SOCIAAL VERHUURKANTOOR NOORDERKEMPEN, AFGEKORT : SVK NOORDERKEMPEN

Association sans but lucratif


Dénomination : SOCIAAL VERHUURKANTOOR NOORDERKEMPEN, AFGEKORT : SVK NOORDERKEMPEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 451.934.183

Publication

06/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Va beha aan Belç Staat

i

1111





.aura.' e.tagu Lez' gerntae Van Lie RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 MEI 20f4.

ANTWERPEN afdaling TURNHOUT Gri1ti£tteder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Devaststélling van de nieuwe statuten alsvolgt:

STATUTEN

TITEL 1, Benaming, maatschappelijke zetel, duur

Art. 1. De vereniging is opgericht als vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming : "Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen ", kortweg ; " SVK Noorderkempen ".

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Otterstraat 116.

De raad van bestuur kan de- maatschappelijke zetel van de vereniging verplaatsen binnen het arrondissement Turnhout.

Art. 3. De vereniging is opgerichtvoor_onbepaalde duur en kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL II. -- Maatschappelijk doel

Art. 4. De vereniging heeft tot doel betaalbare en comfortabele huisvesting te verschaffen in het arrondissement Turnhout aan personen en gezinnen die door hun maatschappelijke situatie geen of weinig kans hebben om op de bestaande huisvestingsmarkt aan bod te komen, met bijzondere aandacht voor de meest achtergestelden.

Dit door

1° woningen op de private huurwoningmarkt te huren of in erfpacht te nemen om ze, zo nodig na renovatie-, verbeterings- of aanpassingswerken en met aandacht voor het bieden van woonzekerheid, aan een redelijke prijs onder te verhuren of te verhuren aan woonbehoeftige gezinnen en alleenstaanden, die voldoen aan de vdorwearden inzake inkomen en onroerend bezit, zoals vastgesteld in de Vlaamse Wooncode;

2° de onderhuurders inspraak- en participatiemogelijkheden te bieden en hen te begeleiden om hen vertrouwd te maken met hun rechten en plichten als huurder' en om hen te stimuleren tot het dragen van verantwoordelijkheid;

3° samen te werken met" lokale huisvestings- en/of welzijns- actoren en in het bijzonder zelf het initiatief te nemen tot het opzetten van lokale samenwerkingsverbanden met deze actoren en met het lokale opbouwwerk,

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen die de realisatie van deze doelstellingen kunnen bevorderen.

De vereniging zal openstaan voor aile kandidaat-huurders ongeacht hun woonplaats, geslacht, etnische herkomst en religie.

TITEL Ili -- Leden

Art , 5 Het aantal leden is onbeperkt. Het mag niet minder bedragen dan drie. De leden kunnen zowel natuurlijke personen, rechtspersonen als openbare besturen zijn, De vereniging telt werkende en toegetreden leden. De werkende leden zijn leden die deel uitmaken van de algemene vergadering, en die stemrecht hebben, Hun rechten en plichten volgen uit de wet van 27 juni 1921, zoals in het verleden meermaals gewijzigd, of iedere wetgeving van toepassing op de verenigingen zonder winstoogmerk en die deze wet in de toekomst zal vervangen, hierna genoemd de `VZW-wet, eventueel aangevuld door deze statuten. De toegetreden leden zijn leden die gebruik maken van de diensten van de vereniging. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering en hebben geen stemrecht. Hun rechten en plichten volgen uit wat in deze statuten is bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 451.934.183

Benaming

(voluit) : Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw (verkort) : SVK Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel

De buitengewone algemene vergadering van vzw Sociaal -.Verhuurkantoor Noorderkempen vzw,

bijeengekomen op 12 mei 2014 en beraadslagend conform de wet en de statuten, heeft de hierna volgende

beslissingen genomen:

1.Het opnemen van volgende toevoeging onder artikel 14 :

Het opnemen van een mandaat in de raad van bestuur is steeds onbezoldigd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Enkel de hierna bedoelde natuurlijke, rechtspersonen of openbare besturen kunnen toetreden tot de vereniging als werkend lid:

1. Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, binnen het werkingsgebied van de vereniging, zoals gedefinieerd door de raad van bestuur, en mits aanvaarding als lid door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

2. Welzijnszorg Kempen, vereniging van OCMW's onderworpen aan het decreet van 19 december 2008, niet zetel te Turnhout, A. Van Dijckstraat 20.

3. Deskundigen, die omwille van een algemene of specifieke deskundigheid worden aangetrokken en als dusdanig voorgedragen worden door de raad van bestuur, die beslist bij gewone meerderheid, en erkend worden door de algemene vergadering. Deze leden dienen derhalve aanvaard te worden door de algemene vergadering, die beslist bij 2/3de meerderheid van stemmen van de aanwezige leden, zonder dat zij ertoe gehouden is de beslissing te motiveren. Het aantal leden van deze categorie kan evenwel niet meer dan vijftig (50) procent bedragen van het totaal aantal leden.

De toegetreden leden dienen eveneens aanvaard te worden in deze hoedanigheid door de algemene vergadering, op dezelfde wijze ais de werkende leden sub 3. De toetredingsvoorwaarden kunnen verder uitgewerkt worden in een huishoudelijk reglement. Zij kunnen uitgenodigd worden door de Raad van Bestuur om aanwezig te zijn op een vergadering van de raad van bestuur of op de algemene vergadering, evenwel zonder stemrecht. Hun aanwezigheid heeft geen invloed op het aanwezigheidsquorum.

De werkende leden kunnen de rechten en plichten van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de toegetreden leden.

Art. 6. Betalende en niet-betalende leden.

Betalende leden zijn

De werkende leden bedoeld in artikel 5 onder 1.

Niet-betalende leden zijn

De overige werkende leden en de toegetreden leden

Aan werkende leden bedoeld in artikeL5 onder 1 kan een bijdrage gevraagd worden, die bepaald wordt door de algemene vergadering. Er kan een eenmalige bijdrage worden vastgesteld bij de toetreding, en een jaarlijkse bijdrage.

De werkende leden bedoeld in artikel 5 onder 1 betalen volgende bijdrage: (1) Zij storten jaarlijks een vast lidgeld dat maximaal ...zevenhonderd vijftig (750) euro kan bedragen. Dit bedrag wordt jaarlijks op één januari geïndexeerd volgens de index van de consumptieprijzen, met als basisindex de index van de maand september 2010 en als nieuwe index de index van de maand september die de aanpassing voorafgaat.

(2) Bovendien dienen de werkende leden bedoeld in artikel 5 onder 1 jaarlijks per woning die door de vereniging wordt gehuurd onder hun grondgebied een maximale bijdrage te betalen van vijfhonderd (500) euro per woning, volgens het woningenbestand per 31 december van het jaar voorafgaand, aan het jaar van de bijdrage. Dit bedrag wordt eveneens geïndexeerd zoals hierboven gezegd.

(3) De totale jaarlijkse bijdrage per werkend lid bedoeld in artikel 5 onder 1 mag het bedrag van zevenduizend vijfhonderd (7.500) euro niet overschrijden. Dit bedrag wordt eveneens geïndexeerd zoals hierboven gezegd.,'

De raad van bestuur stelt jaárlijks de jaarlijkse bijdrage vast, met als minimum een bijdrage berekend als volgt (eveneens te indexeren zoals hierboven gezegd):

vast bedrag lidgeld 750

woning lt/m 3500 ¬ /woning

woning 411m 10300 ¬ !woning

woning 11 t/m 20 200 ¬ /woning

woning 21 t/m 30 100 ¬ /woning

vanaf woning 31 50 ¬ /woning

Art. 7, Onverminderd hetgeen vermeld wordt in artikel 5, geschiedt het ontslag of de uitsluiting van een lid overeenkomstig de voorwaarden vervat in de VZW-wet,

Art. 8. De ontslagnemende of uitgesloten leden, evenmin ais de rechthebbenden van een lid waarvan het bestaan werd opgeheven, kunnen enig recht doen gelden op het maatschappelijk bezit. Zij kunnen evenmin de door henzelf of door hun rechtsvoorganger uitgekeerde bedragen terugvorderen, noch rekening eisen, noch inventaris doen maken, noch zegels doen leggen.

TITEL 1V.  Algemene vergadering

Art. 9. De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de werkende leden . De werkende leden beschikken in de vergadering over één stem. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet lid van de vereniging, mits hij drager is van een schriftelijke volmacht. Elk lid van de vereniging of derde kan slechts drager zijn van één volmacht.

Art, 10. Alleen de algemene vergadering is bevoegd om over volgende punten te beraadslagen:

10 wijziging van de statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° benoeming en afzetting van de bestuurders;

3° goedkeuring van de budgetten (begroting) en de (jaar)rekeningen;

4° ontbinding van de vereniging;

50 aanvaarding en benoeming nieuwe leden;

6° het uitsluiten van een lid;

7° desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging; 8° de kwijting aan de bestuurders en de desgevallend commissarissen;

9° omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

10° in de gevallen waarin de statuten voorzien.

Art. 11. De datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld door de raad van bestuur. De algemene vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen,

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of diens plaatsvervanger, De secretaris van de raad van bestuur is ambtshalve secretaris van de algemene vergadering.

De leden van de algemene vergadering worden tot de algemene vérgadering opgeroepen door de voorzitter, bij persoonlijke uitnodiging, die de dagorde vermeldt en die veertien dagen vóór de algemene vergadering aan de leden of de door hen schriftelijk aangeduide personen moet toegestuurd of bezorgd worden. In uitzonderlijke gevallen kunnen aangelegenheden aan de agenda toegevoegd worden indien' één vijfde van de leden zulks vraagt.. Buitengewone algemene vergaderingen moeten worden samengeroepen wanneer één vijfde van de leden zulks vraagt.

Art. 12. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden van de algemene vergadering, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien, In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De algemene vergadering vergadert geldig wanneer de helft van de leden vertegenwoordigd of aanwezig is, behalve wanneer de wet een strenger aanwezigheidsquorum voorziet

Art. 13. De leden zullen van de besluiten van de algemene vergadering in kennis worden gesteld door het toesturen van een verslag dat uiterlijk binnen de drie weken na de vergadering zal worden overgemaakt.

TITEL V. -- Raad van bestuur

Art. 14, Het bestuur van de vereniging wordt toevertrouwd aan een raad van bestuur, Het aantal leden bedraagt minstens vijf. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van drie jaar, bij gewone meerderheid en bij aanwezigheid van minstens de helft van de leden . Minstens één bestuurder dient aangesteld te worden uit een lijst voorgedragen door de leden bedoeld in artikel 5, sub 1, en één bestuurder uit een lijst voorgedragen door het lid bedoeld in artikel 5, sub 2, en één bestuurder uit een lijst voorgedragen door de leden bedoeld in artikel 5, sub 3 ,

Een afgevaardigde van het Provinciebestuur van Antwerpen kan de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen als waarnemer, maar is geen bestuurder en dus niet stemgerechtigd. in het huishoudelijk reglement kan bepaald worden dat waarnemers zonder stemrecht worden uitgenodigd op de raad van bestuur, en hierop aanwezig kunnen zijn om deel te nemen aan de debatten, evenwel zonder stemrecht, De raad van bestuur kiest uit zijn bestuurders een dagelijks bestuur, De bevoegdheden van het dagelijks bestuur worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester kiezen, Wanneer de voorzitter verhinderd is, wordt hij in al zijn bevoegdheden vervangen door de ondervoorzitter; bij diens ontstentenis door de oudste bestuurder.

De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen. Een bestuurder kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, mits schriftelijke volmacht. iedere bestuurder mag slechts drager zijn van één schriftelijke volmacht. In geval van staking van stemmen is die van de voorzitter beslissend,

Het opnemen van een mandaat in de raad van bestuur is steeds onbezoldigd,

Art. 15, Bij het openvallen van één of meerdere mandaten, gaat de algemene vergadering bij de eerstkomende bijeenkomst over tot de aanduiding van een nieuwe bestuurder, die het mandaat van de bestuurder welke hij vervangt, beeindigt.

Art. 16. De bestuurders zijn alleen aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat; uit hoofde van hun bestuur nemen zij geen enkele persoonlijke verplichting op zich.

Art. 17. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden van bestuur van de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Aldus kan de raad onder .meer onder zijn verantwoordelijkheid opdrachten geven aan één van zijn bestuurders, het dagelijks bestuur, of zelfs aan een dardé. De modaliteiten hiervan worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Art, 18. Tegenover derden wordt de vereniging ais volgt vertegenwoordigd

a) de gewone briefwisseling wordt ondertekend door de voorzitter of diens plaatsvervanger, of bij delegatie door een bestuurder, door de secretaris of door een ander persoon die daartoe door de raad van bestuur wordt gemachtigd;

b) onverminderd het onder letter c bepaalde, zijn voor alle handelingen in uitvoering van de algemene vergadering of van de raad van bestuur, ongeacht of het daden van bestuur of van beschikking betreft, de handtekeningen vereist van twee bestuurders die gezamenlijk dienen op te treden, Tegenover derden moeten voornoemde vertegenwoordigers van de vereniging niet van enige bijzondere delegatie doen blijken, noch van voorafgaande beraadslaging van de raad van bestuur of van de algemene vergadering;

"

Vbart behouden aan het Belgisch Staatsblad



c) de raad van bestuur kan voor bepaalde aangelegenheden en onder meer voor de verrichtingen met het Bestuur der postcheques en met financiële instellingen, of voor het optreden in" rechte, één of meer bijzondere lasthebbers aanduiden.. Hun bevoegdheid wordt in de opdracht omschreven. Gebeurlijk maakt deze opdracht melding van de verplichting van een dubbele handtekening.

Aldus wordt door een raad van bestuur aan de coördinator, werknemer van de vereniging, een bijzondere volmacht verleend, met machten zoals voorzien in het intern reglement vastgesteld door de raad van bestuur.

Art. 19. Alle rechtsvorderingen, zowel als eiser dan als verweerder, worden ingesteld tot benaarstiging van de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen mag optreden, of van twee bestuurders, gezamenlijk optredend. Zij kunnen deze bevoegdheid bij wijze van bijzondere volmacht delegeren, bij voorbeeld aan de coördinator van de vereniging.

TITEL VI.  Budgetten, rekeningen

Art. 20. De raad van bestuur kan fondsen en dotaties samenstellen, subsidies aanvaarden, schenkingen en legaten ontvangen.

Art. 21. De rekeningen van het voorbije werkjaar en het budget van het komende dienstjaar worden jaarlijks aan de algemene vergadering voorgelegd tijdens een vergadering waarvan de raad van bestuur de datum vaststelt, en met naleving van de wettelijke voorschriften terzake. De algemene vergadering ontvangt jaarlijks een verslag over de werkzaamheden van de vereniging en de raad van bestuur en geeft bij die gelegenheid ontlasting over het bestuur.

TITEL VII, -- Wijziging van de statuten

Art. 22. Elke wijziging van de statuten, voorgestéld hetzij door de raad van bestuur, hetzij door ten minste één vijfde van de leden van de algemene vergadering die op de jaarlijkse lijst voorkomen, zal aan de werkende leden van de verenigingmoeten ter kennis gebracht worden op de wijze voorzien voor de bijeenroeping van de algemene vergadering, ten minste veertien dagen v66r de datum van de vergadering die over het voorstel zal uitspraak doen. De vergadering zal uitspraak doen met inachtneming .van de bij de VZW-wet voorgeschreven regels.

TITEL VIII. -- Ontbinding, besteding der goederen

Art. 23. Het netto-atief van de vereniging zal na de ontbinding van de vereniging toegewezen worden aan een werk waarvan het sociaal doel overeenkomt met het doel van de vereniging. De algemene vergadering beslist over de toewijzing van dit netto-actief.

Ingeval de algemene vergadering mocht in gebreke blijven, zal de bestemming van het netto-actief van de vereniging worden bepaald door de raad van bestuur op dat ogenblik in functie.

Art. 24. In geval van ontbinding of wezenlijke structuurverandering van de vereniging zullen de opbrengsten, schenkingen of legaten de bestemming krijgen welke door de schenkers of erflaters was voorzien.

TITEL IX. -Algemene bepalingen

Art. 25. Voor al hetgeen in deze statuten niet is voorzien, is het huishoudelijk reglement van toepassing alsook de bepalingen van de VZW-wet

Voor ontlenend uittreksel

De voorzitter de secretaris

Jan Bartholomeeussen Sara Vallers





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

 ___.--..---

ï.`~eergelegd" zer griffie vande RECHTBANK VAN K0OPHA,DüL

21 MEI 2014

ÀA7TWERT'Egel~..ztg TURNHOUT

D ruas8r

t11ti11u]!1uu1111uu

beF aa l3e Ste.

Ondernerningsnr : 451.934.183

Benaming

(voluit) : Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw

(verkort) : SVK Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling Raad van Bestuur en Dagelijks Bestuur ,

Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw . Vereniging zonder winstoogmerk opgericht op 24102/1994 met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Otterstraat 116 met ondernememingsnummer 451.934.183.

De raad van bestuur die bijeengekomen is op 12/05/2014 heeft Bart Huysmans, Doornboomstraat 10 te 2300 Turnhout, aanvaard ais nieuw lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft tijdens deze zelfde vergadering het ontslag aanvaard van haar voorzitter Jan Bartholomeeusssen. Hij neemt tevens ontslag uit het dagelijks bestuur. Hij blijft wel lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft tijdens deze zelfde vergadering Bart Hermans, Neerstraat 191 te 2360 Oud-Tumhout, benoemd tot nieuwe voorzitter.

De raad van bestuur hecht haar goedkeuring tevens aan de toetreding van Bart Hermans en Bart Huysmans" tot het dagelijks bestuur.

Jan Bartholomeeussen neemt tevens ontslag als klachtenbehandelaar, de raad van bestuur aanvaardt dit ontslag en stelt vervolgens Peter Vanommeslaeghe aan als klachtenbehandelaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste lalt. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013
ÿþ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo

behou

aan I

Belgi;

Staats.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

" 2FMÏ2013

KOOPHANDeURNgriffieHOrUT

e

Ondernemingsnr : 451.934.183

Benaming

(voluit) : Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw

(verkort) : SVK Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Wijziging samenstellîng Algemene Vergadering, Raad van Bestuur en Dagelijks Bestuur

Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw, Vereniging zonder winstoogmerk opgericht op 24/02/1994 niet

maatschappelijke zetel te Otterstraat 116 te 2300 Turnhout met ondememingsnummer 451.934.183,

De algemene vergadering, bijeengekomen op 04/03/2013, beraadslagend conform artikel 8 van de wet van

07/06/21 en overeenkomstig haar statutenwijziging goedgekeurd op 10/10/2011 en verschenen onder nummer

165157 in het Belgisch Staatsblad heeft het ontslag aanvaard van volgende leden van de algemene

vergadering:

Voor OCMW Beerse, Simonne Woestenborghs, Renier Sniedersstraat 4 te 2340 Beerse, rr 44091806492

Voor OCMW Oud-Tumhout,Chris Moeskops, Hendrik van Zellestraat' 4 te" 2360 " Oud-Tumhout, rr

64102719323

Voor OCMW Rijkevorsel,Bárt Van de Mierop, St Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel, rr 74121109153

Voor OCMW Turnhout, Luc Op de Beeck, Deken Adamsstraat 62 te 2300 Tumhout, n- 62092203786

Voor OCMW Vosselaar, Alfons De Backker, Looy 96 te 2350 Vosselaar, rr 40111714370

Deze zelfde algemene vergadering heeft de kandidaturen voor de algemene vergadering van de volgende

personen aanvaard en benoemd hen voor een periode van drie jaar:

Voor OCMW Arendonk, Christel Claessen, Schuttershof 18 te 2370 Arendonk, rr 69082202049

Voor OCMW Beerse, Bart Smans, Boogstraat 11 te 2340 Beerse, rr 80102918120

Voor OCMW Oud-Turnhout, Bart Hermans, Neerstraat 191 te 2360 Oud-Tumhout, rr 55062416521

Voor OCMW Rijkevorsen, Emmy Van Erwegen, Eikendreef 66 te 2310 Rijkevorsel, n.51011934071

Voor OCMW Turnhout, Brigitte Malfait, Bergbeemden 93 te 2300 Turnhout, rr 64031103233

Voor OCMW Vosselaar, Fons Sas, Duivenstraat 34 te 2350 Vosselaar, rr 52102821510

Deze zelfde algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende [eden van de raad van bestuur:

Simonne Woestenborghs, Renier Sniedersstraat 4 te 2340 Beerse, rr 44091806492 ..

Chris Moeskops, Hendrik ván Zellestraat 4 te 2360 Oud Tumhout, rr 64102719323

Bart Van de Mierop, St Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel, rr 74121109153

Luc.Op de Beeck, Deken Adamsstraat 62 te 2300 Turnhout, rr 62092203786

Alfons De Backker, Looy 96 te 2350 Vosselaar, rr 40111714370

Deze zelfde algemene vergadering heeft de kandidaturen voor de raad van bestuur van de volgende,

personen aanvaard en benoemd hen voor een periode van drie jaar:

Christel Claessen, Schuttershof 18 te 2370 Arendonk, rr 69082202049

Bart Smans, Boogstraat 11 te 2340 Beerse, rr 80102918120

Bart Hermans, Neerstraat 191 te 2360 Oud-Tumhout, rr 55062416521

Emmy Van Erwegen, Eikenstraat 66 te 2310 Rijkevorsel, rr 510141934071

Brigitte Malfait, Bergbeemden 93 te 2300 Tumhout, 64031103233

Fons Ses, Duivenstraat 34 te 2350 Vosselaar, rr 52102821510

De raad van bestuur die op dezelfde datum is bijeengekomen heeft het ontslag aanvaard van het volgende.

lid van het dagelijks bestuur. _

Bart Van de Mierop, St Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel, rr 74121109153

De raad van bestuur die op dezelfde datum is bijeengekomen heeft tot nieuw lid van het dagelijks bestuur

benoemd:

Christel Claessen, Schuttershof 18 te 2370 Arendonk, rr 69082202049

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2012
ÿþMOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ° " na neerlegging van de akte ter griffie

" NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 0 MAO 2012

KOOPHegegl.. TURNHOUT

De griffier'

11

111 II 111 II 1 U 11V

" iao~as~o*

Ondernemingsnr : 451.934.183

Benaming

(voluit) :. Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzW

(verkort) : SVK Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Wijzigiging raad van bestuur

Sociaal verhuurkantoor Noorderkempen vzw

Vereniging zonder winstoogmerk opgericht op 24/02/1994 niet maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout,

Otterstraat 116 met ondernemingsnummer 451.934.183

De algemene vergadering, bijeengekomen op 05/03/2012, beraadslagend conform artikel 8 van de wet van

07/06/21 en overeenkomstig haar statutenwijziging goedgekeurd op 10/10/2011 en verschenen onder nummer

165157 in het Belgisch Staatsblad heeft het ontslag aanvaard van volgende bestuurders

Mevr. Diane van Springel, Turfstraat 9 te 2400 Mol

Deze zefde algemene vergadering heeft de benoeming aanvaard van volgende bestuurders

Mevr. Katrien Serroyen, Oude Baan 12 te 3930 Hamond Achel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GABEE! Gi I_ k:;*

r l

GRIFFIE RECHTBANK iIAR! .

p 5 On 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT GrMe De griffier

MI

*11165157*

iN

Ondernemingsnr : 451.934.183

tvo i7; : Sociaal Verhuurkantoor kempen en Noorderkempen vzw

(verkort) : SVK Kempen en Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout

OrC7arwsP ~ 2'i1Cvv :

UITTREKSEL

De buitengewone algemene vergadering van vzw Sociaal Verhuurkantoor Kempen en Noorderkempen vzw, bijeengekomen op 10 oktober 2011 en beraadslagend conform de wet en de statuten, heeft de hierna volgende beslissingen genomen:

'1. Wijziging van de benaming van de vereniging in Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw, verkort SVK Noorderkempen vzw.

2.De bepaling van toetredingsvoorwaarden van werkende en toegetreden leden te wijzigen in die zin dat enket OCMW's binnen het werkingsgebied, Welzijnszorg Kempen en deskundigen lid kunnen worden onder de voorwaarden bedongen onder het gewijzigd artikel 5.

3.De bepaling van de betalende en niet-betalende leden, en de vaststelling van de bijdragen en maximumbijdragen te wijzigen zoals opgenomen in het nieuwe artikel 6 van de gewijzigde statuten.

4.De vertegenwoordiging van haar werkende leden in de algemene vergadering.

5. De definiëring van de bevoegdheden van de algemene vergadering overeenkomstig de vzw-wet, zoals gewijzigd op 5 februari 2002.

6. De stemmenverdeling goed te keuren zoals bepaald in artikel 12 van de gewijzigde statuten.

7.Kennisname en goedkeuring van van de voorgetselde gewijzigde bepalingen in zaken de samenstelling

van de raad van bestuur zoals bedongen in het nieuwe artikel 14.

8. De goedkeuring van de vertegenwoordigingsbevoegdheden.

9.Devaststelling van de nieuwe statuten alsvolgt:

STATUTEN

TITEL I. Benaming, maatschappelijke zetel, duur

Art. 1. De vereniging is opgericht als vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming : "Sociaal

Verhuurkantoor Noorderkempen ", kortweg : " SVK Noorderkempen ".

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Otterstraat 116.

De raad van bestuur kan de maatschappelijke zetel van de vereniging verplaatsen binnen het

arrondissement Turnhout.

Art. 3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL 11. -- Maatschappelijk doel

Art. 4. De vereniging heeft tot doel betaalbare en comfortabele huisvesting te verschaffen in het

arrondissement Tumhout aan personen .en gezinnen die door hun maatschappelijke situatie geen of weinig

kans hebben om op de bestaande huisvestingsmarkt aan bod te komen, met bijzondere aandacht voor de

meest achtergestelden.

Dit door :

1° woningen op de private huurwoningmarkt te huren of in erfpacht te nemen om ze, zo nodig na renovatie-,

verbeterings- of aanpassingswerken en met aandacht voor het bieden van woonzekerheid, aan een redelijke

prijs onder te verhuren of te verhuren aan woonbehoeftige gezinnen en alleenstaanden, die voldoen aan de

voorwaarden inzake inkomen en onroerend bezit, zoals vastgesteld in de Vlaamse Wooncode;

2° de onderhuurders inspraak- en participatiemogelijkheden te bieden en hen te begeleiden om hen

vertrouwd te maken met hun rechten en plichten als huurder en om hen te stimuleren tot het dragen van

verantwoordelijkheid;

3° samen te werken met lokale huisvestings- en/of welzijns- actoren en in het bijzonder zelf het initiatief te

nemen tot het opzetten van lokale samenwerkingsverbanden met deze astoren en met het lokale opbouwwerk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen dié de realisatie van deze doelstellingen kunnen bevorderen.

De vereniging zal openstaan voor alle kandidaat-huurders ongeacht hun woonplaats, geslacht, etnische herkomst en religie.

TITEL III  Leden

Art . 5 Het aantal leden is onbeperkt. Het mag niet minder bedragen dan drie. De leden kunnen zowel natuurlijke personen, rechtspersonen als openbare besturen zijn. De vereniging telt werkende en toegetreden leden. De werkendeleden zijn leden die deel uitmaken van de algemene vergadering, en die stemrecht hebben. Hun rechten era plichten volgen uit de wet van 27 juni 1921, zoals in het verleden meermaals gewijzigd, of iedere wetgeving van toepassing op de verenigingen zonder winstoogmerk en die deze wet in de toekomst zal vervangen, hierna genoemd de `VZW-wet', eventueel aangevuld door deze statuten. De toegetreden leden zijn leden die gebruik maken van de diensten van de vereniging. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering en hebben geen stemrecht. Hun rechten en plichten volgen uit wat in deze statuten is bepaald.

Enkel de hierna bedoelde natuurlijke, rechtspersonen of openbare besturen kunnen toetreden tot de vereniging als werkend lid:

1. Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, binnen het werkingsgebied van de vereniging, zoals gedefinieerd door de raad van bestuur, en mits aanvaarding als lid door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

2. Welzijnszorg Kempen, vereniging van OCMW's onderworpen aan het decreet van 19 december 2008, met zetel te Turnhout, A. Van Dijckstraat 20.

3. Deskundigen, die omwille van een algemene of specifieke deskundigheid worden aangetrokken en als dusdanig voorgedragen worden door de raad van bestuur, die beslist bij gewone meerderheid, en erkend worden door de algemene vergadering. Deze leden dienen derhalve aanvaard te worden door de algemene vergadering, die beslist bij 2/3de meerderheid van stemmen van de aanwezige leden, zonder dat zij ertoe gehouden is de beslissing te motiveren. Het aantal leden van deze categorie kan evenwel niet meer dan vijftig (50) procent bedragen van het totaal aantal leden.

De toegetreden leden dienen eveneens aanvaard te worden in deze hoedanigheid door de algemene vergadering, op dezelfde wijze als de werkende leden sub 3. De toetredingsvoorwaarden kunnen verder uitgewerkt worden in een huishoudelijk reglement. Zij kunnen uitgenodigd worden door de Raad van Bestuur om aanwezig te zijn op een vergadering van de raad van bestuur of op de algemene vergadering, evenwel zonder stemrecht. Hun aanwezigheid heeft geen invloed op het aanwezigheidsquorum.

De werkende leden kunnen de rechten en plichten van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de toegetreden leden.

Art. 6. Betalende en niet-betalende leden.

Betalende leden zijn :

De werkende leden bedoeld in artikel 5 onder 1.

Niet-betalende leden zijn :

De overige werkende leden en de toegetreden leden

Aan werkende leden bedoeld in artikel.5 onder 1 kan een bijdrage gevraagd worden, die bepaald wordt door de algemene vergadering. Er kan een eenmalige bijdrage worden vastgesteld bij de toetreding, en een jaarlijkse bijdrage.

De werkende leden bedoeld in artikel 5 onder 1 betalen volgende bijdrage: (1) Zij storten jaarlijks een vast lidgeld dat maximaal ...zevenhonderd vijftig (750) euro kan bedragen. Dit bedrag wordt jaarlijks op één januari geïndexeerd volgens de index van de consumptieprijzen, met als basisindex de index van de maand september 2010 en als nieuwe index de index van de maand september die de aanpassing voorafgaat.

(2) Bovendien dienen de werkende leden bedoeld in artikel 5 onder 1 jaarlijks per woning die door de vereniging wordt gehuurd onder hun grondgebied een maximale bijdrage te betalen van vijfhonderd (500) euro per woning, volgens het woningenbestand per 31 december van het jaar voorafgaand aan het jaar van de bijdrage. Dit bedrag wordt eveneens geïndexeerd zoals hierboven gezegd.

(3) De totale jaarlijkse bijdrage per werkend lid bedoeld in artikel 5 onder 1 mag het bedrag van zevenduizend vijfhonderd (7.500) euro niet overschrijden. Dit bedrag wordt eveneens geïndexeerd zoals hierboven gezegd.

De raad van bestuur stelt jaarlijks de jaarlijkse bijdrage vast, met als minimum een bijdrage berekend als volgt (eveneens te indexeren zoals hierboven gezegd):

vast bedrag lidgeld 750 ¬

woning lt/m 3500 ¬ /woning

woning 4 t/m 10300 ¬ ./woning

woning 11 t/m 20 200 ¬ /woning

woning 21 t/m 30 100 ¬ /woning

vanaf woning 31 50 ¬ /woning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Art. 7. Onverminderd hetgeen vermeld wordt in artikel 5, geschiedt het ontslag of de uitsluiting van een lid overeenkomstig de voorwaarden vervat in de VZW-wet,

Art. 8. De ontslag nemende of uitgesloten leden, evenmin als de rechthebbenden van een lid waarvan het bestaan werd opgeheven, kunnen enig recht doen gelden op het maatschappelijk bezit. Zij kunnen evenmin de door henzelf of door hun rechtsvoorganger uitgekeerde bedragen terugvorderen, noch rekening eisen, noch inventaris doen maken, noch zegels doen leggen.

TITEL IV. -- Algemene vergadering

Art. 9. De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de werkende leden . De werkende leden beschikken in de vergadering over één stem. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet lid van de vereniging, mits hij drager is van een schriftelijke volmacht. Elk lid van de vereniging of derde kan slechts drager zijn van één volmacht.

Art. 10. Alleen de algemene vergadering is bevoegd om over volgende punten te beraadslagen:

1* wijziging van de statuten;

2° benoeming en afzetting van de bestuurders;

3° goedkeuring van de budgetten (begroting) en de (jaar)rekeningen;

4° ontbinding van de vereniging;

5° aanvaarding en benoeming nieuwe leden;

6° het uitsluiten van een lid;

7$ desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging; 8° de kwijting aan de bestuurders en de desgevallend commissarissen;

9° omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal dogmerk;

10° in de gevallen waarin de statuten voorzien.

Art. 11. De datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld door de raad van bestuur. De algemene vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of diens plaatsvervanger. De secretaris van de raad van bestuur is ambtshalve secretaris van de algemene vergadering.

De leden van de algemene vergadering worden tot de algemene vergadering opgeroepen door de voorzitter, bij persoonlijke uitnodiging, die de dagorde vermeldt en die veertien dagen vôôr de algemene vergadering aan de leden of de door hen schriftelijk aangeduide personen moet toegestuurd of bezorgd worden. In uitzonderlijke gevallen kunnen aangelegenheden aan de agenda toegevoegd worden indien één vijfde van de leden zulks vraagt. Buitengewone algemene vergaderingen moeten worden samengeroepen wanneer één vijfde van de leden zulks vraagt.

Art. 12. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden van de algemene vergadering, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien. In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De algemene vergadering vergadert geldig wanneer de helft van de leden vertegenwoordigd of aanwezig is, behalve wanneer de wet een strenger aanwezigheidsquorum voorziet

Art. 13. De leden zullen van de besluiten van de algemene vergadering in kennis worden gesteld door het toesturen van een verslag dat uiterlijk binnen de drie weken na de vergadering zal worden overgemaakt.

TITEL V.  Raad van bestuur

Art. 14. Het bestuur van de vereniging wordt toevertrouwd aan een raad van bestuur. Het aantal leden bedraagt minstens vijf. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van drie jaar, bij gewone meerderheid en bij aanwezigheid van minstens de helft van de leden . Minstens één bestuurder dient aangesteld te worden uit een lijst voorgedragen door de leden bedoeld in artikel 5, sub 1, en één bestuurder uit een lijst voorgedragen door het lid bedoeld in artikel 5, sub 2, en één bestuurder uit een lijst voorgedragen door de leden bedoeld in artikel 5, sub 3 .

Een afgevaardigde van het Provinciebestuur van Antwerpen kan de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen ais waarnemer, maar is geen bestuurder en dus niet stemgerechtigd. In het huishoudelijk reglement kan bepaald worden dat waarnemers zonder stemrecht worden uitgenodigd op de raad van bestuur, en hierop aanwezig kunnen zijn om deel te nemen aan de debatten, evenwel zonder stemrecht. De raad van bestuur kiest uit zijn bestuurders een dagelijks bestuur. De bevoegdheden van het dagelijks bestuur worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester kiezen. Wanneer de voorzitter verhinderd is, wordt hij in al zijn bevoegdheden vervangen door de ondervoorzitter; bij diens ontstentenis door de oudste bestuurder.

De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen. Een bestuurder kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, mits schriftelijke volmacht. Iedere bestuurder mag slechts drager zijn van één schriftelijke volmacht. In geval van staking van stemmen is die van de voorzitter beslissend.

Art. 15. Bij het openvallen van één of meerdere mandaten, gaat de algemene vergadering bij de eerstkomende bijeenkomst over tot de aanduiding van een nieuwe bestuurder, die het mandaat van de bestuurder welke hij vervangt, beëindigt.

Art. 16. De bestuurders zijn alleen aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat; uit hoofde van hun bestuur nemen zij geen enkele persoonlijke verplichting op zich.

Art: 17. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden van bestuur van de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Aldus kan de raad onder meer onder zijn verantwoordelijkheid

Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 opdrachten geven aan één van zijn bestuurders, het dagelijks bestuur, of zelfs aan een derde. De modaliteiten

hiervan worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Art. 18. Tegenover derden wordt de vereniging als volgt vertegenwoordigd :

a) de gewone briefwisseling wordt ondertekend door de voorzitter of diens plaatsvervanger, of bij delegatie door een bestuurder, door de secretaris of door een ander, persoon die daartoe door de raad van bestuur wordt gemachtigd;

b) onverminderd het onder letter c bepaalde, zijn voor alle handelingen in uitvoering van de algemene vergadering of van de raad van bestùur, ongeacht of het daden van bestuur of van beschikking betreft, de handtekeningen vereist van twee bestuurders die gezamenlijk dienen op te treden. Tegenover derden moeten voornoemde vertegenwoordigers van de vereniging niet van enige bijzondere delegatie doen blijken, noch van . voorafgaande beraadslaging van de raad van bestuur of van de algemene vergadering;

c) de raad van bestuur kan voor bepaalde aangelegenheden en onder meer voor de verrichtingen met het

Bestuur der postcheques en met financiële instellingen, of voor het optreden in rechte, één of meer bijzondere

lasthebbers aanduiden.. Hun bevoegdheid wordt in de opdracht omschreven. Gebeurlijk maakt deze opdracht

melding van de verplichting van een dubbele handtekening.

Aldus wordt door een raad van bestuur aan de coordinator, werknemer van de vereniging, een bijzondere

volmacht verleend, met machten zoals voorzien in het intern reglement vastgesteld door de raad van bestuur.

Art. 19. Alle rechtsvorderingen, zowel als etser dan als verweerder, worden ingesteld tot benaarstiging van

de voorzitter van de raad van bestuur, 'die alleen mag optreden, of van twee bestuurders, gezamenlijk

optredend. Zij kunnen deze bevoegdheid bij wijze van bijzondere volmacht delegeren, bij voorbeeld aan de

coordinator van de vereniging.

TITEL VI. -- Budgetten, rekeningen

Art. 20. De raad van bestuur kan fondsen en dotaties samenstellen, subsidies aanvaarden, schenkingen en

legaten ontvangen.

Art. 21. De rekeningen van het voorbije werkjaar en het budget van het komende dienstjaar worden jaarlijks

aan de algemene vergadering voorgelegd tijdens een vergadering waarvan de raad van bestuur de datum

vaststelt, en met naleving van de wettelijke voorschriften terzake. De algemene vergadering ontvangt jaarlijks

een verslag over de werkzaamheden van de vereniging en de raad van bestuur en geeft bij die gelegenheid

ontlasting over het bestuur.

TITEL VII. -- Wijziging van de statuten

Art. 22. Elke wijziging van de statuten, voorgesteld hetzij door de raad van bestuur, hetzij door ten minste

één vijfde van de leden van de algemene vergadering die op de jaarlijkse lijst voorkomen, zal aan de werkende

leden van de vereniging moeten ter kennis gebracht worden op de wijze voorzien voor de bijeenroeping van de

algemene vergadering, ten minste veertien dagen vôôr de datum van de vergadering die over het voorstel zal

uitspraak doen. De vergadering zal uitspraak doen met inachtneming van de bij de VZW-wet

voorgesch reve n reg el s.

TITEL VIII.  Ontbinding, besteding der goederen

Art. 23. Het netto-atief van de vereniging zal na de ontbinding van de vereniging toegewezen worden aan

een werk waarvan het sociaal doel overeenkomt met het doel van de vereniging. De algemene vergadering

beslist over de toewijzing van dit netto-actief.

Ingeval de algemene vergadering mocht in gebreke blijven, zal de bestemming van het netto-actief van de

vereniging worden bepaald door de raad van bestuur op dat ogenblik in functie.

Art. 24. In geval van ontbinding of wezenlijke structuurverandering van de vereniging zullen de opbrengsten,

schenkingen of legaten de bestemming krijgen welke door de schenkers of erflaters was voorzien.

TITEL IX.  Algemene bepalingen

Art. 25. Voor al hetgeen in deze statuten niet is voorzien, is het huishoudelijk reglement van toepassing

alsook de bepalingen van de VZW-wet.

10.De aanvaarding van de leden van de algemene vergadering.

11.Het ontslag van volgende bestuurders wordt aanvaard en er wordt hen vervolgens kwijting verleend voor

hun bestuur:

Jos Aerts, Schriekbos 59 te 2980 Zoersel

Jan Bartholomeeussen, E. Van Notenlaan 6 te 2960 Brecht

Jos Bortels, Brugstraat 21 te 3530 Houthalen-Helchteren

Fons DE Backker, Looy 96 te 2350 Vosselaar

Stanny Dries, Akkerstraat 40 te 2275 Lille

Ruben Luyckx, Wouwerstraat 49 te 2300 Turnhout

Bart Michielsen, Molenstraat 14 2350 Vosselaar

Chris moeskop, Hendrik Van Zellestraat 4 te 2360 Oud-Turnhout

Josée Van Aert, Heidestraat 36 te 2330 Merksplas

Bart Van de Mierop, St. Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel

Diane van Springel, Turfstraat 9 te 2400 Mol

Renild Vermaelen, Tolbareel 88 te 2930 Brasschaat

Renilde Willemse, Bolk 11 te 2310 Rijkevorsel

Simonne Woestenborghs, Renier Sniedersstraat 4 te 2350 Vosselaar

Peter Vanommeslaeghe, Cornelis Mertenslaan 5 te 2360 Oud-Turnhout

Vervolgens wordt de raad van bestuur opnieuw samengesteld alsvolgt:

Uit de lijst van OCMW-kandidaten worden volgende bestuurders gekozen:

"

MOD 2.2

LLÈk r:; - Vervolg

Fons De Backker, Looy 96 te 2350 Vosselaar

Chris Moeskop, Hendrik Van Zellestraat 4 te 2360 Oud-Turnhout

Luc Op de Beeck, Deken Adamstraat 62 te 2300 Turnhout

Josée Van Aert, Heidestraat 36 te 2330 Merksplas

Bart Van de Mierop, St. Lenaertsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel

Simonne Woestenborghs, Renier Sniedersstraat 4 2340 Beerse

Namens Welzijnszorg kempen wordt afgevaardigd:

Diane Van Springel, Turfstraat 9 te 2400 Mol

Als deskundigen worden gekozen:

Jan Bartholomeeussen, E. Van Notenlaan 6 te 2960 Brecht

Jos Bortels, Brugstraat 21 te 3530 Houthlen-Helchteren

Ruben Luyckx, Wouwerstraat 49 te 2300 Turnhout

Peter Vanommeslaeghe, Comelis Mertenslaan 5 te 2360 Oud-Turnhout

Renild Vermaelen, Tolbareel 88 te 2930 Brasschaat

De samenstelling van het dagelijks bestuur blijft ongewijzigd.

12. De volmachten gegeven aan Sara Vallers, coordinator, blijven behouden.

V9or-bthouden aan het Belgisch Staatsblad!

Voor ontlenend uittreksel

De voorzitter de secretaris

Jan Bartholomeeussen Sara Vallers

Op de laatste blz. van Luik B vermefden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2015
ÿþi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

QUI

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 MARI 2015

AN'rwERIehe.eling fiURNHOtir

T]A [iri{Yinr

Ondernemingsnr : 451934183

Benaming

(voluit) : Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw (verkort) : SVK Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout (volledig adres)

Onderwerp akte ; Uittreksel

De Algemene Vergadering van vzw Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw, bijeengekomen op 2 maart 2015 en beraadslagend conform de wet en de statuten, heeft hierna volgende beslissing genomen:

De raad van bestuur aanvaardde in de loop van 2014 de kandidaturen van zowel Bart Huysmans (voor algemene vergadering, raad van bestuur en dagelijks bestuur) als Koen Rombouts (algemene vergadering en raad van bestuur). Bart Huysmans trad toe als deskundige, Koen Rombouts trad toe als afgevaardigde voor OCMW Ravels,

Besluit: de algemene vergadering keurt de toetreding van Bart Huysmans en Koen Rombouts goed,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2015
ÿþ"-A

MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad$gd ~~r

bekgrit~iende tevan makende kopie

na neerlegging van de akte~iu(r

ni

*150852b4*

VAN KOOPHANDEL

0 5 AMI 2015

ANTV4'ERPF,N afdeling TURNHOUT De C+rifffer

Ondernemingsnr : 451.934.183

Benaming

(voluit) : 'Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw

(verkort) : SVK Noorderkempen vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Otterstraat 116 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling Algemene Vergadering, raad van Bestuur en

Dagelijks Bestuur. a

Sociaal Verhuurkantoor Noorderkempen vzw, Vereniging zonder winstoogmerk opgericht op 24/02/1994 met

maatschappelijke zetel te Otterstraat 116 te 2300 Turnhout met ondernemingsnummer 451.934.183,

De algemene vergadering, bijeengekomen op 04/03/2013, beraadslagend conform artikel 8 van de wet van

07/06/21 en overeenkomstig haar statutenwijziging goedgekeurd op 10/10/2011 en verschenen onder nummer

165157 in het Belgisch Staatsblad heeft het ontslag aanvaard van volgende leden van de algemene

vergadering:

Voor OCMW Beerse, Simonne Woestenborghs, Renier Sniedersstraat 4 te 2340 Beerse, rr 44091806492

Voor OCMW Oud-Tumhout,Chris Moeskops, Hendrik van Zellestraat 4 te 2360 Oud-Turnhout, rr

64102719323

Voor OCMW Rijkevorsel,Bart Van de Mierop, St Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel, rr 74121109153

Voor OCMW Turnhout, Luc Op de Beeck, Deken Adamsstraat 62 te 2300 Turnhout, rr 62092203786

Voor OCMW Vosselaar, Alfons De Backker, Looy 96 te 2350 Vosselaar, rr 40111714370

Deze zelfde algemene vergadering heeft de kandidaturen voor de algemene vergadering van de volgende

personen aanvaard en benoemd hen voor een periode van drie jaar:

Voor OCMW Arendonk, Christel Claessen, Schuttershof 18 te 2370 Arendonk, rr 69082202049

Voor OCMW Beerse, Bart Smans, Boogstraat 11 te 2340 Beerse, rr 80102918120

Voor OCMW Oud-Turnhout, Bart Hermans, Neerstraat 191 te 2360 Oud-Turnhout, rr 55062416521

Voor OCMW Rijkevorsen, Emmy Van Erwegen, Eikendreef 66 te 2310 Rijkevorsel, n' 51011934071

Voor OCMW Turnhout, Brigitte Malfait, Bergbeemden 93 te 2300 Turnhout, rr 64031103233

Voor OCMW Vosselaar, Fons Sas, Duivenstraat 34 te 2350 Vosselaar, rr 52102821510

Deze zelfde algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende leden van de raad van bestuur:

Simonne Woestenborghs, Renier Sniedersstraat 4 te 2340 Beerse, rr 44091806492

Chris Moeskops, Hendrik van Zellestraat 4 te 2360 Oud Turnhout, rr 64102719323

Bart Van de Miérop, St Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel, rr 74121109153

Luc Op de Beeck, Deken Adamsstraat 62 te 2300 Turnhout, rr 62092203786

Alfons De Backker, Looy 96 te 2350 Vosselaar, rr 40111714370

Deze zelfde algemene vergadering heeft de kandidaturen voor de raad van bestuur Iran de volgende

personen aanvaard en benoemd hen voor een periode van drie jaar:

Christel Claessen, Schuttershof 18 te 2370 Arendonk, rr 69082202049

Bart Smans, Boogstraat 11 te 2340 Beerse, rr 80102918120

Bart Hermans, Neerstraat 191 te 2360 Oud-Turnhout, rr 55062416521

Emmy Van Erwegen, Eikenstraat 66 te 2310 Rijkevorsel, rr 510141934071

Brigitte Malfait, Bergbeemden 93 te 2300 Turnhout, 64031103233

Fons Sas, Duivenstraat 34 te 2350 Vosselaar, rr 52102821510

Bart Van de Mierop, St Lenaartsesteenweg 84 te 2310 Rijkevorsel, rr 74121109153

Deze zelfde algemene vergadering bekrachtigd opnieuw voor een peiode van drie jaar de volgende leden

van de raad van bestuur die reeds lid van de raad van bestuur waren. Dit is een aanvulling op de van publicatie

13053851 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 05/04/2013:

Joannes Bartholomeeusen, E Van Notenlaan 6 te 2960 Brecht, 43071523375

Jos Botels, Brugstraat 21 te 3530 Houthalen-Helchteren, 60062718714

Ruben Luyckx, Wouwerstraat 49 te 2300 Turnhout, 84080127758

Katrien Serroyen, Oude Baan 12 te 3930 Hamont-Achei, 84100715811

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+'-Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Josée Van Aert, Heidestraat 36 te 2330 Merksplas, 49062222094

Peter Vanommeslaeghe, Cornelis Mertensfaan 5 te 2360 Oud-Turnhout. 60021509154

Renild Vermaelen, Tolbareel 88 te 2930 Brasschaat, 67071717493

De raad van bestuur die op dezelfde datum is bijeengekomen heeft het ontslag aanvaard van het volgende

lid van het dagelijks bestuur;

De raad van bestuur die op dezelfde datum is bijeengekomen heeft tot nieuw lid van het dagelijks bestuur

benoemd:

Christel Claessen, Schuttershof 18 te 2370 Arendonk, rr 69082202049t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOCIAAL VERHUURKANTOOR NOORDERKEMPEN, AFGEKO…

Adresse
OTTERSTRAAT 116 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande