SOCIETE D'EXPLOITATION PIETER SCHELTE, AFGEKORT : SEPS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOCIETE D'EXPLOITATION PIETER SCHELTE, AFGEKORT : SEPS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 888.918.589

Publication

02/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

iie } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 AAS, 2014

ardelerefieerpen

nIIIIIItlINI~IBIfII 1H11

+19163658+

Vc behc aar Belt Staaf INI

op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0888.918.589

Benaming

(voluit) : SOCIÉTÉ D'EXPLOITATION PIETER SCHELTE (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van het mandaat van de commissaris 1 Benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

A. Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders dd 10 juni 2014:

De algemene vergadering beslist tot hernieuwing van het mandaat van de commissaris Ernst 8i Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, voor een periode van 3 boekjaren. Dit mandaat loopt ten einde onmiddellijk na de algemene vergadering in 2017 die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend op 31 december 2016,

De jaarvergadering beslist om de volgende persoon voor een periode van zes jaar te benoemen ais bestuurder, tot de algemene vergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2020:

- De heer Edward HEEREMA, wonende te Michel Theysstraat 2 bus 2A, 3290 Diest

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzonder volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lara Trawinski en de medewerkers van het advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, ieder afzonderlijk optredend met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen bij de griffie van de rechtbank van koophandel van de formulieren vereist met het oog op de publicatie van bovenstaande beslissingen in het Belgisch Staatsblad,

B. Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 10 juni 2014: Op unanieme wijze heeft de raad besloten:

1. De heer Edward HEEREMA, wonende te Michel Theysstraat 2 bus 2A, 3290 Diest, te benoemen als

gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van heden.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

2. Bijzonder volmacht werd verleend aan Christoph Michiels en Lara Trawinski, do 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, ieder afzonderlijk optredend met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van formulieren bij de griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie van bovenstaande beslissing in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidende uittreksels,

Lara Trawinski

Gevolmachtigde, advocaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 N

Ib 1

3189579*



batelet! tcr 5riffie vriia do Rechtbank van «oophat;'dol to AntrerFear, op

L û :,~~ .' ^.v. ~ .

. Lt1l3

Griffie

Ondernemingsnr :0888.918.589

Benaming (voluit) : "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE"

(verkort) : "SEPS"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 ESSEN

Onderwerp akte :REELE KAPITAALVERMINDERINGEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig november tweeduizend dertien, door Meester: Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, Société d'Exploitation PIETER SCHELTE in het kort SEPS, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Stationsstraat 180, 2910 Essen,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van de artikelen 612 en 613 van het Wetbcek. van vennootschappen, met een totaalbedrag van één miljard tweehonderd vierenzestig miljoen' achthonderdvijfentwintigduizend vijfhonderd euro (EUR 1.264.825.500), teneinde het te brengen op: driehonderdvijftig miljoen euro (EUR 350.000.000) als volgt:

- deels door reële terugbetaling op de zeven miljoen vierhonderd tweeëndertig duizend zeshonderd vijftien (7.432.615) volgestorte aandelen ten belope van in totaal zeshonderd en elf miljoen; honderdtweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (EUR 611.152.500).

Deze kapitaalvermindering docr reële terugbetaling aan de aandeelhouders werd aangerekend op het fiscaal, werkelijk volgestort kapitaal en vond plaats zonder vernietiging van aandelen.

- deels door gehele vriistellinq van volstortingsplicht op de acht miljoen zevenhonderd vijftien duizend zeshonderd veertig (8.715.640) niet volgestorte aandelen, ten belope van in totaal zeshonderd drieënvijftig miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend euro (EUR 653.673.000).

Beslissing om ock dit onderdeel van de kapitaalvermindering aan te rekenen op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal. Er worden ook voor dit onderdeel geen aandelen vernietigd.

Als gevolg van deze kapitaalvermindering werd het kapitaal gebracht op driehonderdvijftig miljoen euro (EUR 350.000.000).

Deze kapitaalvermindering strekte ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met: de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5.;: van de statuten door volgende tekst

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdvijftig miljoen euro (EUR 350.000.000).

Het wordt vertegenwoordigd door zestien miljoen honderd achtenveertigduizend tweehonderd vijfenvijftig' (16.148.255) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zestien miljoen hondenli` achtenveertigduizend tweehonderd vijfenvijftigste (1/16.148.2551 van het kapitaal vertegenwoordigen.':

30 Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lara Trawinski en de medewerkers van het. advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, ieder afzonderlijk; optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij hef rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van: Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek derf

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2014
ÿþ~ V Mcd Warc111,1

'Nentni\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I



Voor-

behouden aan het Belgisch

$taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antweroen

2 0 NOV. 201/i

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0888.918.589

Benaming

(voluit) : SOCIÉTÉ D'EXPLOITATION PIETER SCHELTE (verkort) : SEPS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering dd. 10 november 2014:

1. De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Robert LOKMAN als bestuurder van de vennootschap met ingang van 10 november 2014.

Er wordt aan herinnerd dat:

a) De raad van bestuur met ingang van 10 november 2014 uit de volgende leden samengesteld zal worden:

- de heer Ronald VAN GELDEREN - bestuurder;

- de heer Edward HEEREMA, bestuurder - gedelegeerd bestuurder; en

- de heer Comelis KOOGER - bestuurder.

b) Volgens artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap in alle akten, met inbegrip van deze waarin een notaris of een ander openbaar ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door, hetzij (i) de afgevaardigd bestuurder alleen handelend, hetzij (ii) twee bestuurders samen optredend, hetzij (iii) binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

2. Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lara Trawinski en de medewerkers van het advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, ieder afzonderlijk optredend met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen bij de griffie van de rechtbank van koophandel van de formulieren vereist met het oog op de publicatie van bovenstaande beslissing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

Lare Trawinski

Advocaat / Bijzonder volmachthouder

14215

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 05.07.2013 13287-0525-041
14/01/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111 1111 1IlIllIlH 1

*13008149*

deergeiegd ter griffie van do Rechtbank

van Koophandsi te Anfworpo, ~N

2013

Griffie

Ondernemingsnr :0888918589

Benaming (voluit) : Société d'Exploitation PIETER SCHELTE (verkort) : SEPS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 Essen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien december tweeduizend en twaalf, door Meester; Peter Van Metkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berguin Notarissen", burgerlijke vennootschap met;: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;, "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE" in het kort "SEPS" waarvan de zetel gevestigd is te Stationsstraat;' 180, 2910 Essen, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Verhoging van kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura (van een schuldvordering leningvorm, welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de commissaris) met vierhonderd;. eenenveertig miljoen tweehonderdduizend euro (441.200.000 EUR), om het te brengen op zevenhonderd; drieënveertig miljoen tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (743261.500 EUR) door de uitgifte van;, vier miljoen vierhonderd en twaalf duizend (4.412.000) nieuwe aandelen,

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap Excalibur Holdings SA de vier miljoen vierhonderd en twaalf duizend (4.412.000) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL. VERSLAG

De conclusie van het verslag van de commissaris de dato 18 december 2012 opgesteld door del: burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft;; aangenomen, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen,; vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"5. Conclusie

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad. tr 441.200.000 van de naamloze vennootschap Sociétéi; d'Exploitation Pieter Schelte bestaat uit een schuldvordering in leningvorm ad. ¬ 441.200.000 toegekend door Excalibur Holdings SA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is;, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;', uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid;i en duidelijkheid;

3, Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit fe geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 4.412.000 aandelen van de vennootschap Société: d'Exploitation Pieter Schelle NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspaak te doem betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen, "faimess opinion" inhoudt.

Antwerpen, 18 december 2012

Ernst & Young Bedrrjfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Robert Boons

Vennoot"

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

" Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd drieënveertig miljoen tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (743.261.500 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeven miljoen vierhonderd tweeëndertigduizend zeshonderd vijftien (7,432.615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénlzeven miljoen vierhonderd tweeëndertigduizend zeshonderd vijftiende (1/7.432.615e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lare Trawinski, Robert Uzieblo en de medewerkers van het advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UiTfREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een verslag van de raad van bestuur en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 602, § 1 van het Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt voórregistratie in toepassing van artikel 173, 9° bis van het Wetboek registratierechten,

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2013
ÿþ~ mod 11.1

(adr' t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



liii III II lul llil 111111111 1I 111

" i3ooeaia*

ffeergelogd tcr er iffi9 el Rochtbonk van goophoade! Aiatverpea, op

0 2 .iAN 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0888918589

Benaming (voluit) : Société d'Exploitation PIETER SCHELTE





(verkort) : SEPS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 Essen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien december tweeduizend en twaalf, door Meester;: Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;; "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE" in het kort "SEPS" waarvan de zetel gevestigd is te Stationsstraat; !; 180, 2910 Essen, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met achthonderd eenenzeventig miljoen vijfhonderd;. vierenzestigduizend euro (EUR 871.564.000), zodat het kapitaal verhoogd werd tot een miljard zeshonderd;, veertien miljoen achthonderd vijfentwintig duizend vijfhonderd euro (EUR 1,614.825.500).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van achij i miljoen zevenhonderd vijftienduizend zeshonderd veertig (8.715.640) kapitaalaandelen.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van!; I. honderd euro (EUR 100) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort tot beloop;; van vijfentwintig (25 %) procent.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op; een bijzondere rekening nummer 363-1142429-09 op naam van de vennootschap bij de ING zoals blijkt uit een;: attest afgeleverd door deze financiële instelling op 18 december 2012.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die:j voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljard zeshonderd veertien miljoen achthonderd vijfentwintie duizend vijfhonderd euro (EUR 1.614.825.500).

Het wordt vertegenwoordigd door zestien miljoen honderd achtenveertigduizend tweehonderd vijfenvijftig: (16.148.255) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zestien miljoen honderd; achtenveertigduizend tweehonderd vijfenvijftigste (1/16.148.255ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lare Trawinski, Robert Uzieblo en de;! medewerkers van het advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A,;` ieder apart handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij;' het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde;' Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank; van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.



Peter Van Nlelkebeke

Geassocieerd Notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod word 11.1

U lIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iais1a97*

ui

Mcergeiegd ter in iitie van de ttechtbtmtc van t>~'oophonet1 Anfworpon, op

01 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0888 918 589

Benaming

(voluit) : SOCIÉTÉ d'EXPLOITATION PIETER SCHELTE (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 184, 2914 ESSEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING, BENOEMING VOLMACHTDRAGER

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 31 augustus 2012 blijkt volgende beslissingen:

De algemene vergadering beslist om de mandaten van volgende bestuurders te hernieuwen, tot aan de jaarvergadering van 2017:

- De heer Van Gelderen Ronald, Wilgenbroek 7 , 4822 XS Brda, Nederland

- De heer Lokman Robert, Herengracht 46, 4924 BH Drimmelen, Nederland

- De heer Kooger Comelis, Sir Winston Churchiliaan 981, 2286 AC Rijswijck, Nederland

De vergadering beslist om een bijzonder volmacht te verlenen aan Beirens Michel, Rijksregistemummer 61,11.03-471.21, do Noorderlaan 79 bus 7, 2030 Antwerpen, met recht van indeplaatsstelling voor het ondertekenen en neerleggen van formulieren bij de griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie van bovenstaande beslissing in het Belgisch Staatsblad.

Beirens Michel

volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 31.08.2012 12532-0268-039
02/07/2012
ÿþmod 11,1

I

D

bel eE Be Stal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ileergelegd ter griirfi8 van de Reka van Koophandel ta Qntsyerpeat op

Griffie 21 JUN1 2012



Ondernemingsnr : 0888.918.589

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE"

(verkort) : "SEPS"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 ESSEN

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE" in het kort "SEPS" waarvan de zetel gevestigd is te Stationsstraat; 180, 2910 Essen,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal met tweehonderd zeventig miljoen euro (270.000.000 EUR), om het te, brengen op driehonderd en twee miljoen één en zestigduizend vijfhonderd euro (302.061.500 EUR) door de; uitgifte van twee miljoen zevenhonderdduizend (2.700.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door Excalibur Holdings SA, aandeelhouder sub 1°, van een schuldvordering die laatstgenoemde heeft ten laste van de vennootschap "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE" in het kort "SEPS" op grond van een lening welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap Excalibur Holdings SA, de twee miljoen: zevenhonderdduizend (2.700.000) niéuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusie van het verslag van de commissaris de dato 29 december 2011 opgesteld door de burgerlijke, vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft: aangenomen, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

5. Conclusie

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad. @ 270.000.000,00 van de naamloze vennootschap Société d'Exploitation Pieter Schelte bestaat uit een schuldvorriering in leningvorm ad ¬ 270.000.000,00 toegekend door Excalibur Holdings SA,

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de;, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enj duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,;: zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat In 2.700.000 aandelen van de vennootschap Société,, d'Exploitation Pieter Schatte NV, zonder vermelding van nominale waarde.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e " á

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt."

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en twee miljoen één en zestigduizend vijfhonderd euro (302,061.500 EUR).

Net wordt vertegenwoordigd door drie miljoen twintigduizend zeshonderd vijftien (3.020.615) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/drie miljoen twintigduizend zeshonderd vijftiende (1/3.020.615de) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Lara Trawinski en de medewerkers van het advocatenkantoor

" Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecodrdineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2015
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch Staatsbla



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 1 Fa, 2015

liftweg Antwerpen



Ondernemingsnr : 0888.918.589

Benaming

(voluit) : SOCIÉTÉ D'EXPLOITATION PIETER SCHELTE SA (verkort): SEPS

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Stationsstraat 180, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 19 januari 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 19 januari 2015

1. De aandeelhouders besluiten, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen, alle bepalingen van de Kredietovereenkomst van 19 oktober 2011 tussen, onder andere, Allseas Holdings SA als oorspronkelijke schuldenaar, Société d'Exploitation d'Audacia NVISA, Société d'Exploitation du Solitaire NV/SA, Société d'Exploitation du Lorelay NV/SA, Solitaire Marine Contractors NVISA, Audacia Marine Contractors NV/SA, Lorelay Marine Contractors NVISA, Excalibur Holdings NV/SA, de Vennootschap en Pieter Schelte Marine Contractors NVISA als garanten, ABN AMRO Bank NV, ING Bank NV en The Royal Bank of Scotland Plc. ais bookrunning mandated lead arrangers, NIBC Bank NV als mandated lead arranger, de financiële instellingen zoals opgenomen als ontleners en hedge couterparties en ABN AMRO Bank NV als agent, zoals geamendeerd op 26 september 2012 en voor de laatste maal geamendeerd op of rond de datum van dit besluit krachtens een wijzigingsovereenkomst tussen, onder andere, Aliseas Holdings SA als vennootschap (zoals daarin gedefinieerd), Allseas Norway AS, Excalibur Marine Contractors SA, de Vennootschap, Pieter Schelte Marine Contractors NVISA en Allseas Brasil Serviços de lnstalaçáo de Dutos Ltda als toetredende garantieverstrekkers, Allseas Emea Limitada als ontslagnemende garantieverstrekker en ABN AMRO Bank N.V. als agent en gemeenschappelijke zekerhedenagent (de "Kredietovereenkomst") die tot gevolg kunnen hebben dat er zich een wanprestatie of vroegtijdige opeisbaarheid van kredieten voordoet ingeval van een wijziging van controle van de vennootschap, goed te keuren. Deze goedkeuring heeft onder meer betrekking op: artikel 8.2 (Verplichte vervroegde betaling na wijziging van controle), artikel 20.8 (Beschikkingen) samengelezen met artikel 21.4 (Verkeerde voorstelling van zaken) en artikel 21.18 (Vervroegde opeisbaarheid), artikel 20.10 (Fusies) samengelezen met artikel 21.4 (Verkeerde voorstelling van zaken) en artikel 21.18 (Vervroegde opeisbaarheid), en artikel 21.13 (Eigendom van de schuldenaren) samengelezen met artikel 21.18 (Vervroegde opeisbaarheid) van de Kredietovereenkomst.

2. De aandeelhouders besluiten tevens om, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen, aile bepalingen van de "note purchase and guarantee agreement" die betrekking hebben op de "Series A Notes", de "Series B Notes", de "Series C Notes" en de "Series D Notes" (samen de "Notes") van oorspronkelijk 26 september 2012 tussen, onder meer, ingenium Financing S.A. als uitgever van de Notes, Allseas Holdings SA en Allseas Services Holdings SA als garanten in hoofdorde en bepaalde financiële instellingen ais koper, zoals geamendeerd op of rond de datum van dit besluit krachtens een wijzigingsoverenkomst tussen, onder andere, Ingenium Finance S.A. als vennootschap (zoals daarin gedefinieerd), Aliseas Holdings SA en Allseas Services Holdings SA als garanten in hoofdorde, Allseas Group SA en Excalibur Holdings NVISA als bijkomende garanten, Norway AS, Excalibur Marine Contractors SA, de Vennootschap, Pieter Schelte Marine Contractors NV/SA en Aliseas Brasil Serviços de lnstalaçáo de Dutos Ltda ais toetredende garantieverstrekkers, Aliseas Emea Limitada als ontslagnemende garantieverstrekker, de obligatiehouders zoals gedefinieerd in bijlage 5 daartoe en ABN AMRO Bank N.V. als zekerhedenagent van de obligatiehouders en gemeenschappelijke zekerhedenagent (de "NPA"), die een versnelde opeisbaarheid van de Notes tot gevolg kunnen hebben ingeval van een wijziging van de controle van de Vennootschap, goed te keuren. Deze goedkeuring,, heeft in het bijzonder betrekking op artikel 11 (o) (Wanprestaties) en artikel 12 (Rechtsmiddelen bij wanprestatie, etc.) van de NPA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:Y~orr

. Selouden

aan het Velgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. De aandeelhouders geven hierbij een bijzondere volmacht aan alle bestuurders van de Vennootschap, alsook aan Eric Blomme en Sara Eggermont, beide advocaten bij het advocatenkantoor Clifford Chance LLP, waarvan het bijkantoor gelegen is te Louizalaan 65 bus 2, 1050 Brussel, België, elk individueel en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, ten einde alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie van bovenvermelde beslissing te vervullen met inbegrip van de ondertekening van de speciale formulieren I en Il, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vervolgens te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Sara Eggermont

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtdrager

Op de Iaàtste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.08.2011, NGL 30.09.2011 11573-0410-033
26/09/2011
ÿþ Mol 2.1

1., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.111,11.11jj11)1,11!

V( beha

aai

Bel! Staa

MI

Ondernemingsnr : 0888.918.589 Benaming (voluit) :

SOC1ETE D'EXPLO1TATION PIETER SCHELTE Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSTRAAT 180, 2910 ESSEN

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 augustus 2011 blijkt het volgende:

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 4 -SEP. 2011

Het mandaat als commissaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout en vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, te hernieuwen teneinde de controle van de boekjaren per 31 december 2011, 2012 en 2013 uit te voeren.

Cees Kooger R. Van Gelderen bestuurder

bestuurder





Op-de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2015
ÿþ mod 11.1

i ViÍ er

i`', i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r ~~

na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111111,11j111 j1111 IV

Ondememingsnr : 0888.918.589

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 FEB, 2015

afdeGetif@iverpen

Benaming (voluit) : Société d'Exploitation PIETER SCHELTE

(verkort) : SEPS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 ESSEN

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien december tweeduizend veertien, door Meester Peter

VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

Société d'Exploitation PIETER SCHELTE in het kort SEPS, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is

te Stationsstraat 180, 2910 Essen,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni

van het daaropvolgend jaar.

Wijziging van de eerste zin van artikel 35 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar,"

2° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering om deze voortaan te houden op de laatste

vrijdag van de maand oktober om 15 uur.

Wijziging van de eerste zin van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

" "De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand oktober om 15 uur." Overgangsbepalingen.

1. De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 af te sluiten op 30 juni 2015.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2015 zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand oktober 2015 om 15 uur.

3° Verhoging van het kapitaal met een totaalbedrag van één miljard vierhonderdenvijf miljoen vierhonderdduizend euro (EUR 1.405.400.000), om het te brengen op één miljard zevenhonderdvijfenvijftig; miljoen vierhonderdduizend euro (EUR 1.755.400.000) door de uitgifte van vierenzestig miljoen; achthonderdtweeënveertig duizend zeventig (64.842.070) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door Excalibur Holdings SA, van dertien (13). schuldvorderingen die laatstgenoemde heeft ten laste van de naamloze vennootschap "Société d'Exploitation PIETER SCHELTE" in het kort "SEPS" op grond van leningen welke uitvoerig beschreven staan in het verslag: van de commissaris en in het bijzonder verslag van de raad van bestuur.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap Excalibur Holdings SA, vierenzestig' miljoen achthonderdtweeënveertig duizend zeventig (64.842.070) nieuwe volledig volgestorte aandelen ;toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusie van het verslag van de commissaris de dato 17 december 2014 opgesteld door de burgerlijke, vennootschap die de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"De Inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad. 1.405,400,000,00 EUR van de naamloze vennootschap Société d'Exploitation Pieter Schelfe bestaat uit schuldvorderingen ten bedrage van 1,405.400,000,00 EUR toegekend door Excalibur Holdings SA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 64.842.070 aandelen van de vennootschap Société d'Exploitation Pieter Schelte NV, zonder vermelding van nominale waarde,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting, met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Antwerpen, op 17 december 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

(handtekening)

Robert BOONS

Vennoot"

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljard zevenhonderdvijfenvijftig miljoen vierhonderdduizend euro (EUR 1.755.400.000).

Het wordt vertegenwoordigd door tachtig miljoen negenhonderdnegentig duizend driehonderdvijfentwintig (80.990.325) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één / tachtig miljoen negenhonderdnegentig duizend driehonderdvijfentwintigste (1/80.990.32e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lara Trawinski en de medewerkers van het advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, ieder afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Voor-,eehou0en aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 14.09.2010 10543-0026-040
29/10/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.10.2009 09824-0247-037
27/10/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 19.10.2009 09820-0388-037
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09664-0079-036
03/06/2015
ÿþ ::Nq'," mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uiiubii9~lilii i

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

22 MEI 2015

gircl i% Antwerpen

Ondememingsnr :0888.918.589

Benaming (voluit) : Société d'Exploitation PIETER SCHELTE

(verkort) : SEPS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 ESSEN

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien mei tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN

MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

Société d'Exploitation PIETER SCHELTE in het kort SEPS, waarvan de maatschappelijke zetel' gevestigd is

te Stationsstraat 180, 2910 Essen,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig

september van het daaropvolgend jaar.

Wijziging van de eerste zin van artikel 35 van de statuten door de volgende tekst;

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

2° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering om deze voortaan te houden op de eerste

vrijdag van de maand maart om 15 uur.

Wijziging van de eerste zin van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om 15 uur."

Overgangsbepalingen.

1. De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 af te sluiten op 30 september 2015.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2015 zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart 2016 om 15 uur.

3° Wijziging van de benaming van de Vennootschap in "Société d'Exploitation du Pioneering Spirit", afgekort "SEPS", met ingang vanaf dertien mei tweeduizend vijftien. Wijziging van de tweede zin van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst;

"Zij draagt de benaming "Société d'Exploitation du Pioneering Spirit", afgekort "SEPS".

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lara Trawinski en de medewerkers van het , advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, ieder afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd véÔr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SOCIETE D'EXPLOITATION PIETER SCHELTE, AFGEK…

Adresse
STATIONSSTRAAT 180 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande