan deze notulen aangehecht zijn.

De aldus toegekende mandaten zullen, net zoals het mandaat van de heer Raf Iemants, eindigen bij het einde van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de vennootschap van 2015 voor het goedkeuren van de jaarrekeningen afgesloten per 31 december 2014.

Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd zijn.

Gezien het voorgaande, is de raad van bestuur als volgt samengesteld met ingang van 26 september in 2013:

- De heer Jacques Huillard;

- De heer Stéphane Abry; en

- De heer Raf Iemants,

In overeenstemming met artikel 13 van de statuten: "De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

Evenwel zal de vennootschap voor alle handelingen, waaronder ondermeer begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, alsook tegenover alle derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door elk bestuurder afzonderlijk handelend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handiekerring.

Voor-

' behouden

aan het Belgisch Staafslelad

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen onder meer inzake het volledig dagelijks bestuur.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht",

[" " j

3, De algemene vergadering kent bijzondere machten toe aan Meester Caroline Daout, advocate, Meester Stéphane Robyns de Schneidauer, advocaat, en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om op naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de wettelijke publicatie van de door de algemene vergadering genomen beslissingen, en in het bijzonder, de publicatie van een uittreksel van de deze notulen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het updaten van de inschrijving bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en, daartoe alle documenten te ondertekenen, alle nuttige verzoeken te doen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen en, op een algemene manier, alles te doen wat noodzakelijk is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend verklaard uittreksel Stéphane Robyns de Schneidauer Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod Word /1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : Smulders Projects Belgium

(verkort) :

NEERGTELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0../. OKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Grime De griffier

Bijlagen Tiij Tiet 1felgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Mauw 200, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de beslissingen genomen bij éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 25 september 2013:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 26 september 2013, van de volgende personen, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap:

- De heer Albertus Smulders, wonende te Kerkakkers 9, 5674 RP Nuenen (Nederland);

- De heer Gunter Sannen, wonende te Hendrik van Zellestraat 25, 2360 Oud-Turnhout (België); en

- De heer Patrick Maes, wonende te Kerkstraat 85, 2370 Arendonk (België).

2. De algemene vergadering beslist om, met ingang van 26 september 2013, de volgende personen, te benoemen in de hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap:

- De heer Jacques Huillard, wonende te rue du Regard 1, 75006 Parijs (Frankrijk); en - De heer Stéphane Abry, wonende te rue George Sand 13, 75016 Parijs (Frankrijk).

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat bovengenoemde bestuurders hun mandaat hebben aanvaard, overeenkomstig hun aanvaardingsbrieven die aan deze notulen aangehecht zijn.

De aldus toegekende mandaten zullen, net zoals het mandaat van de heer Raf Iemants, eindigen bij het einde van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de vennootschap van 2015 voor het goedkeuren van de jaarrekeningen afgesloten per 31 december 2014.

Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd zijn.

Gezien het voorgaande, is de raad van bestuur als volgt samengesteld met ingang van 26 september in 2013:

- De heer Jacques Huillard;

- De heer Stéphane Abry; en

- De heer Raf Iemants,

In overeenstemming met artikel 13 van de statuten: "De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

Evenwel zal de vennootschap voor alle handelingen, waaronder ondermeer begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, alsook tegenover alle derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door elk bestuurder afzonderlijk handelend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handiekerring.

Voor-

' behouden

aan het Belgisch Staafslelad

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen onder meer inzake het volledig dagelijks bestuur.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht",

[" " j

3, De algemene vergadering kent bijzondere machten toe aan Meester Caroline Daout, advocate, Meester Stéphane Robyns de Schneidauer, advocaat, en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om op naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de wettelijke publicatie van de door de algemene vergadering genomen beslissingen, en in het bijzonder, de publicatie van een uittreksel van de deze notulen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het updaten van de inschrijving bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en, daartoe alle documenten te ondertekenen, alle nuttige verzoeken te doen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen en, op een algemene manier, alles te doen wat noodzakelijk is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend verklaard uittreksel Stéphane Robyns de Schneidauer Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþ Mod WaN N.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behou aan I Belgi:

Staatsi

im L.. I._. i t 1.1 L. L,. I... ui-; GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 I Aue. 2013

KCOPHAº%NIáa TURNHOUT

ctrriffigrlffiqr



mu

131 908

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris 1 Ontslag bestuurder

Notulen uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 16 mei 2013.

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren.

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 16 augustus 2013.

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van de heer Leon VERWEIJ zoals het door hem zelf werd ingediend, en wenst hem te danken voor zijn inzet voor de onderneming. De vergadering beslist unaniem om niet in zijn vervanging te voorzien.

Getekend,

IEMANTS Raf

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/09/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 11.09.2012 12561-0132-036
23/08/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/07/2012
ÿþMod 20

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

Rechtsvorm : NV

Zetel : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden in de zetel van de vennootschap op 14 juni 2012.

De vergadering beslist unaniem om ontslag te verlenen aan de voltallige op dit ogenblik nog zetelende bestuurders, te weten de heren Koen Baeten en Albert Smulders en de vennootschap Smulders WTC Holding bv.

Met ingang van heden, en voor de duur van 6 jaren worden benoemd tot bestuurders: -De heer Albert SMULDERS, wonende te Nederland, 5671 AD Nuenen, Kerkakkers 9,

-De heer Raf (EMANTS, wonende te 2360 Oud Turnhout, Sparrendreef 6,

-De heer Patrick MAES, wonende te 2370 Arendank, Kerkstraat 85,

-De heer Leon VERWEIJ, wonende te Nederland, 5049 AD Tilburg, Massenetlaan 19, -De heer Gunter SANNEN, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25; Mandaat welke door alle betrokkenen wordt aanvaard.

De heer Raf IEMANTS wordt tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder; mandaat welke door hem wordt aanvaard.

Raf IEMANTS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

111111 Illfl 111111 lH1 ll1 1111111

" iaiiszoi*

~~.l L An~g~ 4SSS'

fY .

z 0 JUNI 2012

Neergelegd ter griffie van rie l r~cil ! BAN(A KOOPHANDEL

TURNHOUT

Der@liffier,

4

~

04/05/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/04/2012
ÿþti

;d Mon Word 11.1

il(ll1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lkergslegd tor Offio von do ~erhfi~

!

YOD Kcophatttii ,

I á APR. 201Z

Griffie

liii IlII II IIIII III

" iaoeoais"

V bet

aa

Bel Stat

Ondernemingsnr : 0865.526.060

Benaming

(voluil) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappeIijke zetel

Notulen uit het verslag van de Raad van Bestuur, gehouden in de zetel van de vennootschap op 12 april 2012.

- De Raad van Bestuur heeft besloten de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar het adres Hoge Mauw 200 te 2370 Arendonk, goed te keuren.

- De Raad van Bestuur heeft besloten om een bijzondere volmacht met recht van indeplaatststelling te verlenen aan :

- de heer Walter Iemants, accountant, wonende te Vloedlaan 3 te 2370 Arendonk; en

- iedere bestuurder van de vennootschap.

Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze volmacht houdt in dat de gevolmachtigde alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Getekend,

Smulders Albertus

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de insinumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd. 11 november 2011

In overeenstemming met artikel 536, 4e lid van het Wetboek van vennootschappen besluiten de vennoten met eenparigheid van stemmen:

- kennis te nemen van het besluit van Smulders WTC Holding B.V. om als haar vaste vertegenwoordiger de heer Roelof Molenaar te vervangen door de heer Albertus S.H. Smulders met ingang op 3 november 2011.

- Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel.

Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers Gevolmachtigde

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Iii 11I1 III II IIII

*iaoszoae*

&maloud tor griffie Van de Rechtbank ~`gt! hOphGtdei tQ Anfmrpeo, op

2 4 FER. 201Z

Griffie

Ondernemingsar : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : Smulders Projects Belgium

(verkort) :

12/01/2012
ÿþ- ~º%

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liechtban; L' wJ

si C DEC:ait_~

~© rï~a~c;,;+7e

Griffie

111

*12010046*

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : Smulders Projects Belgium

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

Onderwerp akte : Herbenoeming en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 7 juni 2010 :

De vergadering beslist éénpang de mandaten van de heren Albertus Smulders als gedelegeerd bestuurder

en Koen Baeten als bestuurder te verlengen met 6 jaar, eindigend op 06/06/2016.

Tevens beslist de vergadering éénpang als bestuurder te

benoemen de vennootschap Smulders WTC Holding BV, vertegenwoordigd door de heer Roel Molenaar. Dit,

mandaat is onbezoldigd en heeft een duurtijd van 6 jaar, eindigend op 1710512016.

De heer Smulders Albertus

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

30/11/2011
ÿþ4 Mod 2.1

L irig3 _1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1118017fi

!1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

rsrefle von e baba"!

_zr!

ro. zoil

1

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : Smulders Projects Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 8 november 2011 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.09.2011, NGL 13.09.2011 11544-0106-035
04/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : Smulders Projects Belgium

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2010 :

De vergadering beslist als commssaris aan te stellen de BCVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren en dit voor een periode van 3 jaar.

Deze vennootschap heeft de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gilles-Waas, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31/12/2012 dient goed te keuren.

De jaarlijkse vergoeding bedraagt E 18.204,00.

De heer Smulders Albertus

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Mod 2.1

X11099935"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank dan gnophoardel Antwerpen, op

Griffie 2 2 JUNI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 28.06.2010 10222-0337-034
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 02.07.2009 09327-0300-033
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 19.06.2008 08276-0001-031
27/05/2015
ÿþbt

e st

ittii1111,111minin1a

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ken:f'E?"11k9gd ter griffie van de REt;H1'ilANIC VAN ri.flO?EL.a~WEL

f 5 MEI 2015

t3NiWEi3.PEhr nTTTfieVYa d i~Y~ `l i7EtNFIaT7T



Do Grifiier

t.Sod WaN 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel: Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Notulen uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap

op4 mei 2015.

Met ingang van heden worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap voor de duur van 6 jaren, om

te eindigen bij de jaarvergadering in 2021

-De Heer Raf IEMANTS, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Sparrendreef 6

-De Heer Antoine BRESOLIN, wonende in Frankrijk te 75011 ParisS, Rue De Vaucouleurs 17

-De Heer Yves-Eric FRANCOIS, wonende in Frankrijk te 78600 Maison Laffitte, Rue Pierre Curie 26

Mandaat welke door alle betrokkenen wordt aanvaard,

Volgend op de Algemene Vergadering van heden, waarop hoger vermelde bestuurders werden benoemd,

komt de Raad van Bestuur samen om over te gaan tot de aanstelling van een gedelegeerd bestuurder.

Met ingang van heden wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor de duur van 6

jaren, om te eindigen bij de jaarvergadering in 2021

-De Heer Raf IEMANTS, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Sparrendreef 6

Mandaat welke door betrokkene wordt aanvaard.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt toegekend aan de heer Walter IEMANTS, accountant wonende te Vloedlaan 3, 2370 Arendonk. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de gevolmachtigde aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan steilen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Getekend,

Raf IEMANTS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 22.08.2007 07605-0093-030
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 27.05.2015 15133-0180-035
04/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 03.07.2006 06390-4978-015
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 13.07.2005 05492-0018-015
15/07/2015
ÿþMod Word 11.1

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte__.

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Hoge Mauw 200 -2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag I benoeming bestuurder

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 19 juni 2015.

De Vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van heden, van Yves-Eric FRANCOIS in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, en wenst hem te danken voor zijn inzet voor de onderneming.

De Vergadering beslist unaniem om met ingang van heden ais nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen: De Heer Hervé ROLLAND, wonende te 3 rue Théophile Schuller 67000 STRASSBOURG France; mandaat welke door betrokkene wordt aanvaard.

Het toegekende mandaat zal, zoals het mandaat van de overige bestuurders, eindigen bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de vennootschap van 2021 voor het goedkeuren van de jaarrekeningen afgesloten per 31 december 2020.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt toegekend aan de heer Walter IEMANTS, accountant-belastingconsulent wonende te Vloedlaan 3, 2370 Arendonk. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de gevolmachtigde aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het updaten van de inschrijving bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en daartoe alle documenten te ondertekenen, en alle nuttige verzoeken te doen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ondernemingslokketten ; op een algemene manier, alles te doen wat noodzakelijk is.

Getekend,

Raf IEMANTS

gedelegeerd bestuurder

" - .

0610{12015

rtraNHOUT

D. Cr:uaáer 4fff

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

1 i <;`i j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch'

Staatsbla

111111! wu~lm~~~~~u~n

511599

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN ItOOPHANDEL

2 8 JULI 2015

ANTWERPEN *1034TURNHOUT

~l4ifé

iar

Ondernemingsnr : 0865.525.060

Benaming

(voluit) : SMULDERS PROJECTS BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevoegdheden

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 12 september 2014 met betrekking tot de delegaties van bevoegdheden blijken de volgende beslissingen:

De Raad van Bestuur van de vennootschap bestaat uit:

-De Heer Raf Iemants, Gedelegeerd Bestuurder, aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van wat dit bestuur aangaat, werd toegekend

- De Heer Yves-Eric Francois, Bestuurder

-De Heer Stéphane Abry, Bestuurder

Zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden toegekend aan de Gedelegeerd Bestuurder en voorzover deze materies niet reeds voortkomen uit het dagelijks bestuur, kent de Raad tevens de bevoegdheid toe aan de Gedelegeerd Bestuurder om alleen de vennootschap te verbinden en haar te vertegenwoordigen, met bevoegdheid tot subdelegatie, van alle materies hierna opgesomd, ongeacht het bedrag.

Afgezien wat voorafgaat, kent de Raad van Bestuur de volgende bijzondere en vastgelegde delegaties toe m.b.t. de vertegenwoordiging van de vennootschap, met dien verstande dat per vermelde categorie, de personen gemachtigd om te tekenen voor het hogere niveau ook steeds gemachtigd zullen zijn te tekenen voor een lager niveau, en rekening houdende met volgende onderverdeling van personen in groepen: a.Gedelegeerd Bestuurder:

-de Heer Raf Iemants, Sparrendreef 6, 2360 Oud-Turnhout

b. Bestuurders:

-de Heer Yves-Eric Francois, 26 Rue Pierre Curie, 78600 Maison Laffitte

-de Heer Raf Iemants, Sparrendreef 6, 2360 Oud-Tumhout

-de Heer Stéphane Abry, 13 rue George Sand, 75016 Paris

c. Groep A:

-de Bestuurders vermeld onder punt b) hierboven

-de Heer Alain Cornier, 33 rue Jules Ferry, 45600 Sully-sur-Loire

d. Groep B:

-de Heer Albert Smulders, Kerkakker 9, 5674 RP Gerwen

-de Heer Gunter Sannen, Hendrik van Zellestraat 25, 2360 Oud-Turnhout

-de Heer Patrick Maes, Kerkstraat 85, 2370 Arendonk

e, Groep C:

-de Heer Benny Loots, Meere Goor 9, 2460 Kasterlee

-Mevrouw Carla Wellens, Hanswijk De Bercht 20, 2800 Mechelen

-de Heer Dirk Van Eyndhoven, Tilburgseweg 146, 2382 Poppel

-de Heer Eric Derhaeg, Czeremchowa 15, 53009 Wroclaw

-de Heer Geert Vennekens, Pontfort 35, 2470 Retie

-de Heer Gerd Steemans, Oude Baan 42, 2820 Bonheiden

-de Heer Jaap Jansen, Korhoenhof 12, 5672 VG Nuenen

-de Heer Jan De Rycker, Groeningenlei 52, 2550 Kontich

-de Heer Johan Willems, Schorvoortberg 123, 2300 Turnhout

-de Heer Pascal Van Gucht, Durmedai 21, 9250 Waasmunster

-de Heer Sven Segers, Brouwerijdreef 48, 2400 Mol

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

f. Groep PM:

-de Heer Bart Van Rooy, Vendoornstraat 87, 9120 Melsele

-de Heer Bob Boons, Sint Rochusstraat 57, 2490 Balen

-de Heer Ivo Smeets, Julianalaan 50, 5707 HS Helmond

-de Heer Michel Vos, Rijckevorselweg 20, 5382 JK Vinkel

-de Heer Ron Van Gool, Beijlkensweg 50, 6438 KW Oirsbeek

-de Heer Sam Van Steenbrugghe, Boekweitstraat 2, 9770 Kruishoutem

-de Heer Stan Messemaekers, Oude Liersebaan 13, 2220 Heist-op-den-Berg

-de Heer Tom Coosemans, Bosvijverstraat 17, 3511 Kuringen

g. Aankoopdienst

-Mevrouw Annick De Clippeleir, Hoevereveld 2, 2200 Herentals

-Mevrouw BenediCte Zwijsen, Koolhof 24/7, 2320 Hoogstraten

-Mevrouw Bieke Blockx, Wampenberg 151, 2370 Arendonk

-Mevrouw Katelijne Vermeylen, Naaistraat 86 B, 2570 Duffel

-Mevrouw Katleen Schoonheydt, Trosstraat 24, 2200 Herentals

-de Heer Ludo Dekkers, Blommerschot 17, 2390 Malle

h. Diensthoofden

-Mevrouw Annick De Clippeleir, Hoevereveld 2, 2200 Herentals

-de Heer Claude Goucke, Molenstraat 15, 8540 Deerlijk

-de Heer Danny Van Driessche, Venstraat 32, 2240 Zandhoven

-de Heer Dirk Wuyts, Nauwstraat 48, 9111 Belsele

-de Heer Jeroen Plateijn, Maria-Theresialei 19/5, 2018 Antwerpen 1

-de Heer Raymond Van Muylder, Van Campenhoutstraat 27, 2870 Puurs

-de Heer Remco Marcus, Werkendam 69, 2360 Oud-Turnhout

-de Heer Tom Frans, Koestraat 76, 2270 Herenthout

-de Heer Wouter De Nève , Roobeek 1A, 2370 Arendonk

1.Algemene bevoegdheid om de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen,

1.1.ten allen tijde, en zonder beperking inzake bedrag,

1.1.1.met enkel de handtekening van de Gedelegeerd Bestuurder;

1.1.2.met handtekening van twee van de Bestuurders

1.2.voor bedragen kleiner dan of gelijk aan 75.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van twee

van de volgende personen :

1.2.1.twee personen van Groep A, of

1.2.2.één persoon van Groep A samen met één persoon van Groep B.

1.3.voor bedragen kleiner dan of gelijk aan 10.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met enkel de handtekening van

1.3.1.één persoon uit Groep A, Groep B, Groep C, Group PM of de Aankoopdienst

2.Betreffende de tijdelijke handelsvennootschapsovereenkomsten, interne vennootschapsovereenkomsten

en andere samenwerkingsverbanden voor opdrachten, ongeacht het bedrag

2.1.met handtekening van twee van de volgende personen

2.1.1.twee personen van Groep A, of

2.1.2.één persoon van Groep A samen met één persoon van Groep B

3.Betreffende de studies, aanbestedingen en/of offertes en dit zowel voor de openbare als private

opdrachtgevers,

3.1.voor een totaal bedrag kleiner of gelijk aan 25.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van

twee van de volgende personen

3.1.1 .één persoon van Groep A of van Groep B, samen met de Heer Geert Vennekens of de Heer Jaap

Jansen

3.2.voor een totaal bedrag kleiner of gelijk aan 1.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van

twee van de volgende personen

3.2.1 .één persoon van Groep C, samen met de Heer Geert Vennekens of de Heer Jaap Jansen

4.Betreffende de aannemingscontracten en/of andere soorten overeenkomsten betreffende aanneming van

werken, leveringen en diensten en/of dienstverleningen en dit zowel voor de openbare als private

opdrachtgevers,

4.1.voor een totaal bedrag kleiner of gelijk aan 25.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van

twee van de volgende personen

4.1.1.één persoon van Groep A of van Groep B, samen met één persoon van Groep C

4.2.voor een totaal bedrag kleiner of gelijk aan 1.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van

twee van de volgende personen

4.2.1.één persoon van Groep C samen met de Heer Dirk Van Eyndhoven, de Heer Gerd Steemans, de Heer

Pascal Van Gucht of de Heer Sven Segers

5.Betreffende de bestellingen in onderaanneming van leveringen en/of van werken en/of van diensten en/of

dienstverleningen

5.1.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 25.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van twee

van de volgende personen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

5,1,1.één persoon van Groep A of van Groep B, samen met één persoon van Groep C

5.2.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 5.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van twee van

de volgende personen

5.2.1.één persoon van Groep A, Groep B of Groep C, samen met de Heer Dirk Van Eyndhoven, de Heer

Gerd Steemans, de Heer Pascal Van Gucht of de Heer Sven Segers

5.3.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 1.000.000 ¬ BTW niet inbegrepen,

5.3.1.met enkel de handtekening van

5.3.1.1.de Heer Dirk Van Eyndhoven of Mevrouw Benedicte Zwijsen

5.3.2.met handtekening van twee van de volgende personen

5.3.2.1.één persoon van Groep A, Groep B of Groep C, samen met één persoon van de Groep PM of

Mevrouw Annick De Clippeleir of de Heer Remco Marcus

5.4.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 10.000 ¬ BTW niet inbegrepen met enkel de handtekening van

5.4.1.één persoon van Groep A, Groep B, Groep C of Groep PM of de Aankoopdienst

5.5.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 2.500 ¬ BTW niet inbegrepen, met enkel de handtekening van

5.5.1.6én persoon van de Werfleiders

6.Betreffende de bestellingen van leveringen en/of van materialen en/of van diensten en/of

dienstverleningen buiten een project :

6,1 .voor een bedrag kleiner of gelijk aan 1,000.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van twee van

de volgende personen

61.1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Wellens samen met de Heer Dirk Van Eyndhoven

6.2.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 100.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van twee van

de volgende personen

6.2.1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Wellens samen met Annick De Clippeleir

6.3.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 10.000 ¬ BTW niet inbegrepen met enkel de handtekening van

6.3.1.Mevrouw Annick De Clippeleir of de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Caria Wellens

6.4.voor een bedrag kleiner of gelijk aan 2.500 ¬ BTW niet inbegrepen, met enkel de handtekening van

6.4.1,een Diensthoofd

7.Betreffende de arbeidsovereenkomsten van arbeiders (aanwerving en ontslag) en interimarbeid, met enkel

de handtekening van

71.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Wellens

8,Betreffende de arbeidsovereenkomsten van bedienden, met uitsluiting van kaderleden (aanwerving en

ontslag) met handtekening van twee van de volgende personen

8.1.De Heer Jan De Rycker samen met Mevrouw Carla Wellens

9.Betreffende de arbeidsovereenkomsten van kaderleden (aanwerving en ontslag) met handtekening van

twee van de volgende personen

9.1.één persoon van Groep A of Groep B samen met de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Wellens

10.Betreffende de verhalen, verzoekschriften, rechtsvorderingen o.a. in te dienen bij de administratieve

diensten of bij de rechterlijke en administratieve rechtbanken, juridische adviezen, geschillen, transacties

en andere minnelijke schikkingen:

10,1 .voor alle aangelegenheden, en zonder beperking inzake bedrag, met handtekening van twee van de

volgende personen

10.1.1,de Heer Alex Peeters of Mevrouw Pia Vromman samen met één persoon van Groep A of Groep B

10.2.voor project-gerelateerde aangelegenheden, en zonder beperking inzake bedrag, met handtekening

van twee van de volgende personen

10.2,1.de Heer Alex Peeters of Mevrouw Pia Vromman samen met één persoon van Groep PM

11.Betreffende het afsluiten en opzeggen van verzekeringspolissen,

11.1.ten allen tijde, en zonder beperking inzake bedrag, met handtekening van twee van de volgende

personen

11,1.1,één persoon van Group A samen met één persoon van Group B

1'1.2. waarvan de jaarlijkse premie minder bedraagt dat 2.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met enkel de

handtekening van

11.2.1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Wellens

12.Betreffende veiligheid, kwaliteit en milieu,

12.1.ten allen tijde, en zonder beperking inzake bedrag, met enkel de handtekening van

121,1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Caria Wellens of één persoon van Groep A of Groep B

13.Betreffende het opstellen van belastingaangiften, BTW aangelegenheden, voorafbetalingen, neerlegging

van de jaarrekeningen,

13.1.ten allen tijde, en zonder beperking inzake bedrag,

13.1.1.met enkel de handtekening van de Heer Gunter Sannen

13.1.2.met handtekening van de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Weilens samen met de Heer Ronny

Peetermans

14.Betreffende het aangaan of beëindigen van financieringsovereenkomsten,

14.1.met handtekening van twee van de volgende personen

14,1.1.één persoon van Groep A samen met de Heer Gunter Sannen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

\Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

15.Betreffende aangelegenheden van sociale zekerheid (onder meer opmaken van fiches, verklaringen van

onderaanneming /A11Limosa/Dimona/ ...)

15.1.voor alle aangelegenheden, en zonder beperking inzake bedrag, met enkel de handtekening van

15.1.1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Caria Wellens

15.2.voor project-gerelateerde aangelegenheden, en zonder beperking inzake bedrag met enkel de

handtekening van

15.2.1.Mevrouw Helena Gladinez

16.Betreffende investeringen

16.1.Ten allen tijde en zonder beperking inzake bedrag, met handtekening van twee van de volgende

personen

16.1.1 .twee Bestuurders

16.2.voor een totaal bedrag kleiner of gelijk aan 500.000 ¬ BTW niet inbegrepen, met handtekening van

twee van de volgende personen

16.2,1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Carla Wellens samen met één persoon van Groep A of Groep B

16.3.voor een totaal bedrag kleiner of gelijk aan 100.000 t BTW niet inbegrepen, met enkel de

handtekening van

16.3.1.de Heer Jan De Rycker of Mevrouw Caria Weilens of één persoon van Groep A of Groep B

Deze delegaties zijn tevens geldig in geval van electronische handtekening

Deze delegaties mogen niet gesubdelegeerd worden, tenzij door de Gedelegeerd Bestuurder of door twee

Bestuurders.

De onderhavige delegaties van bevoegdheden vernietigen en vervangen deze eerder toegekend. Zij zijn

geldig vanaf 12 september 2014 en worden beëindigd, van rechtswege en zander formaliteiten, op

31 december 2015.

Getekend,

Raf (EMANTS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SMULDERS PROJECTS BELGIUM

Adresse
HOGE MAUW 200 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande