SOLAR FORCE ALFA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLAR FORCE ALFA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.041.369

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 29.08.2014 14500-0444-015
28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 25.10.2013 13637-0366-015
25/11/2011
ÿþOndernemingsnr : 08 4 1. 41.1 1 " 3 Co oJ

Benaming : SOLAR FORCE ALFA

(vol uit)

iA

111j11,1,1191

bF

é st

mptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rubensstraat 104 bus 53

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op tien november tweeduizend en elf, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "FORCE PROJECTS B.V.", met' statutaire zetel te Eindhoven en adres te 5261 NE Vught (Nederland), Boxtelseweg 26,. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52679268.

2. De heer SJOERDS Paul Christiaan Johannes, geboren te Hilversum (Nederland) op 24: januari 1969, wonende te 5644 DB Eindhoven (Nederland), Landsteinerlaan 31.

3. De heer WEIJN Marcus Hubertus Cornelis Petrus, geboren te Dreumel (Nederland) op

18 augustus 1968, wonende te 6621 ZT Dreumel (Nederland), Eijkhovenstraat 3 B.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "SOLAR

FORCE ALFA".

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Rubensstraat 104, bus 53.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in:

deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij mits'

het inschakelen van onderaannemers;

1. Verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame eni

hernieuwbare energieproductie;

2, productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

3. de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van;

elektriciteitsproductiemiddelen en de geproduceerde elektriciteit;

4. onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in om het even welke ondernemingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van installatie of projecten voor de productie van groene energie;

5. onder eender welke vorm initiatieven en projecten opstarten in het domein van de groene. energie, hiervoor juridische structuren opzetten en financiering aantrekken;

6. het besturen of de directie voeren van ondernemingen en vennootschappen actief in de' ontwikkeling, bouw en exploitatie van installaties of projecten voor de productie van groene energie;

7. Haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de! ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden:

. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in. '_pandte.geven, inclusief de eigen handelszaak.:. _

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 2.1





De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel " verwant of verknocht zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, exploitatiezetels, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij nuttig acht in België of in het buitenland.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar ondernemingen te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt honderdduizend euro, vertegenwoordigd door honderdduizend aandelen met een fractiewaarde van één/honderdduizendste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de dertigste van de maand mei om vijftien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerste eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "P. SJOERDS HOLDING B.V.", met statutaire zetel te Eindhoven en adres te 5644 DB Eindhoven (Nederland), Landsteinerlaan 31, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17173396, met als vaste vertegenwoordiger de heer SJOERDS Paul Christiaan Johannes, voornoemd.

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "WEIJN .B.V.", met statutaire zetel te `s Hertogenbosch en adres te 6621 ZT Dreumel (Nederland), Eijkhovenstraat 3 B, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17130216, met als vaste vertegenwoordiger de heer WEIJN Marcus Hubertus Cornelis Petrus, voornoemd. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voer-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,,' overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket; teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Sarnen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Vobr-behouelen aan het Belgisch Staatsblad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 28.08.2015 15486-0347-015
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 20.07.2016 16330-0518-013

Coordonnées
SOLAR FORCE ALFA

Adresse
RUBENSSTRAAT 104, BUS 53 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande