SOFTWARE DIRECTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : SOFTWARE DIRECTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 558.967.547

Publication

25/08/2014
ÿþÀ.

*14159661*

Mal Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 AUG. 201/1

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Degir

Ondememingsnr : 5s319Ci-Of

Benaming

(voluit) : Software Directions

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Oude Heerestraat 12, 2360 Oud Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Bij onderhandse akte d.d. 01 augustus 2014 heeft de heer BAEYENS Tom, geboren te Turnhout op 21 juli 1972, wonende te 2360 Oud Turnhout, Oude Heerestraat 12 en met rijksregisternummer 72.07.21-053.05, tezamen met een stille vennoot, een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht

Analytisch uittreksel uit de voornoemde oprichtingsakte:

1. De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt 'Software Directions".

De naam dient steeds gevolgd te worden door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of "Comm. V".

2. De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te Oude Heerestraat 12, 2360 Oud Turnhout.

3. De vennootschap heeft tot doel in Belgié en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

-Het uitbaten van een consultancy onderneming in de meest ruime zin van het woord

-Consulting op het gebied van beheer, management, marketing, public-relations en producten- en dienstenontwikkeling

-De verwerving en de uitbating van brevetten en concessies

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke -Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en commissionair

-De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies

-De verhuring van installaties, uitrusting en materieel

-Het opstellen en verspreiden van begeleidingscursussen in de branche van de informatica en het organiseren van cursussen, conferenties en seminaries in de informatica, computertaal en aanverwante taken

-Alle activiteiten van een softwarehuis, zoals de analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software, evenals de handelingen omtrent de in- en verkoop en verhuur van ondersteunend materiaal, opleiding in programmeertaal, het verlenen van advies en bijstand, consultancy, diensten en voorlichting van natuurlijke en rechtspersonen, zowel in privé als in de openbare sector, zowel in binnen- als in het buitenland met betrekking tot diverse informaticasystemen.

-De productie, ontwikkeling en realisatie van interactieve multimedia toepassingen en elke vorm van interactieve handel of levering van diensten

-De onderneming in elektronische handel, de verkoop van alle goederen of diensten via het internet of andere gegevensdragers, het opmaken van websites en het verlenen van aile diensten dienaangaande

-De creatie, ontwikkeling, productie, promotie, verwerking, verbetering, herstelling, plaatsing, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, hardware, ais software, computerprogramma's van alle technische en elektronische en mechanische toestellen, materialen en onderdelen.

-Aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing van installatie van communicatiesystemen, computerhardware en  software en aile randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud ervan.

-De aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisering, de distributie, de bemiddeling de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische materialen, producten, toestellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Relft: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

Billagen biihe_Relgis_ch_Staats.b1ad_151013/2014Annexes_IIILDIonite.ur_be1ge.

Vo" or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

; -Het ontwerpen en inrichten van computerzalen en inkoop, verkoop en ontwerpen van gespecialiseerd

meubilair

-Het onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur, rekenmachines en overige kantoormachines

-Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een

programma van de klant

-Het beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derde

-De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande

gegevens uit verschillende bronnen

-Het ter beschikkingstellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online

of door gegevens toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers

-De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat

-Het voeren van publiciteit en reclame, alsmede het medewerken en deelnemen hieraan in de ruimste zin van het woord, het uitvoeren van aile activiteiten betreffende reclameadvies en reclamecampagnes, PR-activiteiten, publicitaire publicaties, publiciteit ten opzichte van ondernemingen en de coördinatie van verschillende deelaspecten hiervan.

De vennootschap mag elle verrichtingen doen van onroerende, merende, commerciële, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard, die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zowel in Belge als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn inzake ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, om de ontwikkeling van haar onderneming te kunnen bevorderen.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

' 5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven. De vennoten verbinden zich ertoe, na neerlegging van de oprichtingsakte, voormeld bedrag te storten op de rekening van de vennootschap,

6. De vennootschap heeft één of meerdere beherende vennoten en één of meerdere stille vennoten. De heer BAEYENS Tom, voornoemd, is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk en wordt beherend vennoot genoemd. De andere vennoot is een stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de de vennootschap dan tot beloop van haar inbreng in het kapitaal.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder dient beherend vennoot te zijn. Gewone zaakvoerders mogen al dan niet vennoot zijn. Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaalmerders zijn, vormen zij een college. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer BAEYENS TOM, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

8. Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van elk jaar. Elk jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere In de bijeenroeping aangeduide plaats. De gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde donderdag van mei, om 19 uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op het zelfde uur. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016. De eerste algemene vergadering wordt aldus gehouden in mei 2016.

9. Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

10. De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Voor analytisch uittreksel,

De heer BAEYENS Tom

beherend vennoot - statutair zaakvoerder

4

Coordonnées
SOFTWARE DIRECTIONS

Adresse
OUDE HEERESTRAAT 12 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande