SO LOGIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SO LOGIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.342.434

Publication

12/01/2015
ÿþBenaming (voluit) : So Logic

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boerenkrijglaan 12

2980 Zoersel

Onderwerp akte :Omvorming naar burgerlijke vennootschap, wijziging naam, verplaatsing zetel, wijziging doel, wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst op tweeëntwintig. december tweeduizend veertien, neergelegd voor registratie, der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SO LOGIC", met zetel te 2980 Zoersel, Boerenkrijglaan 12.

Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

*de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

*de naam van de vennootschap te wijzigen in "Dr. Nina Verheyen BVBA".

*de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar "2000 Antwerpen, Beeldhouwersstraat 3 bus 2".

.; *de voorzitter te ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het doel van de vennootschap alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 19 december 2014. *het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen voor eigen rekening van de huisartsengeneeskunde door dei geneesheer-vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de'; vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap werden.; vereffend.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zouden'; zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief;, ; gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in i; voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuiivoering mogelijk te maken; De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en: rechtshandelingen desaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede; huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat;; deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen,_; ;: in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten. worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De: fi vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles: rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan! van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen,; conform de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen."

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 0 DEC, .2014

afdek? . Alrpen

mod 11.1

..;.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbh

11111111

150 127"



Ondernemingsnr : 0866.342.434

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakeljkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de ' vennootschap als de vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen en stelt in dit kader alle mogelijke ' middelen ter beschikking."

*de statuten volledig te herwerken om deze aan te passen aan de specifieke regels van toepassing voor; artsenvennootschap en welke statuten bij uittreksel voortaan zullen luiden ais volgt:

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "Dr. Nina Verheyen BVBA".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts.

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Beeldhouwersstraat 3 bus 2.

De zaakvoerder is bevoegd de zetel over te brengen naar de plaats van zijn keuze in het Vlaamse landsgedeelte van België, mits bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad en voorafgaande mededeling aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen voor eigen rekening van de huisartsengeneeskunde door de geneesheer-vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap werden vereffend.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zouden zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de . geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitvoering mogelijk te maken; De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen desaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen In kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, conform de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt, De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten, De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot dirécte of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 41.1

" Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,60),

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro ieder.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van tien jaar,

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het ' maatschappelijk doel, niet uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene , vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties. Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te warden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of : dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen " waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of dcor derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Voor zover de wet zulks voorschrijft zal het toezicht van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer commissarissen die zullen benoemd worden met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om twintig uur.lndien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde-vennoot. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" r ~

- lijst der wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0258-010
22/04/2013
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

ui

Op de laatste biz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cle rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexer dit Moniteurkelge.

tergelegd ter griffie von de Rechtbank ran Koophandei te Antwerpen, op

1 1 APR,

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.342.434

Benaming

(voluit) ; So Logic

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boerenkrijgiaan 12, 2980 Zoersei

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31.03.2013

De bijzondere algemene vergadering heeft met éénparlgheid van stemmen beslist om ontslag te verlenen aan volgende zaakvoerder:

Peter Verheyen Boerenkrijgiaan 12 2980 Zoersel

Zijn mandaat liep tot en met 31.032013.

Met éénparigheid van stemmen wordt ter vervanging benoemd tot nieuwe zaakvoerder vanaf 1.04.2013:

Nina Verheyen

Beetdhouwersstraat 3 bus 2 2000 Antwerpen

Nina Verheyen Zaakvoerder

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 24.07.2012 12338-0057-009
18/01/2012
ÿþNod2.E

isl tEd~l~s: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



K1201669 11

5~

Neergelegd rJf rf/L%4~ Yi

raft lCoopketh1 to Alec

Griffie O 9 _IdN 7Aír

Ondernemingsnr : 0866342434

Benaming

(voluit) : SO LOGIC

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOERENKRIJGLAAN 6 - 2980 ZOERSEL

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op donderdag 29 december 2011 heeft besloten met ingang van 1 januari 2012 eervol ontslag te verlenen aan :

Schelfthout Marie-Louise

Boerenkrijglaan 12

2980 Zoersel.

Kwijting wordt haar verleend over het uitgeoefende mandaat.

Ter vervanging wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder vanaf 1 januari 2012 :

Verheyen Pierre

Boerenkrijglaan 12

2980 Zoersel.

Getekend

e.

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 26.08.2011 11455-0328-009
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 20.07.2009 09444-0338-009
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 26.06.2008 08307-0194-009
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 29.06.2006 06361-4077-012

Coordonnées
SO LOGIC

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 12 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande