SOLME PHARMA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLME PHARMA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.952.685

Publication

07/10/2013
ÿþf, Mod Word 11.1

ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

14'1' l



vS beh<

aar

Bali Staa'

iII1I1111,11,11.11.111,1,11117lnll92*~lll

"

CDS`5'8 , cl51. . ''gS--

SOLMÉ PHARMA

III

Reerg©tegd ter griffie van de Rech d

van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 SEP, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Eikenlei 13B te 2960 Sint-Job-in't-Goor (Brecht)

OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 16 september 2013, eerstdaags te registreren, dat mevrouw SOL Melissa Paulina Willy, wonende te 2900 Schoten, Sint-Benedictusdreef 10, een vennootschap heeft opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Benaming: SOLMÉ PHARMA (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Eikenlei 138 te 2960 Sint-Job-in't Goor (Brecht)

4. identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

6, samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7, begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot éénendertig december van ieder kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 16 september 2013 en eindigt op 31 december 2014 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). ledere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is mevrouw SOL Melissa Paulina Willy, wonende te 2900 Schoten, Sint-Benedictusdreef 10, voor onbepaalde duur.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G

Voor-

, behouden aan het Belgisch Staatsblad

mogen mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

a) het oprichten, overnemen, huren, verhuren en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in 't groot en in 't klein van scheikundige, farmaceutische, fytofarmaceutische, homeopathische, hygiënische en parafarmaceutische artikelen alsook bon-dagisterie.

b) de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten en diensten.

c) het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

d) ieder handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen.

e) het verzorgen van vervanging in of voor één of meer apotheken;

f) uitvoeren van farmaceutische analyses;

g) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ai dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

h) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waar-nemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

i) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële, roerend een onroerende handelingen verrichten, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken en brevetten en andere onlichamelijke rechten,

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde of een gelijkaardig of een aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, doch niet de functie van zaakvoerder in andere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uitte oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden. (artikel 3)

12. Jaarvergadering: de voorlaatste maandag van de maand juni om 21 uur van ieder jaar, is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. teder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien (juni 2015).

(overgangsbepaling),

Overname van verbintenissen

Comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de ven-pootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de heer SMITS Steven van Boekhoudkantoor Steven Smits te 2531 Boechout-Vremde, Begonialaan 18, zijn medewerkers en aangestelden,

teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondememingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x. r_

Q

~Vonrv bèhouden aan het Belgisch Staatsblad ondememingsioket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van aile overige formaliteiten bij de betrokken instanties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker



Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

ïljEagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0370-011

Coordonnées
SOLME PHARMA

Adresse
EIKENLEI 13B 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande